{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.222 visninger | Oprettet:

Surt opstød! {{forumTopicSubject}}


Kære hensynsløse medborgere i det danske samfund!

Ja, I ved godt selv hvem I er! Det er jer, der af en eller anden uforklarlig grund føler jer hævet over den danske lovgivning.
Det er dig - klovnen - der "Ups!" -ikke-lige-så den. "Den", altså hundelorten.

Nu har du så sagt "Ups!" Ca. 3 gange dagligt hele din hunds levetid.
Nu er det vist ikke upsere mere - nu er det bare regulær KLAMT!

Ja, og så er det DIG - DIG der til min store forundring, helt kæphøj " har total kontrol" over din hund.. Jeps! Dig er jeg virkelig virkelig træt af!

Jeg har hørt dig sige "Bare rolig han gør ikke noget!" omkring 1500 gange nu. Dejligt! Det tror jeg også på... MEN DET GØR MINE!!! Har du overvejet DET?
Og når DIN er løs og MINE er i snor - så er det jo klart at mine vil forsvare både sig selv og mig.

SÅ; kære uforsvarlige medborgere!

Her til aften kom en løs hund løbende imod mig og mine hunde. Ejeren var hverken til at se eller høre. Er I overhovedet klar over hvor mange kræfter det kræver at holde 3 aggresive hunde ude i strækt arm, indtil ejeren indfinder sig?!
Og er I klar over hvor hyper - mega- træls det er at man i samme åndedrag vader rundt i en kæmpestor hundelort??

Og I undrer jer over hvorfor nogle hunde gør enormt meget på gåturene. Wonder why??

Tag jer nu sammen..!

Sure opstød fra en hundeejer med med rent mel i posen (eller i denne forbindelse: lort i posen!)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Surt opstød!
  • #1   23. apr 2013 Nu er det ikke lov, at man skal samle op efter sig, så måske skulle du revidere dine kommentarer smiley

  • #3   23. apr 2013 Susanne : Jow, det er det.

    TS : Jeg kan godt følge dig. smiley


  • #4   23. apr 2013 Jeg må indrømme at mit liv er for kort til at blive vred og aggressiv over den type "problemer".....jeg nyder hver eneste dag og prøver at bære over med andre der ikke lever deres liv som jeg gerne ville have de gjorde.....vi er ikke ens men skal leve sammen side om side, og når vi er positive går det som regel meget nemmere smiley

    Jeg håber for dig at du får det bedre....


  • #6   23. apr 2013 Det er husejerne, der skal holde deres fortove rene, derudover er der ingen specifik lovgivning på området smiley

  • #7   23. apr 2013 Jeg indrømmer det!!!!

    Jeg måtte efterlade en pølle i dag smiley min medbragte pose OG den sidste i lommen, havde tekniske vanskeligheder.. Der var nemlig hul i begge ender..

    Jeg er også hende der måtte kalde 3!!gange før min, ellers lydige, tæve fattede at den kvækkende lyd fra mig ( har monster halsbetændelse) betød at hun skulle komme retur..

    Åååååååndskuuuuuuld, det sker ALDRIG igen smiley



    Godt indlæg, kunne bare ikke dy mig smiley





  • #8   23. apr 2013 Vejlovens § 102, hvor der står, at "offentlig vejs vejareal ikke må anvendes til varig eller midlertidig anbringelse af affald m.m. uden vejbestyrelsens tilladelse".

    Det gælder altså også hundelort.


  • #9   23. apr 2013 Øh, der kan vel ikke være uenighed om, at man samler op efter hunden???

  • #10   23. apr 2013 http://samvirke.dk/forbrug/artikler/bare-lad-hundelorten-ligge-hundeejerne-pligt-rydde-hunden.html
    Nej det er ikke ved lov at man skal samle op efter sin hund, almindelig pli måske, men ikke ved lov...


  • #11   23. apr 2013 Hold da op du mangler indhold i dit liv!!!!!!!!

    Jeg samler op efter mine hunde når det passer mig.

    Mine hunde løber selvfølgeligt frit, hvor det kan lade sig gøre. Et hel liv i snor er dyreplageri. Hunde skal løbe og stække musklerne ud, min. 30 minutter HVER dag.
    Mine hunde lystre og gør ikke noget, fordi deres ejer har brugt tid på træning og socialisering, måske burde dine hundes ejer gøre det samme???


  • #12   23. apr 2013 Bevares ... hundelorte pynter da ikke i landskabet - dog synes jeg, at affald som flasker, dåser, McDonaldsposer osv. er værre at se på ...

  • #13   23. apr 2013 Anette: Det er så ikke så meget udseendet der er mit problem, det er nu snarere belastningen af miljøet der går mig på, hvis vi ser sådan på det er det jo mere miljøskadeligt at samle op efter sin hund smiley

  • #14   23. apr 2013 Ja, det er egentligt absurd at diskutere hvorvidt der er en lov på området, for naturligvis samler man op. Uanset hvad.

  • #15   23. apr 2013 Ja jeg synes så det er ret så væsentligt, for det hjælper dig ikke noget at skælde folk ud over de ikke samler op, når de ikke har pligt til det.
    Jeg vil til en hver tid være enig i at det er etisk korrekt at samle op, og der er sgu ikke noget værre at træde i end i en hundelort, men det ændre ikke på loven!


  • #16   23. apr 2013 Jeg samler ikke op uanset hvad. Jeg fræser eks. ikke rundt ude på en mark i håb om at finde hundens høm høm. Ej heller kravler jeg på alle 4 i det høje græs i grøften for at finde hømmerne.

    Næh jeg samler op, når det lander på uhensigtsmæssige steder, hvor det kan genere.


  • #17   23. apr 2013 Du læser ikke hvad jeg skriver!

  • #19   23. apr 2013 Åh, løse hunde er til at blive sindssyg af.
    Hvor jeg bor har vi et grønt område, hvor der hver 15. meter er skiltning om at hunde SKAL være i snor og at man SKAL samle op efter sig selv. Alligevel kan man ikke gå over græsset uden at jokke i en lort eller lege hinkerude, og løse hunde vrimler det med - gerne nogle der kommer løbende i mod en, mens ejerne står og skråler "Vi går nu, kooooom så (hvad end hunden hedder)".
    Og når jeg så kommer med min store og min hvalp, hvoraf en er møghamrende usikker og udfarende når andre hunde kommer spænende, og en anden er forsigtig og ikke skal konfronteres med hunde der ikke er under kontrol, når hun er i snor og ikke har mulighed for at bestemme hvor hun vil bevæge sig hen.
    Øv altså.


  • #20   23. apr 2013 Gider egentligt ikke den diskussion igen igen igen igen men...
    Man samler op efter sin hund overalt, altid. Simpelt

    Ikke kun fordi andet er ulækkert men også af hensyn til smittefare. Smittefaren er der om så lorten ligger på fortovet, i en hæk eller på marken.
    BØVS


  • #21   23. apr 2013 Ja jeg er fuldstændig enig med Alfisten, selvfølgelig samler man op efter sin hund, hvis jeg ser en hund gøre sig ren på min grund beder jeg pænt hundeejeren om at rydde op efter sig selv. Og selvfølgelig slipper man ikke sin hund løs uden at holde øje med den og ja uheld kan ske, men der er skisme en del der slipper deres hunde uden at have styr på dem

  • #23   23. apr 2013 Jeg samler som sagt ikke op overalt. Kan jeg ikke finde hømmeren, kan jeg ikke samle op. Simpelt smiley

  • #24   23. apr 2013 Varkhond: Hvor siger jeg det er ok du træder i en hømhøm?

    Undskyld men nu er jeg sku forvirret. Troede ikke det jeg skrev på nogen måde kunne misforstås


  • #25   23. apr 2013 Det påhviler faktisk grundejeren at holde sin grund ren - ikke den, sviner den til. Medmindre det altså er grundejeren selv...

    Her samler vi op, hvis hunden skider et sted, hvor lorten er til gene. Ellers ikke. Der, hvor vi oftest lufter hund kommer der ikke en sjæl på gåben og så er det altså bedre for vores natur at lade den gå i kredsløb der end at komme på forbrændingsanstalt.



  • #26   23. apr 2013 Ja jeg misforstod heller ikke dit indlæg Calle's

  • #27   23. apr 2013 Jeg er nu også træt af folk med løse hunde, der ikke har 100 % styr på dem. Vil gerne selv vælge, hvem B får lov at hilse på. Derudover er det ulækkert, at folk ikke kan samle op efter deres hunde - især i de områder, hvor man går med sin hund, som man bliver nødt til, da de skal være i snor.

    Ovenstående oplever jeg oftest i vores gård - det er virkelig ulækkert, især nu hvor det bliver sommer. Har da slet ikke lyst til at være nede i den.


  • #29   23. apr 2013 Jamen så er vi da megaklamme...

  • #30   23. apr 2013 Jeg efterlader dem nu i skoven når hunden sætter sig langt inde i en busk/krat... Efter at naturstyrelsen var ude og opfordre til at man lod det være...

    På stierne osv. bliver de selvf. samlet op.


  • #31   23. apr 2013 CH. Ja. Nu du selv siger det.
    Men jeg syndes faktisk stadig smittefaren er værst.
    Måske fordi jeg er en af dem, som har været tæt på at miste en hvalp, til en parasit som slet ikke havde været i landet hvis folk altid samlede op.


  • #32   23. apr 2013 Nu er der så langt mellem husene her, så det ikke er relevant at samle op for naboens dyr.. så den bekymring behøver man ikke at have.

    Hvis hunden skider, hvor det kan genere, så samler vi op, hvis ikke, så får den lov at blive, alt andet er i min bog hul i hovedet og overdrevent.


  • #33   23. apr 2013 Laika: Nej det dementerede Naturstyrelsen med det samme. De har IKKE bedt folk lade lorten ligge. Tværtom.

  • #34   23. apr 2013 Når vi en sjælden gang er i skoven samler vi nu også op - netop fordi vi ved, at der kommer andre.

    Herude på Lars Tyndskids marker, der betyder hundens lort nada. Og derfor får den lov til at ligge.
    Ligesom den gør, når den ligger i vores eget skovområde i haven.


  • #35   23. apr 2013 http://www.naturstyrelsen.dk/Nyheder/2012/DementiIngenLortepolitik.htm

    Det passer så ikke Natasja
    De siger lige nøjagtigt at det nogen steder giver god mening at lade lorten ligge. Men at det ikke skal være til gene!
    Men korrekt nok at de ikke dissideret anbefaler at lade den ligge.!


  • #36   23. apr 2013 Åh slap da af med den moraliseren.

    Det er ikke kun EN måde at anskue verden på, EN måde at agere på, EN måde at gøre ting rigtigt på.

    Der er mange nuancer af grå at vælge imellem.


  • #37   23. apr 2013 Samler i øvrigt aldrig op efter mine 5 katte, der OGSÅ tillader sig at skide udendøre...


  • #38   23. apr 2013 Og i linket til dementiet står denne sætning: "Mens det i de mere øde skove giver god mening at lade hundelortet ligge."

  • #39   23. apr 2013 Ej men Natasja så læs dog mit link fra naturstyrelsen, mon ikke de ved hvad de siger og ikke siger?

  • #40   23. apr 2013 Nej, Natasja - det handler om DINE værdier. Og dem vil du meget gerne have at jeg tager til mig.

    Men jeg er uenig i DINE værdier - og du har hverken mere eller mindre patent på rigtigt og forkert end jeg har.

    Jeg tager hensyn til mine omgivelser. Passer på naturen, sparer på skraldet, det koster og det sviner vores miljø.


  • #41   23. apr 2013 Nej jeg laver altså ikke sjov.

    Jeg bor på landet hvor man lufter sine hunde på grønne arealer og i skov, og ikke på et fortov. Og her løber hundene fri og lortene er IKKE noget man render efter og samler op.
    Jeg gøder den danske natur og gør det med oprejst pande og et smil på læben smiley


  • #42   23. apr 2013 Jeg ved ikke om du overhovedet læser mine indlæg eller du stirrer dig fuldstændig blind på det, du tror jeg skriver...

    Jeg understreger faktisk, at ingen lorte ligger, hvor de er til gene. Men jeg bor længere ude end de fleste kan forestille sig og her kan en hundelort ved GUD ikke være til gene for nogen som helst.

    Så nej, det er faktisk ikke mine værdier - som jeg har beskrevet i en række indlæg efterhånden.


  • #43   23. apr 2013 Dog vil jeg nyde, hvis den knallerkører, der en gang imellem smider dåser ind på vores grund fik sølet sin knallert ind i hundens lort, men eftersom lorten ikke ligger på vejen, så sker det nok ikke medmindre han vælter i sin brandert...

    Man kunne da have lov at håbe.


  • #44   23. apr 2013 Jeg synes ærligt det virker som om du har en smule lidt indhold i din dagligdag hvis du kan blive SÅ sur over så lidt? Ja det da ret ulækkert hvis de ligger ude på fortorvet og sådan, men helt ærligt smiley

    Mine forældre har f.eks. en tæve som ELSKER at sætte sig inden under hækken for at gøre hvad hun skal, og jeg er så forfærdelig at der samler jeg faktisk ikke op, for den er ikke til gene.

    Og hvilken smittefare er det lige vi taler om her? :s


  • #45   23. apr 2013 Fuldstændig på linie med CH her - her hvor jeg bor er der én mere, der går tur med sin hund ud over mig - der er meget langt mellem husene (gårdene), og der er bare marker, marker og atter marker. Som i øvrigt pt er sat fuldstændig til - i lort.. bare fra køer smiley

  • #46   23. apr 2013 Hvis vi i vores naboskab skulle hidse os op over lort på marken efter de tre hunde, der bliver luftet her i området, så ville vi sgu have et noget større problem med det kolort, der ligger på vejene, med gyllen og rester af mink-søle vi har her...

    Nu er det stadig sådan, at jeg ikke taler om samtlige stier, skove og grøfter, men om det sted, hvor jeg bor, som er langt ude. Og jeg mener virkelig langt ude på landet.
    HER samler vi guddødme ikke op, det ville være at pisse på naturen.


  • #47   23. apr 2013 de som ikke vil samle deres lort op, og så er det sådan set ligemeget hvor det er.. jeg ved da min mor arbejder i det grønne for kommunen, at de er godt trætte af hundelorte! når de skal slå græsset og det er især ved træer og vejkanter, får de lort både i ansigtet og i håret.. Det er da vildt ulækkert og synd for de mennesker som bare gør deres arbejde.. smiley

    Så tænk jer lige om, og så vær ansvarlige hundejere og saml lorten op efter jer, der findes andre mennesker end jer smiley

    en lille BØVS herfra..


  • #48   23. apr 2013 Alfisten:Lort 2-3 gange om dagen!!!!!!! Tror du ikke du skulle spare på plastikposerne og købe noget kvalitetsfoder til din hund i stedet.

    Mine har afføring 1 gang om dagen, men de bliver også ordentligt fodret.


  • #49   23. apr 2013 Solvej, du begår efter min mening også den fejl at sidestille alle områder med hinanden.

    Tro mig, der er ikke nogen her, der får lort i håret når de slår kanter. Det bliver gjort to gange om året og det bliver gjort med en dims på en traktor så stor som et bjerg. Den lort kommer ikke længere end til kniven....

    Så nej... her samler vi ikke op. Det ville være tåbeligt at bruge energi på at forbrænde lort og plastik, når det forgår i løbet af en måned... og lidt hurtigere hvis det er vådt i vejret....


  • #50   23. apr 2013 jeg er af den indstilling at ligeså snart du er udenfor din egen grund, gør du også rent efter dig selv, det gælder også hundelort.. kan være man har en aftale med dem der ejer grunden osv.. så behøver man selvfølgelig ikke.. men ellers samler man op efter sig.. det er altså ikke alle der synes hundelorte er lige fedt..

    CH hvis det ikke er et problem hvor du bor er det jo bare godt.. men det er jo ikke alle der bor så det ikke genere andre.


  • #51   23. apr 2013 nu findes der jo også træer andre steder end i skoven smiley

  • #52   23. apr 2013 Solvej, jeg tror ikke lige, der kommer kommunale folk forbi herude og slår græs, så de ville kunne få lort i hovedet..

    Jeanette: Enig - Luna har også højst afføring én gang i døgnet. Og jeg ville helt ærligt føle mig tosset, hvis jeg stod med en PLASTIKPOSE og samlede lort op 2 cm fra en mark, der er sølet ind i gylle. Da jeg boede i en mindre by (som mange herinde nok ville betegne som "på landet"), dér samlede jeg altid op, men dælme ikke herude - jo, hvis det er ud for en gård/et hus, hvor de passer kanten, for så er den til gene.


  • #53   23. apr 2013 Solvej, det er jo netop godt!

    Og netop det er pointen - man kan ikke lave et 100% princip, for steder er forskellige.

    Det vigtige er, at lorten ikke er til gene.


  • #54   23. apr 2013 det synes jeg heller ikke at jeg gør.. det var ikke møntet på en bestemt herinde.. Kender jer ikke, kender ikke jeres område eller jeres aftale med naboer osv.

    Men jeg ved der desværre er mange hundejere der lader deres lort ligge uanset hvor det er henne.. Og jeg synes det er rigtig træls at man ikke kan samle op efter sig selv..

    Men selvfølgelig er det forskelligt hvor generene det er for andre.


  • #55   23. apr 2013 Altså er jeg den eneste, som bider mærke i, at TS også brokker sig over løse hunde, fordi hendes egne går amok ?

    Ja gu er løse hunde træls, og noget fanden har skabt.. Men..
    Burde du ikke prøve at træne nogle kontaktøvelser, eller afledningsting, så de ikke går sådan amok?

    Begge mine har egetkøns aggression, men jeg ville dælme være PINLIG hvis jeg stod sådan, som du beskriver du står med dine.. Her går jeg ind foran, hvis den anden hund er langt væk, og beder om kontakt, så min da som minimum ikke er med til at optrappe en konflikt..
    Er den løse hund tæt på, så kommer mine kommanderet i dæk, og så forsøger jeg at skræmme den løse hund væk..



  • #56   23. apr 2013 Henriette: Det er jo irrelevant hvordan hendes egne hunde reagerer, for hun har dem i snor, og derfor indenfor snorens længde af sig. Og så kan det godt være man skal træne en masse, men træningen bliver jo smadret når der kommer løse hunde styrtende ind i hovedet på ens hund.

  • #57   23. apr 2013 Hmm... Endnu mere Henriette hvis det stadig pekingesere hun har smiley Ej spøg til side, jeg fik bare nogle sjove billeder, jeg forstår nu godt hun bliver sur over løse ustyrlige hunde. smiley

  • #58   23. apr 2013 Petra..
    Jeg ser det så slet ikke som irrelevant, for når det er så svært for TS at holde dem, at hun klager over hvor mange kræfter det kræver..
    Så kan det lige pludselig gå galt..

    Kaj..
    Som sagt, jeg er enig i at løse hunde er noget fanden har skabt smiley Slet slet ikke uenig med TS der smiley
    Men bider bare mærke i, at meget af hendes vrede går på, at det er svært at holde hundene, og når der så lige er en lort i vejen også smiley


  • #59   23. apr 2013 De snegle som desværre er så ubehagelige at dele hjerteorm ud til vores hunde er desuden meget begejstret for hundelorte smiley ser ingen grund til at fodre de små narrøve

    Har oplevet hjerteorm hos vores gamle hund. Jeg boede dengang i nordsjælland hvor absolut ingen samler op efter deres hunde. sjovt nok er det også nordsjælland som er hårdest ramt af hjerteorm, men det skyldes nok også andre faktorer end buffet af lort (!)


  • #60   23. apr 2013 Hvad gør I, hvis jeres hund skider i vandet ved stranden?

  • #61   23. apr 2013 Hold nu fast - en masse reaktioner...

    Henriette: Nej, jeg brokker mig ikke over at mine hunde går amok. Jeg brokker mig over at jeg OG mine hunde bliver sat i en position som JEG ikke kan fravælge.
    Jeg ER igang med at træne mine hunde. Men det er jo ikke ligefrem nemt at lære dem at andre hunde ikke er farlige når en løstgående hund - uden ejer i sigte - går helt amok på mine to!

    Jeg har heller ikke ondt i røven over den pølle der ligger i grøften, i skovkanten eller inde i busken. Jeg har ondt i røven over den jeg trådte i, i dag;lige midt på stien! Den må man altså godt samle op!
    Jeg bor uheldigvis iet område med rigtig mange hundeejere der ikke har samme opfattelse som mig, mht. at samle på når hunden laver påuhensigtsmæssige steder... Det synes jeg da er super irriterende!

    Og mht. lovgivning. Jeg ved ikke om man SKAL samle op eller ej. I min bog er det en pligt og dyd som hundejer. Men ret mig hvis jeg tager fejl; man skal sgu da holde sin hund i snor!

    Når jeg tager mine med i hundeskoven - er det jo noget helt helt andet! Her går jeg jo ind i en situation, hvor jeg forventer at der er løse hunde. Og mine hunde er løse - altså på samme vilkår som de andre.

    Jeg ville bare sætte enormt meget pris på selv at kunne vælge hvilke mennesker og hunde, mine hunde skal hilse på!


  • #62   23. apr 2013 Wow. Synes det er vildt at nogen kan sige at TS har for lidt indhold i sin daglig dag, pga indlægget. smiley Det synes jeg er lidt trist. Jeg kan nikke genkendende til alt det TS skriver. Og det er ikke nemt at træne sin hund til at ignorere andre, når de løse kommer springene direkte i hovedet på den smiley Synes det er vildt, at man ikke bare kan respektere hinanden og samle op på veje osv hvor der går mennesker så folk ikke skal gå i hundelort osv. Jeg synes satme det er træls at komme ind i en bus med barnevogn f.eks og opdage at dækkene er fyldt med hundelort. Eller gå ind i sit hus og lugte noget fælt og opdage man har trådt hundelort ud over det hele. Der er ingen hunde der skal komme helt vildt og skabagtigt hen til min hund, det er helt sikkert. Jeg tåler det ikke.

  • #63   23. apr 2013 Er også delvist enig med TS..

    Løse hunde der kommer farende hen til en, er ikke ok. Det kan ske, ja... Men så må man som ejer til den løse hund komme med en god undskyldning - så ville jeg kunne tolerere det..

    Jeg bor i byområde, og her synes jeg faktisk at folk er NOGENLUNDE til at samle op. Her ligger ikke lorte over alt, men man kan da finde dem på fortovet somme tider alligevel.. Jeg synes nu også at man samler op, hvis den skider på stier, fortove, andres grund, græsområder eller lignende. Men hvis hun (som hun oftest gør) går ind imellem træer, buske osv. så lader jeg den ligge.. Burde samle den op! Men jeg lader den ligge derinde..


  • #64   24. apr 2013 Henriette: Som TS også skriver er det hammer svært at træne at andre hunde ikke er farlige, når man bliver mødt af fremmede løse hunde der styrter hen i hovedet på en. Min hund er markant bedre i sin opførsel sidst på vinteren, når han har haft pause i nogle måneder fra løse hunde (for hunde her i området har ikke brug for motion om vinteren, mener deres ejere), og så går det nedad bakke igen om sommeren.
    Jeg glæder mig til at flytte. Der hvor jeg flytter hen har jeg endnu ikke set nogle løse hunde, ej heller i den park der ligger tæt på lejligheden jeg har købt.

    Og så længe TS KAN holde hundene er det da komplet irrelevant hvordan hendes hunde reagerer. Er der snor på og TS kan holde i snoren, bryder hun ikke loven.


  • #66   24. apr 2013 Jeg samler stort set altid op med ganske få undtagelser, og det er, når det ikke er til gene og "fare for andre". Dvs. på en mark, i en busk, eller andre steder, hvor enten jeg ikke kan komme til, eller andre mennesker ikke færdes..
    Det sker yderst sjældent - nærmest aldrig og jeg mener også at en ansvarlig hundeejer samler op efter sin hund både fordi det ikke er særlig lækkert at træde i men også på grund af smittefare. Og det er uanset lovgivning.

    Personligt har jeg intet imod løse hunde, hvis ejeren har fuldstændig styr på hunden, men det er desværre sjældent tilfældet i dette nabolag..


  • #67   24. apr 2013 Jeg bor inde i Odense, og det VÆRSTE jeg ved, er at træde i sådan en pølle-fætter! Så derfor samler jeg altid op efter min hund, herhjemme!
    Når vi er på tur i skoven, eller langs landevejen, hvor der virkelig ikke kommer ret mange mennesker - JA, så lader jeg den ligge, fordi moder natur har godt af det.
    Jeg er på den måde enig med Maria A i, at man ikke behøver at samle op, hvis det ligger under en busk eller lignende.

    Men noget jeg hader er, når der står en sur person i et vindue og kigger på mig mens jeg passere deres fortov. De har nærmest dømt en på forhånd, og de selv samme mennesker smiler, hvis jeg kommer gående dagen efter med en pose høm-høm i hånden.. Lad være med at tro, at folk ikke samler op, hvis i ikke ved om de gør det - det er da død irriterende.

    Har sågar prøvet at min hund lettede ben på en lygtepæl, hvorefter en kvinde røg ud og skældte ud, at jeg skulle samle op - nu er tis jo ikke lige så nemt at samle op!! smiley


  • #68   24. apr 2013 Mens min Debbie levede samlede jeg ALTID op på vores ture, og når vi på et tidspunkt (forhåbentlig inden længe) får hund igen, så vil jeg også samle op. Jeg synes alt andet er ret uhøfligt overfor andre mennesker, og så må folk så kalde mig fanatisk eller hvad de har lyst til. Jeg er sådan set ligeglad. Jeg må indrømme at noget af det der virkelig kan sætte mit p*s i kog er at vi har haft store problemer med folk der lader deres hunde skide på VORES grund, i VORES indkørsel. Helt ærligt. Det er bare ikke i orden. Jeg synes da langt fra at det er fedt at skulle samle op efter andre folks hunde fordi de vælger at lade hunde gå ind på vores grund og ligge en ''kage''... En enkelt gang hvor vi boede før, var der faktisk i vintermånederne nogen der havde gjort det samme - altså ladet hunden skide lige 5 m. fra vores dør, og da min svigermor kommer på besøg ser hun den ikke, og trækker den derfor ubevidst med lige ind i VORES gang og ind på VORES gulvtæppe, som jeg så bagefter kunne gå i gang med at gøre rent. Det er simpelthen for klamt og jeg var så vred på de mennesker der ikke samler op sådanne steder! Det er direkte ubehøvlet!

    På samme måde er jeg enig i det med de løse hunde. Jeg kunne da godt selv finde på at lukke Debbie løs hvis vi eks. var i skoven eller ved stranden og der ikke var andre i syne, men hun var så også trænet til at jeg kunne kalde hende ind når det blev nødvendigt, samt at hun holdt sig lige i nærheden af mig - også uden snor, så det var nemt for mig at tage hende i snor, hvis der kom nogen gående. Min hund skal ikke være til gene på nogen måde for andre eller deres hunde. Der findes også mennesker som rent faktisk er bange for hunde. Hvorfor skal de trækkes med at der er nogen der ikke forstår at holde deres hunde i snor, hvis ikke de kan kalde dem til sig første gang?


  • #69   24. apr 2013 Hører så også til dem der synes at det er almindelig pli ikke at efterlade sit affald - herunder hundelortene - rundt omkring. Jeg samler ikke op hvis de sk**** inde på marken, i skovbunden eller i noget krat langs landevejen. Her er min vurdering at det trods alt nok er bedre for miljøet at spare plastposen og lade bæen ligge. Men altså jeg må tilstå at jeg simpelthen ikke forstår nogen af mine medhundeejere: Hvordan i alverden kan man synes at det er helt OK at hunden lægger en kæmpedej midt på fortorvet og så bare lade den ligge ???? Det er virkelig 'beyond me'..... Her i den lille landsby hvor jeg bor ligger der jævnligt sådan en dej. At dømme efter størrelse og udseende så er der tale om en stor hund, der fodres med skodfoder. Det er formegentlig kun en hund der er tale om men hele vinteren har man skullet steppe uden om de samme 10 lorte, der jo blev liggende lææææænge pga frosten - GGGGRRRRRR....
    Konfronterede en dag en familiefar ude at lufte deres lille DSG med det faktum at han bare lod lorten ligge midt på stien. Han svarede gudhjælpemig at 'sådan nogle detaljer hængte han sig ikke i'. Fik den største lyst til IKKE at kalde doberdutten af en dag det er rigtigt mudret - den uddeler nemlig meget gerne krammere, hvis ikke man får kaldt den ind i tide. Og så give ham samme kommentar tilbage om at 'sådanne små detaljer hænger jeg mig ikke i'. Men jeg er jo et velopdragent menneske så det gør jeg nok ikke. Pt er doberdutten dog indskrænket lidt i sin frihed og må finde sig at gå en del i snor idet den har fået teen-age-virus på ørene..... Det er jo helt almindelig pli at holde sin vovse i snor, når man ikke er 100% sikker på at den kommer, når man kalder.


  • #70   24. apr 2013 Petra..
    Har ikke skrevet nogle steder at TS bryder loven, så det ved jeg ikke hvor du får fra smiley
    Skrev blot at jeg synes det lød til at være et problem - I MINE ØJNE - at TS skriver det kræver mange kræfter, i og med det så kunne udvikle sig i en situation, hvor TS IKKE kan holde dem tilbage smiley

    Kan godt være du finder det irrelavant, men det gør jeg nu ikke, og derfor jeg rådede til at træne noget kontakt, da det altså unægteligt er noget nemmere at få en trussel fra løs hund væk, når ens egne er under kontrol i en afdækning f.eks smiley



  • #71   24. apr 2013 I årene inden jeg fik hund, da svor jeg på jeg aldrig ville være hunde ejer. For hunde ejere var alle som en nogle ulækre egoister som mente de måtte alt på alle andres bekostning. At deres hund da ikke kunne genere nogen ej heller deres efterladenskaber. At jeg ikke brød mig om hunde ejere er mildt sagt.

    Da vi senere besluttede at få en hund selv, gjorde og gør jeg derfor alt for ikke selv at være en af disse ulækre ansvarsløse ejere.
    Mine hunde skal/må på ingen måde være til gene, Det er MIG som har anskaffet hund, ikke naboen, genboen eller nogen som helst andre.
    Det er MIG som samler op, MIG som lære min hund ikke at gø 24/7. MIG som indhegner min have. MIN hund som er i snor altid uden for vores grund. MIN hund som aldrig får lov at nå andre menneskers bukseben uden benets ejer har givet lov.
    Den slags behøver ingen minde mig om for det er MIN hund.

    Da jeg havde kat havde jeg kat på samme måde. Mine katte var neutraliseret så de ikke larmede og lugtede (strintede) Bakkerne blev gjort rene hver dag så de ikke kunne lugtes på opgangen. Kattene var indekatte så de ikke svinede eller rissede andre menneskers ting/haver.

    Jeg mener helt seriøst at det er det menneske som anskaffer et dyr, som må påtage sig det fulde ansvar for det dyr. Det må aldrig blive til gene for uvedkommende at andre har anskaffet et kæledyr.

    Jeg forstår så udmærket at der bliver flere og flere steder som har forbud mod husdyr, og jeg kan kun sige. Det er husdyr folkets egen forbandet skyld. For vi som befolknings gruppe er nogle egoister og svin.
    Sorry men det er min mening.


  • #72   24. apr 2013 Eller rettere: Os der gør på en anden måde end du gør, Calles moar, er egoister og svin?

    Som sagt en milliard gange før - man kan godt være hensynsfuld uden at samle lort op til hver en tid og hvert et sted.
    Der er slet ikke så sort/hvidt....

    Der er steder, hvor man gør grin med miljøet, hvis man samler op, bruger plastik, forbrænder plastik og lort i stedet for at lade det indgå i et naturligt kredsløb. Steder, hvor en hundelort på ingen måde er generende (i så fald ville alt det andet lort, det vælter med være så meget mere generende, at folk ville holde sig langt væk).

    Det skal altså også give mening - og skal jeg blive lidt i retorikken, så synes jeg det er skruphysterisk at forlange 100% opsamling. Der ER faktisk en fornuftig middelvej, som jeg da håber, de fleste benytter sig af.


  • #73   24. apr 2013 CH: Næh det er os alle som befolknings gruppe.
    Hvis en person uden hund netop har trådt i en kage og ser mig komme gående med min hund. Vil tanken ikke være. "Der går en dame med sin søde hund, hun samler sikkert op efter den" Næh hendes tanker vil snarer være. "Der går en af de rådne hundeejere som ikke kan finde ud af at samle op efter sin forbaskede køter"

    Fremmede ikke hunde ejere vil ikke kunne eller for den sags skyld gide pille mig ud. Når nogle i en befolknings gruppe opføre sig dårligt, falder det ofte tilbage på ALLE i den gruppe. Sådan er det bare.


  • #76   24. apr 2013 Isabelle: Jo det gør. For jo flere af os som opfører os ansvarligt, jo længere bliver der mellem andre mennesker bliver irriteret på os. Dermed bliver det nemmere at være hundeejer.

  • #77   25. apr 2013 Henriette - Selvfølgelig er situationen nemmere at styre.

    Jeg tror jeg er farvet af at have en hund der gør udfald når fremmede hunde kommer tæt på, for derefter at få at vide, at JEG skal få styr på MIN hund, som er i snor. Derfor kan jeg næsten ikke klare når folk blander sig i en hunds opførsel, så længe folk har deres hund(e) i snor og kan holde fat i den anden ende.


Kommentér på:
Surt opstød!

Annonce