{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
917 visninger | Oprettet:

plejehjems hund {{forumTopicSubject}}

Vil lige høre jeres mening om vores hund ude på mit arbejde.
Det er en lille hund, muligvis en blanding af ?.
Nå men hunden er ( så vidt jeg har forstået) skænket af en pårørende til en tidligere beboer på hjemmet. Hunden skulle efter signe være vokset op med børn. Men fordet første knurre hun og gøer af nogen mænd med skæg, hun knurre og rejser børster.
Har også set hende snurre af børn og krybe væk med halen langt inde under bene.
I denne weekend var der nogle børn på besøg, de går hen til en kurv som står med legetøj i og hunden reger meget kraftigt, knurrede med blottede tænder og børsterne var rejst. Børnene blev meget bange.
Min frygt er at den en dag ikke bare truer, men angriber.
Hvad mener I ? Burde den være på et plejehjem? Jeg mener at de burde komme af med den og det kan ikke gå stærkt nok, tror den ville havde det bedre i et privat hjem hvor der ikke kom så mange forskellige mennesker hverdag. For alle fremmede er hun bange for. smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  plejehjems hund
  • #1   10. apr 2014 Efter min mening er det ikke en hund der er egnet til at bo på et plejehjem..
    Det lyder til at den slet ikke er socialiseret nok på de ting den vil komme ud for.. som f.eks. mænd med skæg.. og fremmede..

    Den ville nok være bedre i et andet hjem hvis du spørger mig.


  • #4   10. apr 2014 Hunden er ejet af plejehjemmet.

    Ida: Jeg er 100% for dyr på plejehjemmene, min egen hund er besøges hund smiley
    Stod det til mig skulle alle plejehjem have en kat eller hund. smiley


  • #5   10. apr 2014 Tanja J: Alle plejehjem? Hvor skal de ældre mennesker med allergi så bo? Nogle mennesker kan altså ikke engang være i samme rum som en hund i mere end maks en time...

  • #6   10. apr 2014 A-S: Godt ord igen smiley

  • #7   10. apr 2014 Hehe, bare lidt perspektiv smiley Kan sagtens forstå man er glad for hunde, men det er ikke alle menneskers lykke selvom det er ens egen smiley

  • #8   10. apr 2014 Min "farfar" (min stedfars far)..de havde hund på det plejehjem han boede. En fantastisk sort/hvid foxterrier der hed Sofus. Kors han var skøn. Han var også ejet af plejehjemmet. Smælder fed men virkelig en bonus. Han nød alle de senge han måtte være i, at nulre ture med dem som gik ned i byen (ærøskøbing) (" den skide hund følger jo efter mig! Jeg kan ikke li hunde"Citat Farfar..alligevel var han KNUST og betalte operation og altmuligt da Sofus blev ramt af en bil fordi han stak af.) Han var indbegrebet af en god hund til det job, Tog imod alle med åbne arme og en glad logrende hale. Men nej , den du beskriver .. den burde ikke være der.

  • #9   10. apr 2014 Jeg synes det er enormt synd for den hund. Den virker meget utryg. smiley
    Jeg er stor modstander af "plejehjemshunde", altså dem der bor på plejehjemme, men som reelt ikke har noget fast mennske. Det har de fleste hunde nu engang brug for.


  • #10   10. apr 2014 Anne Julie: tror også det kommer an på rammerne.. den situation jeg beskriver var et lille sted med ca. 30 beboere, fast personale i en lille bitte by. Tror det har meget at sige hvordan selve omgivelserne er ..

  • #11   11. apr 2014 Jeg er selv sosu-assistent, og jeg har endnu tilgode at opleve nogle rammer, hvor jeg ville synes at det ville være ok at have en "plejehjemshund". Dermed ikke sagt at de ikke findes.

  • #14   11. apr 2014 Jeg har bestemt heller ikke noget imod hunde på plejehjem, så længe det har deres menneske med. Hvad enten det er en beboer, eller et personale.
    Faktisk har vores ene nattevagt sin lille yorkshire terrier med. smiley


  • #17   12. apr 2014 Dem der avlede hunden var PÅRØRENDE og ikke beboer. smiley
    Der er en der kører til dyrlæge osv. Inde i personalestuen står dens kurv hvor den kan gå ind og sove, hvilket den også gør.
    Jeg er sikker på at hvis hun kommer til et privathjem så vil hun falde mere til ro.

    Hjemmet jeg arbejder på er et lille hjem med 24 beboer i en lille by.


Kommentér på:
plejehjems hund

Annonce