{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.717 visninger | Oprettet:

Øv for en aftentur! {{forumTopicSubject}}

Hertil aften gik jeg tur med min chihuahua Hollie og min fars amstaff (6 år) som jeg passer imens han er på arbejde - han har 24 timers vagt!

Der kommer så en mand gående med en stor mastiff og jeg råber om det er muligt han kan tage den i snor da min fars hund ikke er så god til andre hanner, især ikke når vi har hvalp med eftersom han tror det er hans.
Manden høre mig så tilsyneladende ikke og går bare videre med hunden løst. Han kommer så hen imod os og jeg gentager om han ikke vil være venlig at tage den i snor da jeg har svært ved at holde King hvis han først løber.
Det nægter manden at gøre og siger at hans hund er fredelig. Pludselig knurrer King af den og den angriber King. Jeg skynder mig i farten at få Hollie op, så der intet sker hende. King har fået bidt sit øret op, han har 4 huller i maven og 2 i nakken og har fået 8 sting ved dyrelægen. Han havde mundkurv på og kunne derfor ikke forsvare sig.

Nu truer manden med at melde King, da han startede med at knurrer. Hvordan står King i sagen? Han var i snor og bar mundkurv.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Øv for en aftentur!
  • #1   6. dec 2015 Jeg tænker at den mand får et problem hvis han melder det! Hans hund var løs, hans hund angreb. Din hund havde snor og mundkurv på.

  • #2   6. dec 2015 At King knurrer og derfor iflg manden starter, fritager overhovedet ikke den anden for ansvaret, som hvis historien er som du skriver , ene og alene er modpartens !

  • #3   6. dec 2015 Er ret sikker på at ham idioten stor til en bøde og skal erstatte jeres dyrlæge regning.. Han skal have sin hund i snor..

  • #4   6. dec 2015 det er da DIG der skal anmelde, og det kn da i den grad kun gå for langsomt.. det lyder ikke til at hverken din hund eller dig har gjort noget forkert her

  • #5   6. dec 2015 Hold da op en kæmpe nar smiley Jeg vil umiddelbart sige at du altså står godt - loven er overholdt og du har din hund i snor, det er HAM der bryder loven og hans løse hund der opsøger din og angriber. Er din hund blevet syet så er det hans hund der har skambidt og altså ham der står meget dårligere end dig i denne situation.

    Men øv, for en oplevelse smiley hvor jeg bare inderligt forbander sådanne folk langt væk.. håber du og hundene kommer jer over oplevelsen!


  • #6   6. dec 2015 Og ja jeg ville også melde det og få ham til at betale dyrlægeregningen.

  • #7   6. dec 2015 Jeg vil også sig det er dig som skal melde ham.

  • #8   6. dec 2015 kan ikke forstille mig din hund står dårligt. da din jo havde mundkurv på og der ingen skade er sket ved hans hund, at din kurrer er normal hundeadfærd og skal han ha lov til, det er jo sådan de siger fra. det er den fremmede som skulle ha taget sin hund i snor, da den jo tydeligt er aggresiv og bestemt ikke burde gå uden snor!!!1

    håber King klare sig og kommer sig oven på sådan en grim oplevelse. smiley

    (tydeligt at det ikke kun er disse "muskel hunde" der kan være farlige men alle hunde hvis de ikke er opdraget)


  • #9   6. dec 2015 DU skal anmelde. Hvem der knurrede eller ikke knurrede har ikke så meget at sige. DIN hund var i snor og DIN hund har skaderne. Den anden hund var løs og var den angrebne hund.

  • #10   6. dec 2015 Din vil aldrig kunne blive dømt for noget, når han har mundkurv, snor og ikke kan have lavet skade på den anden hund. Derimod kan den anden hund ende med en aflivning, hvis din fars hunds skader hører under skambidt. Så det vil være komplet idiotisk af manden, at selv melde det.

    Jeg havde meldt idioten - det skulle ikke røre mig om hans køter stod til aflivning. Det har han selv bedt om, når han er så snot dum ikke at tage snor i sit krapyl.


  • #11   6. dec 2015 Min far har ringet til politiet plus hans forsikring og meldt det.

    King har det godt, men han er i chok. Han ligger bare inde i sengen og er væk på beroligende piller.

    Jeg har os billeder på min iPhone med tid og dato på at King havde mundkurv og snor på. Da jeg tog billeder af ham og Hollie gå sammen til min far lige inden angrebet.


  • #12   6. dec 2015 håber, den nar kommer til at betale!! stakkels lille King.

  • #13   6. dec 2015 Meld ham!!! Så må han sq lære at tage sin hund i snor!!!

  • #14   6. dec 2015 Det lyder godt - altså, at i har jeres helt på det rene. Det er modparten, der er skudt i hovedet, for at sige det ligeud. God bedring til King smiley

  • #16   6. dec 2015 Er selv helt i chok. Synes endda jeg spurgte på en pæn måde om han ikke ville tage sin hund i snor, da jeg ikke ville kunne holde King hvis han fik den idé i hovedet om at den anden han kom for tæt på. smiley

  • #17   6. dec 2015 Det må være en helt forfærdelig og traumatisk oplevelse for en hund at blive angrebet når den har mundkurv på. Sikke en panik den må føle, når den ikke har nogen mulighed for at forsvare sig.

    Jeg føler med jer og håber King bliver ok igen.


  • #18   6. dec 2015 God bedring med King. Godt det er anmeldt.

    Ejeren af den anden hund har sikkert sagt at han ville anmelde dig, for at intimidere dig til ikke selv at anmelde.

    King er uskyldig 100%, du har fulgt loven 100%.

    Trine: Du må ikke overdrage din listehund til andre permanent, men andre må så vidt jeg ved gerne lufte den, og passe den, i kortere perioder. Det er i hvert faldt det vi arbejder med i familien, hvor vi har 2 amstaffer ...


  • Vanessa A
    Vanessa A Tilmeldt:
    jul 2015

    Følger: 1 Emner: 9 Svar: 18
    #19   6. dec 2015 Det er hans hund der har bidt ergo kan der ikke ske noget hvis han anmelder.

    Du skal ikke anmelde ham da det eneste du ville få ud af det er at hunden bliver aflivet og det ville ikke gøre nogen glade.
    Anmeld ham næste gang det sker hvis det sker og han stadigvæk ikke har styr på sin hund.


  • #20   6. dec 2015 Politiet har godtaget at King godt må blive passet her i maks en uge ad gangen. Min far har kontaktet dem så snart loven trådte i kræft og fået alt på plads, så vi har styr på loven.

    Jeg har os ondt af King og jeg overvejede i overblikket om jeg skulle sparke til hunden for at få den væk fra King eftersom han ikke kunne forsvare sig selv. Men turde ikke gøre det, for frygtede det kunne få store konsekvenser for King.


  • #21   6. dec 2015 Vanessa: Så den uansvarlige ejer og dennes hund skal gå fri, så det kan ske igen og igen, indtil der endelig er nogen der anmelder, mens de må sørge over deres døde hund?

    Hvis politiet vurderer hunden skal aflives, så er det sådan det er.

    Det kunne også være der blev påbud om snor og mundkurv ... selv om noget kunne tyde på at den uansvarlige hundeejer vil skide højt og flot på sådan et påbud.


  • #22   6. dec 2015 Vanessa - hun skal ikke anmelde, men skal anmelde næste gang det sker?? Nej, anmeld nu og sørg for at der ikke kommer nogen næste gang...

  • #23   6. dec 2015 Selvfølgelig skal den meldes.

  • #24   6. dec 2015 Gu' skal hun da ikke vente til næste gang. Næste gang er det måske en lille hund, der knækker nakken.



  • #25   6. dec 2015 Vanessa, han er allerede anmeldt. Kan ikke se hvorfor så syg en hund skal gå løs blandt andre hunde. Jeg frygter ikke kun for mine egne hunde, men os for andres hunde som kunne ende i samme situation som King. Hvis det var Hollie den havde fået fat i. Så var hun død på stedet. Heldigvis så stod King i vejen for han kunne få fat i Hollie - så jeg kunne nå at få hende op.

  • #27   6. dec 2015 Trine G.
    Hvis en listehund tidligere har forvoldt skade , så kan politimesteren pålægge at hunden kun må luftes af besidderen. Det er nok dén paragraf du tænker på. En listehund der ikke tidligere har lavet ulykker, må luftes af alle med mundkurv og snor.


  • Vanessa A
    Vanessa A Tilmeldt:
    jul 2015

    Følger: 1 Emner: 9 Svar: 18
    #28   6. dec 2015 Du kunne jo have sagt at han skulle finde et nyt hjem til den inden du meldte. En som har styr på sine hunde.
    Det er ikke hundes skyld at han er uansvarlig. Den har ikke bedt om at få ham som ejer men kommer DSV nu til at betale den dyreste pris for hans fejl.
    RIP??


  • #29   6. dec 2015 Håber at I hurtigst muligt anmelder manden og hans hund, hvis I ikke allerede har gjort det.
    Det er ikke til at sige hvornår den gør det igen, måske ikke ved jeres hund, men så ved en anden som måske ikke er så heldig.
    God bedring til King


  • #30   6. dec 2015 King har ikke tidligere pålagt skade på nogen - skal det lige hilses at sige, bare så der ikke er nogen som tror det. King er fredelig. Han er bare ikke så begejstret for han hunde. Men han har aldrig bidt nogen.

  • #32   6. dec 2015 Kathrine - Det var slet ikke King, jeg hentydede til. Det var blot et generelt svar til Trine's spørgsmål smiley

  • #33   6. dec 2015 Vanessa, det kan da umuligt være mit problem at han ikke har styr på sin hund og jeg derfor skal lade ham slippe afsted med det, for hundens skyld. Måske er det bedste der kan ske for hunden at få fred? Vi kan ikke vide om den er opdraget forkert og evt har taget skade af den opdragelse også er det da synd hvis den splitter en hel ny familie ad,

  • Vanessa A
    Vanessa A Tilmeldt:
    jul 2015

    Følger: 1 Emner: 9 Svar: 18
    #34   6. dec 2015 Tænk at så mange ønsker at hunden skal dø pga hans fejl

  • #35   6. dec 2015 Ej, hunden lider ikke når den er død. Sæt dig lige ind i, hvis alle andre også tænkte sådan, som du opfordrer TS til - "næste gang det sker så anmelder jeg" og hunden går til angreb på en helt anden hund, hvis ejer OGSÅ tænker "jeg anmelder ikke endnu, kun hvis det sker igen", og hunden går så til angreb på en tredje hund og..... du kan forhåbentlig se, at dét nok er det mest ødelæggende at gøre - at lade være med at handle på det! smiley

  • #36   6. dec 2015 Hunden lider nu under at ejeren ikke havde styr på den. Det er IKKE TS skyld!!!
    Lad være med at lave det til følelsesporno, det er til at brække sig over!


  • #37   6. dec 2015 Er sikker på dit syn havde set anderledes ud hvis det var Hollie en chihuahua hvalp på 9 uger - men tror dit syn er lidt anderledes pga. det er en listehund som er blevet angrebet.

  • #40   6. dec 2015 Vanessa:

    Hvordan ville du have det hvis Kathrine IKKE melder "fordi det er zåååååååå zøøøøøøøønd". Hunden lever videre. Du møder den under en luftetur med din hund. Den angriber din hund og slår den ihjel. Det er set før og det vil ske igen.

    Synes du så stadig at Kathrine handlede korrekt ved ikke at melde den hund?


  • #41   6. dec 2015 I denne situation tror jeg at det er Vanessas alder (jeg ved godt at det er fy fy at aldersdiskriminere, men jeg gør det alligevel), der gør at hun udtaler sig som hun gør.

    Handlings- og konsekventdelen af hjernen er stadig mange mange år fra at være færdigudviklet, i hendes alder, og derfor tænker man ikke så nuanceret endnu. Hendes naivitet er undskyldt :o)

    Vanessa: Så x antal andre hunde og evt. deres ejere, skal betale med svære skader eller endda deres liv, for at en hund, som tydeligvis er i hænderne på en uansvarlig ejer, kan leve?

    Det gør ikke ondt at dø, hvis man aflives. Men det gør ondt at blive flået op, uanset om man overlever, eller om man ender med at dø af ens skader.

    Jeg siger bestemt ikke at der er noget galt med hunden, andet alm. egetkønsaggresivitet, men er dens liv mere værd, end alle de fysiske og psykiske skader den har forårsaget, og ret sikkert vil, forårsage i fremtiden?
    Hvis man sendte hunden videre ville der stadig være alt for stor fare for at det ville få skadelige konsekvenser for andre dyre- eller menneskeliv. Det at omplacere en hund, er ikke sådan ligetil.

    Jeg har personligt oplevet hvad der sker når man ikke anmelder, men giver den uansvarlige ejer alternativet, at få hunden omplaceret til et sted hvor der ikke er andre hunde, eller børn (den bed også mennesker), etc. Her havde den allerede bidt mindst 3 hunde og mindst et menneske.
    Ejeren kalder sig selv for adfærdsdims, så han mener jo selv at han ved hvad har laver, når han har hund.
    I dag bor hunden på landet, hvor der ER andre hunde, der er små børn (børnebørn til de nye ejere), og de har AVLET på den. Hunden er svært nervøs og dette kan være meget arveligt.
    Jeg fortryder såå meget at jeg ikke anmeldte den ejer, han lærer jo absolut intet, når ikke det får konsekvenser ...

    Jeg vidst ikke bedre dengang. Man lærer gennem dilemmaer.

    I dag ville jeg anmelde på stedet !!


  • #42   6. dec 2015 selvf er det ejerns skyld at hunden ikke er ordenlig opdraget, men det ænder vel ikke på at hunden er farlig for andre hunde. eller hvad nu hvis det er et lille barn næste gang.? en hund der bider så meget (som de andre nævner) er ikke raskt, og ja trist at den hund er end hos en ejer der ikke aner hvad han laver, men hvis det havde været en liste hund der havde bidt, havde folk forlangt 100% at den skulle aflives den havde ikke fået en chance mere ved ejer skift eller udredning af prof, såh hvor skulle den her hund.?

    jeg forstår godt du Kathrine havde lyst til at sparke den væk, ville jeg nok også ha overvejet.. smiley


  • #44   6. dec 2015 Jeg havde også sparket den og alt muligt andet. Uden tvivl.

  • #46   6. dec 2015 Vil bare lige sige god bedring til King, og godt du fik Hollie op, det kunne da være gået helt galt hvis hun kom imellem. Håber King snart er ok igen. smiley

    Og til Vanessa, de andre har sagt hvorfor hun skulle melde nu. Og jeg vil egentligt helst ikke skræmme TS, da hun har oplevet nok i dag, men hvis hun ikke anmeldte nu, kunne hun risikere at det var hendes eller en andens lille hund det gik udover næste gang, og hvis det gik ligeså vildt for sig som det lyder til ud fra skaderne King fik, så kunne man meget vel stå med en død hund i armene, det er desværre risikoen ved at have så små hunde som Chihuahua, de har ikke en chance, og da specielt ikke små hvalpe. smiley

    Stort kram til TS, og undskyld hvis det gør dig mere utryg, men ved jo du passer godt på lille Hollie, men det er bare så vigtigt for folk at forstå at det altså kan gå værre end galt, og specielt med så små hunde. Ikke at det ikke var slemt nok med King, selvfølgelig skal det anmeldes. Og ja det er synd for hunden, men jeg tror den har bedre af at få fred.


  • Rollo
    Rollo Tilmeldt:
    maj 2011

    Følger: 9 Følgere: 13 Svar: 925
    #47   7. dec 2015 Puha sikke en oplevelse - og ikke at jeg ønsker den anden hund bidt etc. men det er fanme skidt med mundkurv når hunden ikke kan få lov til som minimum at forsvare sig selv smiley

    Han har sikkert tænkt at din er en listehund, og han kan skræmme med det - synes kun det er godt at han er anmeldt.

    Rigtig god bedring til stakkels King, - og dig, for må have været noget af et chok.

    Vanessa; Min svigermors westie er lige blevet "tygget på" af naboens schæfer, svigermors hund sidder nu i hvalpegård og skal holdes i RO indtil efter nytår (Og det bliver nemt når det er en hund som hader nytår!) - hun må få 3min gåture af gangen. Hun blev bidt, trykket i ryggen og har brækket en knogle i låret - eneste grund til at det ikke gik værre er nok at deres anden hund forsvarede hende og 'forvirrede' schæferen.

    Det var bestemt ikke første gang hunden har været løs, for 30cm hegn holder ligesom ikke på en schæfer - det er ikke første gang den har lavet ballade, men ingen har ville gøre alvor af det før for det er ikke gået så galt før. Hunden blev aflivet - beklager hvis jeg fornærmer nogen nu - men jeg synes det er absolut udmærket. Dels fordi det virkelig ikke virkede som en hund ejeren gad og slet ikke som en de havde forstand på at have, og dels fordi den konstant var til fare for alt og alle.
    - Min svigerfar er pga. arbejdsskader i benene ikke så godt gående, men han kan styre deres to og gå deres små ture, - schæferen kunne jo ha' væltet ham omkuld også, eller hvad ved jeg.

    Selvfølgelig skal sådan noget anmeldes, nej det er ikke hundens skyld - men det er da heller ikke pga. hunden i sig selv man anmelder, men pga. en inkompetent ejer, som ikke magter den hund, og så tager den altså ikke skade af at blive aflivet, pænt og humant, og måske det er bedre for den, end en ejer der ikke formår at give den det den har behov for.


  • #50   7. dec 2015 Enig med de fleste her, og godt det er anmeldt .

    God bedring til King smiley


  • #54   7. dec 2015 Er meget imponeret over, hvor meget styr i har på hvad i må, og ikke må, så King får det bedste liv smiley Kæmpe kram til her og King! I passer godt på ham!

    Håber han kommer sig smiley og at lille Hollie ikke har fået psykiske skader!
    Sikke en kæmpe idiot. Med så stor en hund skal der sgu være styr på den! Føj for pokker!


  • #55   7. dec 2015 Vanessa - hvis du har haft læst med herinde i nogen år, så ville du faktisk have oplevet en hel del skader/overfald, hvor ejeren siger at den angribende hund har forvoldt skader før - ingen har bare anmeldt det.
    Hvor mange mange dyr/mennesker synes du er ok skal komme til skade FØR man anmelder en hund, der ikke 'bare' markerer?
    Med din formulering lyder det til at du mener at denne hund skal angribe King endnu en gang, før Kathrine anmelder? Hvad så med de hunde/mennesker den kan have bidt i mellemtiden?

    Jeg ved godt at du ikke er så gammel, og derfor ikke har så nuanceret et verdensbilede som vi gamle krager har.
    Men prøv lige et øjeblik at tage de realistiske briller på. Det er ikke et spørgsmål om 'død over kræet fordi den bed' - det er et spørgsmål om at stoppe cirklen så ikke flere bliver bidt.

    Jeg ville personligt blive både meget ked af det og meget meget gal, hvis min hund blev overfaldet af en hund, og jeg så finder ud af at den har gjort det før men ikke var blevet anmeldt... hvilket kunne have forhindret at min hund fik skader og traumer.

    Vi kan jo lidt drage en slags sammenligning. Du går på gaden og passer dig selv. Pludselig springer der et stort brød ud fra en opgang som pander dig ned, så du kommer til skade, og stjæler din pung, mobil og andre værdier. Vil du melde det, eller er det synd at brødet kommer ind at spjælde det, fordi hans opvækst har gjort ham til det han er?


  • #59   8. dec 2015 Sikken en trist historie smiley Men godt at I overlevede mødet med den store hund.
    Og fuld respekt og forståelse at ejeren af den amgribende hund er meldt til politiet. Det lyder som en temmeligt uansvarlig ejer, der helt klart ikke magter opgaven/ansvaret med så stor en hund.


  • #61   8. dec 2015 Vi har fået oplyst at politiet har hentet begge de mastiff som ejeren havde - og de mistænker der er am bull blandet i dem. Er en mekaniker nær os der ejer dem. Så har en bekendt der var der for at hente sin bil da politiet kom.

  • Vanessa A
    Vanessa A Tilmeldt:
    jul 2015

    Følger: 1 Emner: 9 Svar: 18
    #62   8. dec 2015 Ja jeg er ikke over 18 men jeg kan godt tænke.

    Til alle dem der skriver at det ikke går ondt at blive aflivet. Hvis det er så dejligt at blive aflivet så syntes jeg da i skulle prøve det selv.

    At en hund skal dø pga. En menneske fejl er da helt hen i hampen.

    En løsning kunne jo være at sige til manden at den hund skulle bære mundkurv.

    Ingen af jer kender årsagen til at den hund handlede som den gjorde. Den kan have følt sig truet af at King knurede eller lign.

    Og så er der dem der beskylder mig for at have noget imod listehunde. Jeg er selv ejer af et stk. Muskelbasse så den kan i godt pakke væk igen.



  • #63   8. dec 2015 Vanessa det er bare surt.. Den her ejer har ikke styr på hunden, og så har vi en lov, som siger, hvad der skal ske.

    En lorteejer forbliver nok en lorteejer, og ja stakkels hund, men mere stakkels alle dem de går ud over!!!!


  • #64   8. dec 2015 En ejer der i forvejen er ligeglad med at den kan finde på at bide andre hunde, og alligevel lader den gå løs.
    En ejer der blot siger at han vil melde den tilskadekommende hund, der ikke kunne forsvare sig til politiet fordi den knurrede .

    Er i mine øjne en ejer som slet ikke burde have hund ! smiley

    Han kender loven, alle kender efterhånden den lov, så han burde tage sine forholdsregler nøjagtig som alle andre må.
    Han ville sikkert ikke lyde et bud om at hunden skulle have mundkurv på, eftersom han ikke overholder andre alm love.
    Og så er der mistanke om at hundene er bl med ambull, jamen hvor er vi så henne ? Så er han jo helt ligeglad, dem har man ikke måttet avle på de sidste 5 år.
    Hvis hundene bliver aflivet, er der kun en der har sørget for det, nemlig ejer selv !!! smiley


  • #65   8. dec 2015 Jeg forstår ikke hvordan du kan mene, at den har følt sig truet af King? King han lystre mig, han satte sig ned da jeg bad ham om det da vi så hunden på lang afstand og han blev siddende! Jeg spurgte manden pænt 2 gange om han ville være venlig at give hunden snor på, da JEG ville have svært ved at holde King og King ikke er synderlig begejstret for han hunde (en normal adfærd for amstaff da den ofte er egetkønsaggressiv) . King knurrede først da hunden kom meget tæt på os - måske fordi King havde min hvalp mer som han tror er hans! King blev hele tiden siddende ved siden af mig lige indtil den angreb ham og han begyndte at løbe rundt om mig for at flygte. Så hvordan kan den havde følt sig truet af King? King var forsvarsløs - han kunne intet stille op fordi han bar mundkurv! King skreg under angrebet, han knurrede ikke eller hidsede sig op - han direkte skreg!

  • #66   8. dec 2015 En hver mund vil knurrer hvis den føler sig truet af en andens hund tilstedeværelse - især hvis den har hvalp/hvalpe den passer på. Man ser ofte os hunhunde knurrer af andre hunde for at sige "gå væk" når de har hvalpe. King tror Hollie er hans hvalp, så King sagde egentlig bare "hold dig væk".

  • #70   8. dec 2015 Vanessa, det kan da godt være den har følt sig truet, men så skal ejer jo holde den fra den anden hund. Det er ejers fejl, for uanset om hunden fejler noget eller ej, så skal den holdes i snor og væk fra andre, det har ejer jo så bare ikke fattet, og så er det altså bedre at den hund bliver aflivet, end at der står nogle med en hund der er blevet flænset. Det er sørgeligt men det er desværre sådan virkeligheden er.
    Rosa er en usikker lille hund, det er blevet meget bedre, men som stor hvalp, reagerede hun altså ved først at prøve at undgå konfrontation, hvis ikke den anden hund fattede det, knurrede hun altså også, og viste tænder og meget bestemt at den hund skulle holde sig på afstand. Hvis vi havde mødt en hund som den der, og den havde følt sig "truet" af det, så havde jeg altså stået med en død Rosa i hænderne.
    Jeg er altid skide bange for at jeg skal møde sådan en hund, fordi jeg ved at mine, men da især Rosa vil blive taberen i det, det var et bid fra en så stor hund og så var hun død.

    Så når man kommer ud for hunde som det der, så SKAL det meldes, ikke kun for ens egen skyld, men da også for alle de andre. Nu var ts så heldig, at det var den store der var den voksne, og derfor desværre den det gik udover. Havde det været hendes chihuahua der var den voksne, var det altså ikke sikkert den var kommet derfra levende. Lucky beskytter altså også Rosa og kan godt fortælle andre hunde han ikke "stoler" på at de skal holde sig væk, han er altså en lille hund på 1,8 kg, så han ville da heller ikke have en chance hvis den hund han råber skrid til "føler sig truet" og går til angreb på ham.


  • #71   8. dec 2015 Jeg er fløjtende ligeglad med om en anden hund råber RØV efter denne hund. En hund skal bare ikke overfalde en anden. Om man så kigger hunden direkte ind i øjnene (som nogen mener kan være årsagen til at nogle hunde tænder af eller man "giver den et los i røven") .Der er ingen undskyldning for ikke at tage sin hund i snor når man bliver bedt om det!!!! Og viser det sig så at være en ambullblanding, så lav en sprøjte mere og giv ejeren den samtidig.

    Og nej, Vanessa. Jeg tror ikke at der er mange i denne tråd der er i tvivl om at du ikke har noget imod listehunde, tværtimod. Hunde er hvad men gør dem til, ikke?

    Iøvrigt synes jeg ind imellem at det er en skam at man ikke kan aflive mennesker!!


  • #72   8. dec 2015 Dejligt at politiet har handlet hurtigt.
    Bliver hunden aflivet, så sker det fordi ejeren ikke var sit ansvar værdigt.


  • #73   8. dec 2015 Øv, for en oplevelse - Håber King er ok? Hvordan har han det nu?

    Vanessa, sikke da en holdning du har smiley Men mon ikke den ændre sig med alderen?


  • #74   8. dec 2015 Vanessa: Jeg tror mange af os har prøvet at være i narkose (den følelse hundene vil opleve inden de får den sidste sprøjte), og det er såååå skønt at være i narkose. Så nej, det gør IKKE ondt.

  • #76   8. dec 2015 I må gerne aflive mig. Hvis jeg var en hest var jeg allerede blevet skudt.

  • #77   8. dec 2015 Mette jeg tror måske også en aflivning er mere behagelig end at blive skudt, men jeg har ikke prøvet det, så ved det selvfølgelig ikke smiley

    Min kæreste er ikke så vild med at være i narkose, men det var vidst mere fordi han ikke kunne spille computer flere timer efter.


  • #78   8. dec 2015 At blive skudt er også at blive aflivet. Det larmer og sviner bare mere end sprøjten.

  • #79   8. dec 2015 Mette ja det ved jeg, men mente nu mere sprøjten smiley men hvis det bliver gjort ordentligt mærker man det selvfølgelig nok ikke. Men ville nu foretrække sprøjten hvis det skulle være.

  • #80   8. dec 2015 Tror altså ikke det gør ondt at blive skudt hvis du rammer rigtig første gang, det går så hurtigt at du ingengang bemærker det. Sprøjten bemærker du mere end at blive skudt fordi du først bliver slap i kroppen. Men har ikke prøvet nogen af delene, heldigvis. Men tror altså ikke det gør ondt at blive skudt pga det går så stærkt.

  • #81   9. dec 2015 My only: Jeg tror der er mange der ikke bryder sig om tiden efter man vågner op fra narkosen. Der kan være mange bivirkninger. Kvalme, opkast, rystelser og en masse andet.
    Men nu er det jo ikke meningen, at en der aflives, nogensinde skal vågne op igen. Så det er kun den gode del af det, man oplever :o)


  • #84   9. dec 2015 Spot on, Isabelle smiley

Kommentér på:
Øv for en aftentur!

Annonce