{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.075 visninger | Oprettet:

Valg af hunderace {{forumTopicSubject}}

Kære jer der læser dette forum smiley

Jeg er interesseret i at vide hvordan I finder den perfekte hund, som matcher det man som ejer kan tilbyde hunden.
Jeg ved at man skal sætte sig ind i hvad man kan tilbyde hunden, og vælge ud fra det. Dog synes jeg er det er som at svæve på en lyserød sky, for jeg er simpelthen forelsket i alt for mange racer.
Jeg har dog hunderacer som jeg udelukker grundet størrelse, men jeg kan have rigtig svært ved at eks. vælge 5 alternativer, som kunne være oplagte muligheder.

Jeg kan prøve at lave krav og tilbud, og så vil I måske komme med jeres bedste input?

Krav til hunden:
Størrelse: 4-12 kg.
Pels: Gerne lidt langhåret, men ikke et krav.
Lydighed: Skal ville arbejde, lave tricks, evt. hundetræning, og samtidig være en sofahund. Ikke en alt for gøende hund, da vi bor i lejlighed (selvfølgelig gør hunde, men det skal kunne læres hvornår det er okay og ej).

Jeg (og min kæreste) kan tilbyde:
Jeg er vokset op med alle slags dyr, og 2 hunde. Begge blandingshunde. Min kæreste har aldrig haft hund før.
Vi bor i lejlighed på 1. sal, 63 kvm.
Vi er begge meget rolige mennensker, og byture forekommer kun et par gange om året.
Vi har fuldtidsjobs med faste arbejdstider og igangværende trainee-uddannelse, hvor jeg har svingende arbejdstider.
Hunden vil typisk være alene hjemme i ca. 8 timer, maks 9 timer,hvor der kan være andre dage på 6 timer, osv.
Hunden ville komme ud og tisse inden jeg tog på job (kl. 05), og få en tur på ca. 15 min. inden min kæreste tog på job (kl. 08).
Når den første kommer hjem fra job, ville hunden få en ca. 45 min. tur, og til aften igen en 30-60 min. tur.
Hunden vil komme til hvalpetræning, og hvis det fanger vores interesse, vil vi fortsætte med hundetræning.
Vi bor lige ud til en hovedvej, men lige bag os er der grønne områder, hvor der er mere ro og andre hunde.
Vi tager til Bornholm ind i mellem for at besøge vores familier, så der vil hunden komme med rundt. Generelt hvor vi tager hen, ville hunden kunne komme med.
Skal vi på ferie længere væk, og det ikke er muligt at tage hunden med, vil vi få arrangeret pasning af privat eller pension hos Dyreværnet.
En masse nus, kys, kæl og leg er en selfvølge, så det vil hunden få rigeligt af.

Jeg har tænkt en del på:
Finsk Lapphund (lidt større, pelset)
Whippet (den er så smuk og speciel)

To umiddelbare modsætninger, men er faldet for begge. Derfor har jeg brug for jeres viden!

Jeg håber at I kan guide mig lidt smiley


Kommentarer på:  Valg af hunderace
 • #2   31. jan 2017 Det er også forkert formuleret. Men det er tænkt i, at fandt vi en hund som umiddelbart ikke kræver træning, men at den alligevel blev bidt af det, jamen så var det det, der skulle laves smiley

 • John
  John Online Tilmeldt:
  aug 2010

  Følgere: 224 Hunde: 3 Emner: 41 Svar: 5.622
  #4   31. jan 2017 Alene hjemme i 8-9 timer i en lejlighed hmmm. Alene det ville være grund til at jeg ville fravælge hund.
  Er klar over at mange gør det alligevel.

  En hvalp vil ikke kunne være alene den første tid.


 • #5   31. jan 2017 Om hunden er alene hjemme i 8 timer i et hus eller i en lejlighed, er vel ligegyldigt? Flere eksperter mener at hus-ejere er dovne og lukker blot hunden ud i haven, frem for lejligheds-ejere, der er nødt til at lufte hunden. Hunden har ikke brug for at komme ud i en have, hvor alt lugter af den i forvejen. Den skal jo netop ud og få nye lugte og indtryk. Derfor kan jeg ikke se problemet i det?

  Alle hvalpe skal trænes til at være alene hjemme. Det ved jeg godt smiley


 • #7   31. jan 2017 Tænk alle os som har hunden der trives fint i lejlighed og er alene en arbejdsdag... SELVFØLGELIG er det muligt og stimuleres hunden korrekt har den et godt liv. Der er hunde i huse, hvor ejeren går hjemme og ikke foretager sig en dyt med hunden... ikke alt er så sort/hvidt.

  Ang racer så kig indad og vær ærlig over for jer selv, hvor meget aktivitet I "gider" og hvor vigtigt det er for jer med at komme i hundeskove og lign steder.. nogle racer egnet sig ikke til hundeskove feks.


 • #9   31. jan 2017 Lens jeg er HELT enig at jeg også er bundet de dage jeg er på job... han forlades aldrig mere end en gang de dage... og ja på fridage er al min tid også med ham... men jeg er snart lidt træt af, at det næsten fremstilles som umuligt at have hund med fuldtidsjob og ja nu også lejlighed. Jeg kender flere hundeejere, som ikke arbejder og godt nok er sammen med deres hunde, men der sker ikke en skid.. går ikke engang daglige ture, og træning er en by i Rusland.

 • #14   31. jan 2017 Netop kvaliteten af tiden er min kæphest... hvis din hund aldrig er alene, men man heller ikke BRUGER TID på den.. hvad batter det så.

  Jeg giver ikke 5 flade øre for, at man kan sidde her bag en skærm og være hellig... for jeg tror sandheden er en anden.

  Jeg har det fint med at have min hund i lejlighed, lufte ham min. 3 gange dagligt, være ude 3 timer om dagen og længere om sommeren og træne dagligt, og ja han sover, når han er alene... hunde sover meget, så hvorfor skulle det ikke være fint i de 8 timer han er alene.


 • #16   31. jan 2017 Whippet kan sagtens trives i en lejlighed med det i kan tilbyde.

  Det i skal være obs. på er, at alene hjemme træning med en whippet tager tid, det er en social hund, der trives bedst i selskab med andre levende væsner, men det kan læres.

  I skal tænke over, hvilke muligheder i har for at slippe hunden løs. Specielt de unge whipper har et stort behov for at bruge deres krop og får de ikke muligheden har de en tendens til at blive destruktive.

  Gåtur i snor dækker ikke det behov, de er skabt til at løbe og skal have mulighed for at strække ud. Det kræver så ikke timer, 10-15 minutters frit løb om dagen er nok.


 • #17   31. jan 2017 Kirsten gider Whipperne timevis ture.. og er 100 % indkald helt umuligt??

  Jeg kender en, kun en, og den går meget løs her i byen... men kender kun den ene.


 • #18   31. jan 2017 Det kommer an på vejret smiley De gider ikke i koldt og vådt vejr, men ellers ja.

  Det veksler meget, hvor meget jeg går med mine i går gik vi 8 km, i dag ikke mere end 3-4 stykker.
  Min mand har Cala med ude og løbe 3-5 gange om ugen, her løber de 7-10 km. og vi har været på ferier, hvor vi har gået 15-20 km dagligt.

  Ghini kan jeg gå fri med alle steder. Jeg gør det så ikke tæt på trafikerede veje, der er ingen grund til at udfordre skæbnen. Hun er "haresikker" forstået på den måde, at jeg kan stoppe hende selv om hun har påbegyndt en jagt, men jeg vil ikke garantere, at alle whipper kan lære det.

  Det ved jeg ikke om jeg kan med Cala, men der er ingen problemer med indkald, hvis det blot er mennesker og andre hunde der distraherer. Jeg kan med både Ghini og Cala gå tæt forbi andre hunde, når de er uden snor, de ignorerer, også selv om den anden hund flipper ud smiley

  Whipperne er ikke så svære at træne, til almindelig hverdagslydighed, men de kræver høj "løn" i form af belønning, som de finder har værdi smiley
 • #20   31. jan 2017 Lens - Meget, men langt fra alt smiley
  Jo mere jeg graver, jo mindre synes jeg, at jeg ved smiley


 • #23   31. jan 2017 Dejligt at høre jeres holdninger til tingene, og det gør mig heldigvis glad at I guider smiley

  Jeg er ærlig talt ikke fan af hunde med flad snude, da jeg ikke kan klare at høre på deres vejrtrækning - simpelthen fordi jeg synes det er synd for dem.. Så jeg ville have det rigtig dårligt med at anskaffe mig noget som eks. en mops smiley • #25   31. jan 2017 Hvad med Whippet... hvis I kan leve med, at det kræver lidt træning, hvis den skal kunne gå løs.

 • #26   31. jan 2017 Altså jeg er villig til at træne alt hvad der skal til, for at få tilfredstillinde resultater, og hvis vi valgte en Whippet, ja så ville indkald (at gå uden snor) være et klart træningspunkt. smiley Jeg synes at en Whippet har noget over sig, men jeg har aldrig mødt en, så kan kun tale ud fra oplysninger og info på nettet smiley

 • #27   31. jan 2017 Tror faktisk, at Spot nyder sin tid alene nogle gange smiley

  Enig i, at du kan kigge på whippet smiley
  Det lyder som om en sådan hund, ville passe fint til jer. Og selvfølgelig kan den lære at være alene smiley Så længe I ikke går ti timer fra den otte uger gamle hvalp, så skal det nok lykkes smiley


 • #28   31. jan 2017 Mht. sådan noget som hundeskove, så er det ikke en af mine favoritter. Mine tidligere hunde er blevet voldsomt stressede og bange, af at være med mange løse hunde, så jeg har aldrig rigtig brudt mig om det.

 • #29   31. jan 2017 Whippet var da klart et bud.
  Ellers var min første tanke enten papillion eller kromfohrlænder.
  Hvis i er til pelspleje måske en af bichonnerne.


 • #30   31. jan 2017 Men er en whippet en glad hund? Jeg har kun været vant til hunde med logrende haler, men en Whippet har vel som regel halen hængende nede ved/mellem benene? Hvis man som mig ikke kender racen, synes jeg hurtigt at den ser trist ud smiley

 • Eva
  Eva Tilmeldt:
  jul 2012

  Følgere: 9 Hunde: 4 Emner: 16 Svar: 2.172
  #31   31. jan 2017 Tag endelig ikke fejl! En whippet er en meget glad hund! Når halen alligevel hænger, skyldes det tyngdekraften; halen er meget lang og lavt ansat, så den hænger naturligt. De kan dog sagtens logre - det er bare med hele kroppen smiley

 • #32   31. jan 2017 Tja, da jeg boede i lejlighed var både Zenta og jeg i god form, for der var ingen kære mor, det var ud og gå tur 3-4-5 gange om dagen, i alt slags vejr, HVER dag!
  Nu der har vi haven ..
  Jeg arbejder hvad enten jeg bor i lejlighed eller hus og mine hunde er da skide ligeglade, de evner heldigvis at være alene hjemme. • #33   31. jan 2017 Tjek de album, der er på min profil, der er masser af billeder af glade whippets smiley

  Mine tre, den mindste er dog blevet lidt større siden billedet blev taget smiley


  profilbillede
 • #34   31. jan 2017 Mine har stort set kun halen mellem benene, når de står opstillede og ikke fordi de er triste, men halen bæres lavt og bagbenene er godt vinklede, så det er helt naturligt at den er der smiley

  Min yngste, der nu er 6 måneder smiley


  profilbillede
 • #35   31. jan 2017 De er altså bare en så speciel hunderace! Så elegante og smukke hunde du har dig Kirsten smiley

 • Eva
  Eva Tilmeldt:
  jul 2012

  Følgere: 9 Hunde: 4 Emner: 16 Svar: 2.172
  #36   31. jan 2017 Ikke alene er Kirstens hunde smukke! De har det skønneste temperament smiley smiley

 • #37   31. jan 2017 Både Kirsten, hendes familie og hendes hunde er fantastiske. Hvis jeg nogensinde skulle have en whippet, så skulle det helt klart være fra Kirsten.

  Kan desuden også anbefale racen.


 • #38   31. jan 2017 Tak Emma og Eva smiley

  Det er en dejlig race, selvstændig, men samtidig utrolig kærlig og kontaktsøgende.

  Jeg ved ikke, hvor du bor, men du kan evt. søge medlemskab i gruppen "whippets i Danmark" på Facebook. Her er whippetejere fra hele landet og der er altid nogle, som gerne vil vise deres hunde frem, hvis du har lyst til at møde racen i virkeligheden smiley


 • #39   31. jan 2017 Tak Alexandoria smiley

  Jeg kan vist snart ikke tåle mere ros smiley


 • #40   31. jan 2017 Prøv at kigge på Japansk spids

 • #42   31. jan 2017 Det kommer vist an på opdragelse og gener. Min søster har en japansk spids, den gør stort set aldrig og kender også flere som ikke gør det.

 • #44   1. feb 2017 Der et hav af små skønne og aktive racer, der både vil træne og sofa putte smiley fx bomuldshund, shih tzu, papillion eller dansk/svensk gårdhund.

  Hvis vi vil have en lidt større (tættere på de 12 kg), kan i kigge på den langhårede Kromfohrlænder eller Kooikerhondje. De ligner meget hinanden, men Kooikerhondjen har tildens lidt et lidt mere "skrøbeligt" sind.

  Men ja, whippet lyder også som en fin idé smiley


 • #45   1. feb 2017 Dejligt med så meget respons! smiley
  Jeg meldte mig ind i gruppen "Whippets i Danmark" igår Kirsten, så jeg håber da at jeg kan lære en masse om de skønne hunde. Jeg har også en plan om at skrive, om der er nogle som vil vise mig deres hunde, så jeg kan få et indtryk af racen i virkeligheden smiley

  Kirsten, avler du Whippets?

  Lige et helt 3. spørgsmål, som jeg har tænkt meget over angående Whippets. Er der nogle særlig grund til at de har så brede halsbånd på? Jeg tænkte om det var fordi deres nakke måske er længere end andre hundes, men jeg ved det ikke helt. Whippet'en er også lidt anderledes bygget, set i mine øjne, så de skal vel også have særlige seler, jakker osv.? Måske nogen har nogle link til sådanne sider smiley


 • #47   1. feb 2017 Jeg er helt sikker på, at du vil lære en del om racen i gruppen. Der i øvrigt er velfungerende uden ret meget "fnidder"

  Du skal ikke holde dig tilbage for at spørge, både om møde og generelt, hvis du har brug for info. Gruppen er en god blanding af garvede og nye ejere, der gerne deler oplevelser og viden smiley

  Ja, jeg har kennelmærke og har opdrættet to kuld, et tredje er planlagt på Cala i løbet af dette år. Du kan se link til min hjemmeside på min profil.

  De brede halsbånd er for at skåne nakken, egentlig gælder det alle racer, at et halsbånd, som dækker mindst to nakkehvirvler minimerer risikoen for nakkeskader, hvis hunden trækker i snoren smiley

  Jeg syer selv, men har også købt en del her:

  www.whipsen.dk

  men ellers er der også et par grupper på facebook, der hedder "tøj til whippets" og "loppemarked for mynder", hvor vi udveksler erfaring, deler links og køber/sælger brugte trøjer og dækkener smiley

  Hvor meget udstyr en whippet behøver, handler også lidt om, hvor meget ejer synes de ikke kan undvære smiley Mine har trøjer til kølige dage og vinterdækkener til når det er koldt smiley


  profilbillede
 • #48   1. feb 2017 Det lyder super rat, at der er et større behov for at udveklse viden er erfaringer, frem for at snobbe sig rundt i andres ting. Det er der rigeligt af i andre grupper om små hunde. smiley

  Jeg vil da kigge lidt nærmere på din hjemmeside!

  Jeg var slet ikke klar over det med halsbåndet, men det jo rigtig god mening. Mine hunde har primært bare gået i seler, da de trak en del, så derfor kendte jeg ikke så meget til halsbåndet - det har jeg altid kun brugt som "ekstra pynt" for at fuldføre looket smiley

  Jeg har fået læst en del om racen siden jeg startede tråden igår, og jeg falder mere og mere for den - på trods af at jeg altid har været gladest for langhårede hunde smiley


 • #50   1. feb 2017 Jeg synes vi er gode til at holde uenigheder på et plan, hvor vi accepterer og respekterer hinandens evt. forskellige holdninger. Det er rigtig rart.

  Alt for meget fnidder og intriger gavner ikke racen og vi er jo i gruppen på FB, kommer til udstillinger og aktiviteter fordi vi har interesse i og holder af racen, det er det som må være udgangspunktet smiley


 • #51   1. feb 2017 Lens: Hvor er du sød, og tusind tak! Jeg brænder også rigtig meget for at være en rigtig god hundeejer, og jeg kan ikke vente til at vi skal ud og finde vores nye bedste ven - men jeg kan desuden heller ikke forberede mig nok! smiley Igen tak!

  Kirsten: Det er også bare spild af tid, for det gavner sjælendt hunde eller ejere. Dejligt dejligt smiley


 • #52   1. feb 2017 Nu mens vi er i det, er der så nogle fordele ved hanner vs. hunner og omvendt? Jeg ved at hannerne er lidt højere og tungere end hunnerne, men om der ellers er noget? smiley
  Begge mine hunde var kastrater, så har ikke så meget kendskab til hun-hunde smiley


 • #53   1. feb 2017 Jeg synes ikke der er den store kønsmæssige forskel i adfærd. Det er ikke en race, der døjer med egetkønsaggressivitet, så det er mest, hvad man selv falder for.

  Dog vil jeg ikke anbefale en hanhund, hvis man på forhånd ved, at man vil kastrere. Det er en blød race og jeg har oplevet flere usikre kastrater.
  Det går mere smertefrit at sterilisere en tæve, hvis man ikke gider bøvlet med løbetid


 • #54   1. feb 2017 Nå forsøren. Jeg ville nok have valgt at kastrere, da jeg ikke har prøvet andet - og de hanhunde jeg har mødt, synes jeg ofte har været for dominerende på en måde - så det er da super rart at vide!

  Jeg ville nok skulle vide lidt mere om løbetid osv. da jeg er helt grøn inden for det område, men mon ikke det kommer efterhånden som jeg (FORHÅBENTLIG) får mødt nogle Whippet'er i virkeligheden smiley


 • #55   1. feb 2017 Oftest er hanhunde ikke dominerende... blot misforstået og oftest mere usikre end dominerende.

 • #56   1. feb 2017 Ja okay. Det er jo værd at lægge bag øret. smiley

  Jeg har også størst kendskab til hingste (heste), og de kan være noget frembrusende og helt forelsket i alle hopper. Så det er nok en blanding af det, samt de få hanhunde jeg har mødt, som gør at jeg har et lidt snævert syn på hanner med kugler smiley


 • #57   1. feb 2017 Heste er heste... og kan ikke sammenlignes med hunde smiley

 • #58   1. feb 2017 Hanhunde er hanhunde... og gider man ikke det, så køber man bare en tæve smiley

 • #59   1. feb 2017 Om en hanhund springer på alle tæver med en puls, handler i høj grad om opdragelse smiley
  Jeg er for øvrigt enig med Louise.
 • #60   1. feb 2017 Dejligt at I er enige, for så kan I jo lære mig noget - og det sætter jeg klart pris på smiley Men deraf også dejligt at vide det med at hanhunde i denne race, er mere skrøbelige end hunner ifht. sterilisation. smiley Så tak.

 • #61   1. feb 2017 Vi har en dværgpinscher, og ja de kan godt gø en del, da de i gamle dage bla. er blevet brugt til alarmhunde. MEN hvis man bare træner med dem fra hvalp, kan de altså sagtens lære at man ikke bare skal gø i tide og utide smiley Vi fik først vores da han var 2 år, så det har krævet ret så meget træning da han i tidligere hjem bare måtte galpe løs. Men i dag gør han stort set kun når det ringer/banker på, eller hvis han er i haven og der går nogen forbi, og fred være med det smiley

  Jeg er vild med at det er en lille hund der er nem at have med rundt i bus osv, og som ikke fylder halvdelen af lejligheden smiley Men samtidig er det en aktiv og robust hund, som også ELSKER at putte på sofaen, og helst under et tæppe eller en dyne . Vil man gå til træning vil de også oftest gerne det, men de kan altså også fint trives uden.


 • #62   2. feb 2017 Rikke: Jeg har før mødt to dværgpinsche-piger og de var så skønne! Så forsigtige, men når først de blødte lidt op og man kyssede dem, så blev de helt bløde i knæerne og faldt i søvn i mit skød. Størrelsen på dem er ret oplagt, hvis man bor i lejlighed. Helt enig smiley

 • #63   2. feb 2017 Men alt er super svært! Jeg smeltede selv en dag jeg stødte på en langhåret dværggravhund - nøøøøøj, det var svært ikke at tage den med hjem smiley Jeg har også et godt øje til den japanske spids. Sådan bliver det bare ved og ved. Derfor søger jeg så meget information om enkelte racer, som jeg kan få, så jeg forhåbentlig kan blive rigtig klog på hvad jeg skal vælge smiley smiley

 • #64   2. feb 2017 Langhårede dværggravhunde er også lækre, mit eksemplar smiley I forhold til lejlighed er deres glæde ved at høre egen stemme dog et handicap smiley

  profilbillede
 • #65   2. feb 2017 Der bor faktisk en langhåret dværggravhund i vores opgang, og den er SÅ meget skræmmebilledet og klasseeksemplet på alle fordomme om gravhunde smiley

  Magen til hysterisk lille bæst skal man lede længe efter, og den er tydeligt understimuleret. Men altså den bliver så også bare lige luftet på plænen for enden af blokken , eller lige e tur rundt om blokken eller naboblokken, og det er det. Og ja hold nu kæft den gør, det er helt ekstremt, vores hunde er pludselig de rene engle, ahahahaha. Den starter med at gø med det samme de åbner døren ud til opgangen, og så fortsætter den ellers alt den tid den er i opgangen, når de kommer udenfor osv, jeg erkender gerne jeg ikke er særlig begejstret smiley

  Nu har jeg mødt Kirstens, godt nok for mange år siden, men det var altså en helt anden oplevelse, men nu ved jeg også den bliver behandlet på en helt anden måde end den her i opgangen smiley


 • #66   3. feb 2017 Kirsten: Ja, og det er jo det man hele tiden skal have med i tankerne, at man bor i lejlighed (hvis man gør selvfølgelig). Det kan jeg godt glemme, hvis jeg sidder og bliver helt forelsket, uden at læse om racen. Når så jeg læser om racen, så kommer fornuften (lejligheden) tilbage til hjernen - heldigvis smiley

  Rikke: Min fars hund er en blanding af gravhund, og det kan da godt høres + det kan være svært at stoppe. Men det lyder ikke til at være noget i retning af din opgangs-hund smiley Klart at du ikke er begejstret for det! Det runger jo også altid helt vildt i en opgang, og jeg synes sjælendt at lejligheder er 100% lydtætte, så noget må du da kunne høre smiley smiley
  Kirstens hunde lyder bare super dejlige! Jeg er helt ærgerlig over at hun bor i Jylland, og jeg på Sjælland, for hun havde klart været en jeg ville spørge om et besøg smiley


 • Eva
  Eva Tilmeldt:
  jul 2012

  Følgere: 9 Hunde: 4 Emner: 16 Svar: 2.172
  #67   3. feb 2017 Emma: Vi bor på Sjælland, hvis du skulle have lyst til at møde ét af Ghinis afkom smiley

 • #68   3. feb 2017 Eva: Det kunne jeg super godt tænke mig! Vil rigtig gerne se racen i virkeligheden, så jeg kan få en idé om hvad de er for nogle smiley

 • Eva
  Eva Tilmeldt:
  jul 2012

  Følgere: 9 Hunde: 4 Emner: 16 Svar: 2.172
  #69   3. feb 2017 Du er hjerteligt velkommen hos os smiley

  Myndeklubben holder udstilling i Køge den 18/3. Der kan du møde masser af whippets - også Kirstens smiley


 • #70   3. feb 2017 Det lyder rigtig spændende - og ikke mindst lærerigt smiley Det må jeg lige se om jeg ikke kan få presset ind i min kalender smiley

 • #71   3. feb 2017 Emma: Det runger nemlig HELT vildt i opgangen, og det gør jo så at vores hunde ofte også begynder at gø, hvilket bare giver dobbdelt irritation. Men nu har vi boet her i snart 2 måneder, og det er blevet nemmere at stoppe vores inden de for alvor går igang smiley

  Samtidig har jeg jo også ondt af den hund, for det er jo tydeligt den er understimuleret. Men man kann bare heller ikke undgå at blive irriteret på den, når den gør og gør, eller når den hidser sig op overfor vores og prøver at snappe. Jeg går altid den anden vej hvis jeg kan, og så er jeg ligeglad med at hun ser det, for jeg vægter altså mine hundes helbred højest, og hun er typen der bare alder den fare ud i flexline, så kan jeg stå med mine helt hevedet ind til mig ( vi bruger også flex), men hvad hjælper det når hendes bare ommer farende, eller hun stiller sig og blokere døren til opgangen, eller stien ind til opgangen. SUK smiley

  Nå nok brok fra mig, haha. Ville jo egentlig bare sige at med rette behandling kan gravhunde jo altså være skønne. Og ja de af Kirstens hunde jeg har mødt både gravhund og whippets har altså været virkelig skønne.


 • #72   3. feb 2017 Emma - Jeg vil gætte på, at der kommer mellem 60 og 90 whippets i Køge, så der er helt klart lidt at kigge på smiley

  Jeg har tilmeldt mine 3 tæver smiley


Kommentér på:
Valg af hunderace

Annonce