{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
470 visninger | Oprettet:

OEB med patella {{forumTopicSubject}}

Hej alle ??.Jeg overtog for 3 mdr siden en old english bulldog tæve på 3 år. Da jeg fik hende, fortalte tidligere ejere at hun efter hendes 3!!!! Kuld hvalpe hvilket jeg syntes er sindssygt for en tæve i den alder, at hun havde leget for sjovt med en af sine hvalpe og at hendes knæ var smuttet ud af led, fordi hun havde hoppet.
Dette syntes jeg lyder underligt, men jeg vil gerne købe hende af dem. Tidl ejere fortæller at hun ingenting koster men at jeg skal betale for en sterilisation.. så jeg får hende steriliseret. Tidligere ejere fortæller at hun bl.a. Har fået fjernet det ene bryst efter 2 kuld da der var gået kold brand i dette.
Jeg har nu haft hende til Dyrelægen og han har røntgen fotograferet hende, og vurdere at hun har patella i stadie 1. I Højre bagben.
Som det er nu, halter hun konstant og sidder underligt med dét bagben.
Jeg vil gøre alt for min lille prinsesse, men jeg syntes også at en operation af knæskallen er meget at byde hende når hun har haft det sådan fra tidligere , med kold brand i bryst, "knæ ud af led" og hendes sidste operation angående hendes sterilisationen.

Hvad ville i gøre i denne situation og har i erfaring med gode kirurger/dyrelæger.

Mvh en bekymret hunde mor ????.
Kommentarer på:  OEB med patella
 • #1   7. aug 2018 Hunden skal enten fixes så den ikke har smerter eller aflives.
  Men PL1 burde umiddelbart ikke give smerter, men er hofter og ryg fotograferet og ikke mindst albuerne..?


 • #2   7. aug 2018 Alt er røntgen fotograferet.. men jeg forstår ikke hvorfor hun har alle de smerter, for det er begrænset hvor meget motion hun får, vi går korte ture og vi kaster ikke med bold... men jeg er bare bange for at operationen og det efterfølgende gør det værre smiley

 • #3   7. aug 2018 Og hvordan med genoptræning?

 • #4   7. aug 2018 Nu ved jeg ikke hvor du bor men jeg ville klart få hunden vurderet af en specialist inden jeg ville noget andet.
  Ken Lindeblad i Faxe kan anbefales, Claus Sloth i Skovshoved og Peter Weiss..

  Der får du ren besked om problemerne og en evt genoptræning.


 • Hunden
  Hunden Tilmeldt:
  jan 2013

  Følger: 1 Emner: 8 Svar: 569
  #5   7. aug 2018 Hvis du bor i Jylland vil jeg klart anbefale dig at kontakte Aarhus dyrehospital, de har 3 Kirurger som er super dygtige til netop løse knæ.

 • #7   8. aug 2018 Jeg bor i Frederikssund på Sjælland, men jeg tager gerne turen til Aarhus hvis det var det! Jeg undersøger lige hvordan og hvorledes.. for jeg syntes det er for meget med en operation ovenpå alt det hun før har været igennem førhen smiley

 • #8   8. aug 2018 Puha Camilla, stakkels hund smiley Og hvor er det godt hun er havnet hos dig nu!

  Tag du bare til en af de to på Sjælland og få dem til at komme med en prognose på knæet. Det lyder underligt at hun har smerter på en PL1. Det kunne være at der var noget andet, fx et flosset korsbånd der driller. Bed om at få billederne fra den første dyrlæge sendt til den specialist du kontakter.

  Med hensyn til genoptræning, er det ikke så slemt, særligt ikke for hunde der ikke er super aktive. Så det skal I nok komme igennem sammen.

  Jeg håber på det bedste for jer begge smiley


 • #9   8. aug 2018 Så vil jeg absolut anbefale at tage til Faxe til Ken.


Kommentér på:
OEB med patella