Kokos Rabarberkage. Kokos Rabarberkage.
Ingredinser:
700g. rabarber
150g. sukker
1-2tsk. nonoxal
50g. mandler
50g kokos
Dejen:
100g. smør
100g. sukker
50g. kokosmel
2 æg
Skyl rabarberne, skær dem i mindre stykker og damp dem møre i sukkeret og lidt vand.
Rør en dej af blødgjort smør og sukker. Tilsæt æggene - et af gangen og rør til sidst kokosmelet i.
De hakkede mandler drysses i et smurt ildfast fad og rabarberne fordeles over og drysses med 50g. kokosmel.
Dejen fordeles henover fyldet.
Kagen bages i 25-30 min. ved 180 grader - til kagen er gylden.
TIPS:
Servér med vanilleis, creme fraiche eller flødeskum.
Velbekomme.
nov 2005
Følger: 62 Følgere: 80 Hunde: 2 Emner: 534 Svar: 3.707
okt 2005
Følger: 27 Følgere: 27 Hunde: 2 Emner: 146 Svar: 589
synes du skulle prøve det - lidt svært at forklare hvad det smager af
nov 2005
Følger: 62 Følgere: 80 Hunde: 2 Emner: 534 Svar: 3.707
Kokos Rabarberkage.
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside