638 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
12 Svar
Kunsten at bage pandekager? Kunsten at bage pandekager?
Jeg har et alvorligt problem - jeg kan simpelthen ikke finde ud af og bage pandekager. En ellers så simpel ting..
Selve oskriften er der ingen problemer med, men når jeg når til bagningen er det simpelthen et eller andet der går galt. Mine panderkager bliver slet ikke fine lysebrune, men bliver helt tørre og underlige i farven. De ligner slet ikke de pandekager man kan købe færdiglavede.
Hvad gør jeg forkert?
Mvh. hilsen, en fortvivlet pandekage-bager
0 synes godt om
maj 2007
Følger: 30 Følgere: 26 Hunde: 1 Emner: 67 Svar: 1.824
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 47.191
Og så er du måske lidt fedtet med fedtstoffet på panden - det SKAL til - ellers bliver det papstykker..
nov 2007
Følger: 9 Følgere: 5 Hunde: 1 Emner: 111 Svar: 1.173
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 47.191
(har gjort det flere gange før til en dels tilfredsstillelse, de er hamrende gode).
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 47.191
Sørens også for bageren, der ellers lige havde en undskyldning for at prøvesmage ;o)
nov 2007
Følger: 9 Følgere: 5 Hunde: 1 Emner: 111 Svar: 1.173
mar 2005
Følger: 12 Følgere: 17 Hunde: 3 Emner: 593 Svar: 1.246
CH, den vil jeg meget gerne have fingrene i:).
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 47.191
http://www.hundegalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?Msg_ID=243443
Og jeg anbefaler fedstof både i dej og på pande - man kan eventuelt tage en smule ud af dejen.
Jeg vælger dog at spise pandekager lidt mindre ofte - men til gengæld lave dem med fuld gas, når så endelig er ;o)
Velbekomme ;o)
aug 2008
Følger: 11 Følgere: 9 Hunde: 2 Emner: 33 Svar: 830
mar 2005
Følger: 12 Følgere: 17 Hunde: 3 Emner: 593 Svar: 1.246
Jeg kom til at tænke på om panden kan have nogen betydning for resultatet?.
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 47.191
Den opskrift der er temmelig tynd - og pandekagerne bliver også tynde. Det skal de være, så smager de bedst.
Jeg tænder for varmen, skruer helt op så panden bliver varm. Skruer ned, så varmen står på 2/3 dele af maximum, lægger en klat margarine på panden og hælder dej på. Den bliver spredt ud i et tyndt lag og vendes efter få minutter.
Jeg tror ikke, jeg har pandekager på mere end tre-fire minutter i alt.
mar 2006
Følger: 28 Følgere: 27 Hunde: 1 Emner: 31 Svar: 896
Kunsten at bage pandekager?