5.811 visninger
|
Oprettet:
Pulled pork - til ca 25-30 mennesker? {{forumTopicSubject}}
Hej
Jeg skal holde fødselsdag i maj måned, for ca 25- 30 venner, og jeg vil gerne lave mad til dem
Jeg overvejede at vil lave grillmad, men det løber HURTIGT op i penge, men grillpølser, salater, brød, noget andet kød osv osv.
Så tænkte jeg på at lave pulled pork med coleslaw og burgerboller og så måske lige tænde en grill op så man kan grille sig en pølse og nogle skumfiduser senere. Er der nogle som har en opskrift på så meget pulled pork? Hehe.
Eller alternativt - en anden billig og lækker opskrift/menu jeg kan lave til så mange mennesker
?
nov 2008
Følger: 8 Følgere: 7 Hunde: 2 Emner: 31 Svar: 610
okt 2009
Følger: 4 Følgere: 4 Hunde: 1 Emner: 56 Svar: 2.111
okt 2009
Følger: 4 Følgere: 4 Hunde: 1 Emner: 56 Svar: 2.111
apr 2013
Følger: 10 Følgere: 8 Emner: 14 Svar: 464
Jeg lavede det i lørdags, dvs, jeg satte den ind i ovnen fredag aften kl. 19 på 70 gr og det stod den på hele natten til kl. 8 morgen hvor jeg satte den på 100 gr. og vi spiste kl. 17 der smeltede det på tungen. Det er en "simre" ret og jeg kan love dig for at du vil få STOR succes med det i en burgerbolle og coleslaw til.
http://gastromand.dk/opskrift-pulled-pork-temperatur-grill/
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.395
Hvor længe lod du den stå med rub inden den kom i ovnen? Kan du ikke smide din opskrift til mig på FB?
apr 2013
Følger: 10 Følgere: 8 Emner: 14 Svar: 464
Jeg tog en foliebakke og lagde en rist over den, vand i foliebakken. Ind i ovnen på risten, hvor jeg også havde vand under også. Så på 70 gr. hele aftenen og natten (fra kl 19 fredag til lørdag morgen kl. 8) hvor den blev sat på 100 gr og jeg lover dig, den tog ikke skade af det!
apr 2013
Følger: 10 Følgere: 8 Emner: 14 Svar: 464
http://translate.google.dk/translate?hl=da&sl=en&u=http://www.primalrights.com/forum/viewtopic.php%3Ff%3D51%26t%3D4016%26hilit%3Dcoleslaw&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.primalrights.com/forum/viewtopic.php%253Ff%253D51%2526t%253D4016%2526hilit%253Dcoleslaw%26hl%3Dda%26biw%3D1366%26bih%3D667&sa=X&ei=mC5sUZKSNIWGtAbDmYGgBQ&sqi=2&ved=0CD4Q7gEwAA
apr 2013
Følger: 10 Følgere: 8 Emner: 14 Svar: 464
Hvis der er noget så bare spørg ven. Jeg kan senere når jeg får den sende den til dig for har en veninde, der har en amerikansk veninde og hun laver tit pulled pork med både nakkesteg og også af oksekød og laver en helt speciel rub, og hun har lovet at sende mig opskriften nemlig.
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.395
Hvordan sikrede du dig så at der var vand nok til hele natten?
Og undskyld jeg stjæler tråden, TS
apr 2013
Følger: 2 Følgere: 1 Svar: 3
der skal ikke vand ved:)
Og stege skal gerne stå med rubben natten over.
Det er bare at følge: http://gastromand.dk/opskrift-pulled-pork-temperatur-grill/ hvor der også er en suveræn opskrift på coleslaw:)
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.395
Jeg skal lave den i ovn...... Laver den klar med rub i aften, og stiller den i ovnen imorgen aften. Så får den 22 timer:-)
Stadig ingen vand?
aug 2009
Følger: 56 Følgere: 56 Hunde: 9 Emner: 83 Svar: 1.775
har læst opskriften der er linket til og har et spørgsmål - der står i afsnittet med rub, at man skal en del cayennepeber, en del spidskommen osv, men mit spørgsmål er hvad er " 1 del" - er det en teske eller ?
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.395
Rub (krydderiblanding)
25 g brun farin
10 g røget paprika
15 g mild paprika
1 spsk. friskkværnet peber
1 spsk. Maldon salt
½ spsk. cayennepeber
1 tsk. sennepspulver
2 tsk. hvidløgspulver – IKKE hvidløgssalt!
apr 2013
Følger: 2 Følgere: 1 Svar: 3
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.395
apr 2013
Følger: 2 Følgere: 1 Svar: 3
Pulled pork - til ca 25-30 mennesker?