{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Går du til hundetræning ?!
  • #1   31. maj 2007 Nej - jeg kan ikke få plads.. jeg er i kø 5 steder

  • #2   31. maj 2007 Jeg går til "hvalpemotivation" med Panda (mener alle hunde har godt af det, selv små gnomer som ham ;.))

    Efter sommerferien har jeg også overvejet om vi skal gå til noget agilety eller lign


  • #3   31. maj 2007 Nej, Fie kom kun til lidt hvapetræning

  • #4   31. maj 2007 Jeg går til PH-træning, og skal begynde til lydgihed et andet sted til at de starter igen.

    Fordi hunden har brug for det, og fordi hunden synes at det er sjovt.

    Jeg vil sige det hunden kommer mere i balance med sig selv og sin eger!


  • #5   31. maj 2007 Selv går jeg til hvalpetræning.

    efter det skal jeg gå til unghundetræning og agillity..

    efter det vil jeg gerne gå til noget spor, da jeg altid mener min hund skal have nye udfordringer + jeg altid kan lære mere (:


  • #6   31. maj 2007 Og så går jeg også til det, fordi min hund har godt at være sammen med andre (:

  • #7   31. maj 2007 Vi gør det med Sille. Hun var meget velopdragen da vi fik hende (klart når hun er blevet slået og sparket), derfor var det ikke nødvendigt. Men vi begyndte, fordi vi havde fået fortalt, at det skulle forbedre hendes selvværd. - og det har bestemt hjulpet. Hun elsker, at være derude, hun er meget mere sikker på sig selv.
    Jeg ville meget gerne gå til agility med hende, men det egner hun sig ikke helt til (endnu i hvert fald), for hun er stadig usikker på mange nye ting.


  • #8   31. maj 2007 nope, jeg træner ham selv og så går vi i parken næsten hver dag kl.17.30 for der kommer der rigtig mange med deres hunde...og ellers går vi i hundeskoven :o)

  • #9   31. maj 2007 jesse gør ikke.... pga skade kan han ikke tåle for meget af gangen...(ellers synd for han elsker at blive brugt)

    dalton gør heller ikke endnu.... tager basis hjemme og så passer det lige med at når jeg får mit kørekort starter vi... først til lydighed og så agility.....

    har altid trænet mine hunde selv, men de to jeg har nu, har brug for mere end det... derfor....:-)


  • #10   31. maj 2007 Vi træner også slev, da vi ikke føler vi fik noget ud af hvalpe træning.. Ellers kommer vi i hundeskoven hverdag..

  • #11   31. maj 2007 Men jeg vil da lige tilføje, at det ikke er så længe siden vi startede, så det er god grund til at tro, at hun bliver meget mere sikker på sig selv. Håber jeg kan begynde til agility. :o)

  • #12   31. maj 2007
    Ja!

    Vi har gået til havlpemotivation og lydighed for unghunde, efter sommer har vi fået plads på agility holdet :o) Glæder mig for vildt!


  • mathilde k
    mathilde k Tilmeldt:
    maj 2007

    Følger: 1 Svar: 3
    #13   31. maj 2007 nahja har gået til hvalp træning som hvalp og hun har også gået til hunde træning, politi træning, og en slags agility træning men nu er hun en gammel dame på snart 12 år, så hun går ikke til træning mere, men vi træner da selv med hende et par gange om ugen..hehe...

  • mathilde k
    mathilde k Tilmeldt:
    maj 2007

    Følger: 1 Svar: 3
    #14   31. maj 2007 når ja nathja har også gået til lydighed og spor..hehe..

  • #15   31. maj 2007 Jeg vil sige vi fik heller ikke noget ud af hvalpe træning, men unghunde er noget helt adet og det kommer an på hvor man går henne... Men selv om at hunden kan det kan skal har den godt af at komme ud på en anden måde end bare altid leg. Jeg er også nogle steder de har nogle hyggehold.

    Når Fønix bliver ældre skal vi gå på en hygge/kombi hold hvor det er en blanding af leg, lydighed, spor og agiity...


  • #16   31. maj 2007 Ja det gør jeg, hver lørdag *S*

    Vi bliver kaldt lidt tosset for vi kører 120 km hver vej, men vi gør det glade og gerne, er super glade for den træning vi får i Støvring, ikke noget stort hold, udgangs punkt i hver enkelt hund, ro og selvkontrol sættes højt og så foregår det ikke altid på en trænings bane men flere andre steder.




  • #17   31. maj 2007
    Hov glemte lige at skrive hvorfor *gg*

    Jeg har valgt at gå til træning fordi at når jeg træner alene er der jo ikke andre hunde, det er vigtigt for mig at min hund også er lydig i selskab med andre hunde.

    Agility for at udfordre mig selv og min hund!


  • #18   31. maj 2007 jepper... smiler... med dem begge 2... lydighed og forhåbentlig senere noget konkurence...

  • #19   31. maj 2007 jeg træner fordi jeg mener det er en brugshund, den er intelligent og vil gerne lære... samtidigt er man sammen med hunden på et andet niveau end sofa nussen, hvilket vi også har... smiler... meget af...

  • #20   31. maj 2007 ÚPS jeg glemte også hvorfor ;-))

    Træner fordi jeg mener det er vigtigt ikke mindst for mig, fordi Mathilde syntes det er dejligt. Fordi jeg mener enhver hund skal trænes og bruge sine evner.

    Mathilde skal så også uddannes servicehund, men lige nu handler det om alm. træning og vi lærer så løbende de tricks min servicehund skal kunne. Samle op, åbne døre/låger, gå ved siden af kørestol, bære i saddeltsker osv.


  • #21   31. maj 2007 Jeg træner selv, det sker da at jeg køber et par træningstimer af og til


  • #22   31. maj 2007 Babett er kommet på træningsbanen siden hun var 8 uger gl.
    Her lærer hun lydighed,
    at søge,
    at gå spor,
    at rundere
    at gi hals
    at apporter
    at cykle
    at afdække
    at springe
    at bide
    at være social sammen man andre hunde.

    Og så alt det løse.

    Det sker i PH.


  • #23   31. maj 2007 Lilly har gået til lydighed i 1 år - fra hun var 9 mrd. Stoppede efter det år, da klubben ikke længere kunne lære os noget nyt, og så begyndte Lilly at kede sig så meget at hun bare sad og rystede og pev på banen. Det gad jeg ikke se på eller betale penge for.

    Vi begyndte til agility for et par mrd siden, men da klubben ikke var som jeg forventede stoppede vi igen hurtigt og nu holder vi en pause (pga hvalpe) og så har jeg tænkt at hun skal starte op til agility i en anden klub efter det. Og evt lydighed hvis de kan tilbyde os noget godt smiley

    Jeg træner dog også med hende herhjemme smiley


  • #24   31. maj 2007 Ja.
    Dch lydighed klasse A - Dess
    Agility -Dess
    Og
    Dch lydighed klasse D-C - Taco

    Med Dess hovedsagligt for socialiseringens skyld ( omplaceringshund) og senere hen fordi det er sjovt for både hunden og for mig. Deltager i konkurrencer
    Hun laver ulykker hvis hun ikke får lov til at arbejde regelmæssigt.

    Taco.... socialisering, træning, aktivering, ambition om deltagelse i konkurrencer


  • #25   31. maj 2007 Romeo har aldrig gået til nogen form for træning, hvilket jeg er lidt ked af. vi fik desværre ikke plads på et hvalpehold da han var i den alder, selvom vi prøvede. Så vi har lært ham alt det grundliggende selv.
    Jeg overvejer at gå til lydighedstræning med ham senere, ikke fordi han ikke er lydig, men fordi jeg gerne vil have ham socialiseret - jeg kender ikke ret mange i området med hunde han kan lege med - desværre. smiley


  • #26   31. maj 2007 Jeg går til ringtræning i Viborg så Oskar vænner jeg til at der er mange andre hunde omkring ham... og så selvfølgelig for at få vejledning, gode råd og tips som jeg kan bruge til noget smiley

  • #27   31. maj 2007 Karina J: Nu ved jeg jo ikke hvor gammel den lille dejlige Panda er, men du skal huske at en hund mindst skal være fyldt et år, før de starter til agility smiley

  • #28   31. maj 2007 Lige PT er vi på et agility begynderhold som jeg skrev mig op til allerede inden jeg havde fået hvalpen hjem.
    For mig er det at træne den halve glæde af at have hund, og det kan også mærkes på ham at han sætter pris på det. Det ville jeg ikke undvære for noget som helst i verden.

    Jeg vil prøve at se om ikke jeg kan luske mig til noget IPO (inkl gr C), men jeg ved ikke om jeg må med min race (har dog set en sheltie der lavede forsvarsarbejde i tyskland). Alternativt må der findes et sted i kbh hvor vi kan hyrde


  • #29   31. maj 2007 Rikke:
    Ja det ved jeg, men jeg mente egentlig også noget "indledning" til det så som noget lydighedstræning(det hvalpemotivation jeg går til er kun over 5 gange).
    Og Panda er 5 mdr


  • #30   31. maj 2007 Har gået til hvalpemotivation, lydighed kl. 1 og agility med dem alle. Mine ene datter har trænet Eisa, og jeg har trænet Mirah. Kørte noget træning på både Lykke og Mirah i efteråret, men er svært at gå til alt, når man har 3 hunde. Nu skal Mirah have hvalpe, så jeg har satset meget på at træne Lykke op her i foråret, og vi er startet som elever på redningshundeholdet i Nyborg. Det er udfordrende og sjovt at træne på (for os) helt nye måder.

  • #32   1. jun 2007 Ja da.

    Træner i DcH, hvor Uccas er i B-klassen. Solo har gået til hvalpetræning og så træner jeg selv med hende.
    Jeg synes det er enhver hunds ret at få udfordringer og opgaver der skal løses.
    Mine hunde er i hvertfald glade for træningen og for at komme ud på nye steder.


  • #34   1. jun 2007 Gik til hvalpemotivation med Carla ved DCH og jeg elskede det.

    Cliff kommer desværre til at gå ved en privat i første omgang da DCH ikke starter hvalpehold op før til september og det synes jeg er for sent.


  • #35   1. jun 2007 Ikke længere.

    Det ene sted jeg havde mulighed for at komme hen, er træningen lidt for '80'er agtig (råb,skrig,hiv,flå og så gør træningen så kedelig og monoton som muligt)

    Så MOnique bliver hjemmetrænet.


  • #36   1. jun 2007 Min mand går til hundtræning med Cassius i Schæferhundeklubben.
    Her træner de lydighed, bidearbejde og spor.

    De startede til træning da Cassius var otte uger gammel og også vi kører gerne langt - 80 km hver vej to gange om ugen. Plus det løse - privattræning i alle tre kategorier en gang i mellem.

    Siden vi startede til træning har vi været fraværende to gange - hverken hunden eller os selv har lyst til at undvære træning, der er fantastisk for os allesammen.



  • #37   1. jun 2007 nej desværre, jeg har simpelthen ikke tiden med 2 hunde alene. Dog træner jeg spor/søg og lydighed selv, har mange gode tricks fra venner og bøger.
    Jeg gad virkelig godt, men muligheden er der bare ikke lige pt, endag skal jeg helt sikkert gå til træning med dem;O)


Kommentér på:
Går du til hundetræning ?!

Annonce