{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Går du til hundetræning?
  • #1   26. jul 2008 vi skal forhåbenlig starte til lydihedstræning med diesel vi har gået til hvalpetræning =)

  • #2   26. jul 2008 Jeg går til træning i hjemmeværnet med Anton.
    Ringtræning med Beacan

    Ellers træner vi kun hjemme


  • #4   26. jul 2008 nope

  • #5   26. jul 2008 Ja, man må sige, at vi går til hundetræning..
    Temmelig intensivt.

    Cassius træner brugshundesport.... Spor, lydighed og forsvarsarbejde.


  • #6   26. jul 2008 Lotus bliver trænet hjemme. Vi har nogle hundevenner, som også har labber og så mødes vi 5-6 stykker og træner lydighed og retrievertræning sammen. Derudover går hun til agility. Kaido er tilmeldt både retreiverklubbens hvalpetræning og agility:-))

  • #7   26. jul 2008 joda

    altid agility
    og så går vi sådan til lidt forskelligt indimellem
    jeg regner med at min Dch klub får stablet et lydighedsrally på benene her til efteråret, så skal Galia og jeg gå til det.

    og når vi engang får den nye tæve hjem skal hun selvfølgelig til hvalpemotivation. regner med at skrive hende op, så snart hun ser dagens lys for at være sikker på en plads på holdet. så må vi afmelde igen, hvis vi skal have hende alligevel


  • #8   26. jul 2008 Har gået ved DCH med Carla, Gået privat med Cliff og skal starte ved DCH igen til sept. med Clay.

    Lydighed er vejen frem :=)


  • #9   26. jul 2008 jg har gået til hvalpetræning med noddie.. men min hundetræner og jeg blev enige om at jeg ska gå til miks lydighed og aquility.. for hun sagde han var ved at kede sig ihjel.. så starter vi på når han er gammel nok.. så nu er der intens trlning i haven:D

  • #10   26. jul 2008 Mig og Gustav starter til klikker træning d 24 august i Hillerød.. Vi glæder os...

  • #11   26. jul 2008 Vi går til ringtræning med Chiba, men lydighed træner vi hjemme, og på vores turer.

  • #12   26. jul 2008 Begge mine hunde trænes som redningshunde ved Beredskabscenter Aalborg :o).

    Jeg har tidligere trænet i PH og DcH med Tikki - men synes det er meget mere interessant for både mig og hundene, at træne noget der kan bruges i virkelige eftersøgninger ;o)

    /Carina


  • #13   26. jul 2008 Jeg startede på et hvalpehold med Monty og rykkede hurtigt videre til et unghundehold...
    Det er basal lydighed og der lægges stor vægt på socialisering....
    M.h.t. lydighed er jeg tilfreds med, at det ikke fylder mere end det gør - En TM er ikke kendt for at være den bedste hund til div. lydighedsprogrammer, og det er der plads til på vores hold. Til gengæld er denne race ofte meget reserverede og kræver tidlig socialisering....og på dette punkt har vores arbejde båret frugt. Jeg har en utrolig social og åben (overfor både mennsker og andre hunde) TM....((=;


  • #14   26. jul 2008 Hehe xD
    Nej min far er hunde træner smiley


  • #15   26. jul 2008 Jeg går til hundetræning med Nynne ved DCH, og er på c2.
    venter på at der starter nyt hvalpehold så jeg kan starte med chica..


  • #16   26. jul 2008 Jeg går til træning med Babett, det begyndet alerede da hun kom hjem, som 8 uger hvalp.

    Babett bliver trænet som konkurrencehunde, i PH -

    Babett er nu 4½ år, og vi går stadig til træning, og det bliver ved ved med, lige til den dag hvor hun ikke kan mere..



  • #17   26. jul 2008 Ja da. Har trænet de sidste 11 år ved DcH i Vejle. I øjeblikket træner jeg lydighed og Rally-O med Zindy og lydighed med Adina. Hun skal også starte til Rally-O når hun bliver lidt bedre til lydigheden.

  • #18   26. jul 2008 Ja det vi , freja har bestået hvalpetræning med en 2. plads og unghundetræning med en 2 plads og på Mandag starter vi på klasse 1 holdet ...

  • #19   26. jul 2008 Går til agility og rally med Panda. Går og venter på besked om, hvornår den nye sæson starter

  • #20   26. jul 2008 Ja da, går til rallylydighed med Eskild, og starter igen med alm. lydighed i august. Så træner jeg selv blodspor med begge hunde. Jeg er selv hundetræner, men synes det giver lidt mere at gå på et hold

  • #21   26. jul 2008 jeg gik til lydighedstræning ved Hundeklubben i Albertslund. Super god klub!!!! Tilpas seriøs, men også tilpas afslappet og hyggeligt. Utrolig godt sammenhold på holdet, seriøse og inspirerende trænere, dejlige hunde og ejere.
    Da jeg flyttede til jylland kiggede jeg efter en klub magen til... men der er kun DCH i Vejle og omegn... og efter at have besøgt dem og kigget med, takkede jeg nej, da det ikke lige er for mig. Der var ikke den samme hygge-kultur og sammenhold, som jeg netop ledte efter. I Albertslund var det 50/50 med træning og socialisering i DCH mere 80/20.
    Så øv, nej... træner desværre ikke mere!! Og det kan man godt mærke på den lille hund... efter 4 års træning så kan man godt mærke på hunden man ikke træner længere.


  • #22   26. jul 2008 Maj-Britt:

    Ja, jeg har også selv været træner i retrieverklubben i 15 år og man kan sagtens selv træne sin hund til mange ting, men de trænger også til at blive trænet sammen med andre og lære at arbejde med distraktioner:-)) Så jeg kan sagtens følge dig og også derfor jeg har meldt Kaido til hvalpehold og vil gå videre med hende:-))


  • #23   26. jul 2008 Ja..
    Træner Dch kl. A lydighed
    Dch Nordisk program
    Agility

    Alle på konkurrence plan


  • #26   27. jul 2008 jeps!

    Træner lydighed i DCH og agility i DKK med Karlo. Desuden går jeg til klikker hvalpetræning hos Hund og Træning med Andrea.

    Karlo og jeg har efterhånden trænet en del steder - bl.a. klikkerkursus hos Nina Krüger (Canis), klikkerkursus hos Hund og træning, hyggehold hos Heidi Solvang, hvalpekursus hos DKK Viby osv... Altsammen rigtig lærerigt og også gør at jeg er ret sikker i hvordan jeg vil vælge at træne min hund.
    DCH og mig er nemlig ikke altid lige enige om, hvordan der skal trænes lydighed, men så har vi nogle gode diskussioner...

    jeg leder i øjeblikket efter et sted at træne schweiss-spor med Andrea. Nogle der kender et sted i nærheden af Horsens eller Odder??


  • #27   27. jul 2008 Lene du har da trænet nogenlunde de samme steder som jeg smiley


  • #28   27. jul 2008 jeg gør ikke.

    her hvor eg fra er der ingen steder hvor der kun er hold med små hunde.
    gik til træning med bamse sidste år, men der var det blandet hold, og når der blev holdt frikvarter blev bamse bare trampet ned af de store hunde, og det brød jeg mig ikke om, bamse er ikke pivet men synes self. ikke det rart at blive trampet ned.

    jeg har valgt at træne ham selv, så bliver alt tiden brugt på ham uden forstyrrelse fra andre, og så kan eg træne med ham når eg har tid og ikk på kun bestemte dage


  • #29   27. jul 2008 jeg har så efterhånden lært at fravælge frikvarterende, de steder hvor der er for mange hunde på et hold.
    det bryder mine sig ikke om og de lære ikke noget positivt der.


  • #30   27. jul 2008 nej nemlig.

    og folk er der til at lærer at "styre" deres hunde, så når de store hunde tramper de små ned kan ejeren alligevel ikke gøre noget.


  • #31   27. jul 2008 Connie J: Det er (heldigvis) ikke så mange steder der er frikvarter på holdene, men jeg fravælger, som dig, også frikvartererne hvis det ikke er under meget kontrollerede forhold...

  • #32   27. jul 2008 Mine hunde får ALDRIG lov at holde frikvarter. Kald mig bare tosset, men jeg HAR oplevet 2 labhvalpe tørne skulder mod skulder, så begge hundenes skuldre blev smadret. Never.......Jeg skal nok finde andre hunde, som er nogenlunde ligeværdige og hvor jeg kender hundene og ved hvad de kan finde på:-)). På Lotus`agilityhold er der IND imellem frikvarter imens vi sætter bane væk. Men de andre VED at hun ikke skal være med, så de plejer at spørge om det er iorden at de andre leger og selvfølgelig er det det. Så kommer Lotus bare ud i bilen. Længere er den ikke:-))

  • #33   27. jul 2008 Nu slipper vi ikke hundene løse der hvor jeg træner, udover når vi træner indkald, rundering osv., men hvis vi gjorde ville jeg bare gå et andet sted hen med min hund og så holde frikvarter selv. smiley
    Jeg ville ikke gerne stoppe til hundetræning, jeg elsker det og det gør Nynne ogs smiley


  • #34   27. jul 2008 Eller som mette putte hunden i bilen..

  • #35   27. jul 2008 I HIA (Hundeklubben i Albertlund) i havde vi frikvarter, jeg har kun haft positiv oplevelse med det. Vi brugte muligheden bl.a. til at træne indkald... og der skal jo noget til at kalde en hund hjem der er ved at lege med andre hunde... man skal godt nok være spændende for at den vælger en frem for hundende. ;0) Bergkamp havde det så sjovt i frikvartererne og det samme galdt de andre hunde. Vi var stort set det samme hold de 4 år jeg gik der, engang imellem blev et par skiftet uf, men hundende lærte hinanden hurtigt at kende. Vi var mellem 8-12 hunde samlet til frikvarter og det kunne vi godt styre.
    Vi mødtes som regel også inden træningen startede og lod hundende lege og lod dem fri nogle gange efter træning.

    Jeg er godt nok ærgelig der ikke er noget andet end DCH her hos mig.
    Men må undersøge om der er hvalpetræning gennem DKK i Vejle-området, så min kommende lille pige kan få noget træning og socialisering. ;0)


Kommentér på:
Går du til hundetræning?

Annonce