{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Komme Når Man Kalder
  • #1   17. maj 2015 Ved at lade den vide at det altid kan betale sig.

    I den første tid har man altid godbidder med i lommerne og hver gang den kommer hen til en, så får den en. Det kombinerer man med at sige dens navn - efter lidt tid hænger de tre ting sammen - navn, komme hen, få godbid.


  • #2   17. maj 2015 Det lærer man på et hvalpehold

  • #4   17. maj 2015 Rigtigt, så kommer tiden, hvor de smider hjernen , hvad så

  • #6   17. maj 2015 Vi har arbejdet meget med indkald....vi har brugt en lang sporline, hvis hun ikke kom et lille ryk i linen for at få hendes opmærksomhed. Vi kalder altid med den gladeste stemme og der er altid godbid og masser af ros når hun kommer. Vi har trænet uden sporline i hundeskov og hun er blevet super dygtig. Vi havde et lille tilbagefald, så fik hun sporline på igen i en uges tid, nu kører det igen. Det er vigtigt at hunden ALTID kommer når man kalder, om man så skal hente den, jo flere gange den har held med ikke at komme, jo mere vil den føle det er ok. Vi har også gemt os et par gange, hvilket også har haft god effekt.

  • #7   18. maj 2015 Virk meget mere sjov og spændende end alt andet. Sig nogle sjove lyde, lav sjove bevægelser, hav evt. et stykke legetøj med, som hunden kun har på gåture, som kan bruges til belønning.
    Kald ikke kun når huden skal i snor. Øv også der hjemme i have og bolig.


Kommentér på:
Komme Når Man Kalder

Annonce