{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Alaskan malamute Tala (udstationeret) 2009

20.525 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Alaskan malamute Tala (udstationeret)

Fødselsår:
2009
Størrelse:
Tala er født den 19/6 og er derfor kun knabt 7 uger gammel - Hun vejer små 5 kg lige nu, men her vil løbende blive opdatteret vægt når vi får hende hjem...
11 uger vejer 7,1 kg
13 uger vejer 9 kg
16 uger og 14 kg
5 måneder 22 kg
Temperament
Hun er den i kuldet som man først får øje på - Hun skal nemlig nok vise hun er der også er hun så chamerende.
Hun er en fornuftig lille tæve som tager livet med en legende indstilling og alt nyt skal undersøges.
Til at starte med gav jeg hende tilnavnet tyranen for hun var den første til at gø af de andre - men nu kan jeg se at denne tæve vil udvikle sig til at blive en lille fræk charmetrold som vil sætte liv og glade dage i vores liv.
Chunta har fået afrettet hende lidt. hun er kærlig og fuld af liv og har en kæmpe personlighed
Tricks
Skide, prutte, sove og lege det er hendes liv lige nu. Hvis de andre sover og hun vil lege tygger hun lidt i benene på de andre!

Tala kan i en alder af 8½ uge følgende triks
Sit, pote og næsten dæk

11 uger forstår nu at køkkenet må man ikke være i når der er mad, venter med at spise til vi siger værsgo, kan give pote og kan næsten gå pænt i snor. Kommer for det meste når vi kalder og kender sit navn
13 uger. Indkald fuldstændigt og kan kende forskel på højre og venstre pote
16 uger. nu kan vi også kysse på komando og spin hvor hun drejer rundt om sig selv både højre og venstre. Hun var lidt madaggressiv da vi fik hende hjem - det har vi fået trænet hende næsten ud af - ved ikke hvordan hun vil reagere mod andre hunde men overfor os og chunta er der intet.
Stævner
Juleskue i Nyborg 5/12- 09. SL og bedste baby malamute. I store ring røj vi desværre ud.
13/12 juleudstilling i næstved. SL bedste tæve næst bedste hvalp.
30/1 international udstilling i fredericia.. lovende!
Stamtavle
Ja, Det kloge køb - DKK tavle!

Fulde navn Thomkas alaskan Brave Tala - tala betyder ulv eller nærmere lille ulv på native american language... dvs Hendes navn er direkte oversat Thomkas alaskans modige lille ulv.

Hendes far er ICH. Just Fur Fun Shamanrock - Jessie
Hendes mor er min hunds søster Thomkas alaskan amarouq Aashka.
Super gode linier som er sat sammen, kæmpe avlsarbejde - to meget stærke hunde kom komplementærer hinanden rigitg godt.
Køn
En fræk lille tæve
Beskrivelse
Tala er fra et stort kuld på 11 hvalpe - hun er 4. fødte og en rigtig Charmetrold. Vi har fulgt hende en til to gange om ugen siden hun var 3 uger og det har taget os 4 uger at bestemme os til at det skulle være hende selvom vores hjerter allerede fra dag et bankede for denne lille frække sag.

Vi får hende hjem om to uger og vi glæder os rigtig meget og vil løbende opdattere med nyt herinde og på hjemmesiden - Glæder os rigtig meget til at se om hende frække charmerende væsen kan sætte lidt leg og skub i dovne Chunta dreng - og glæder os til at have to mutter at komme hjem til.
Vi har på skift taget 3 ugers ferie så vi har mulighed for at få hende pottetrænet samt alene hjemmetrænet hurtigst muligt på den bedste måde - derudover glæder jeg mig til det næste halve år hvor jeg hver middag vil tage hjem en time og tilbringe kvalitetstid med hundene. Det bliver en dejlig tid og det bliver skønt at kunne dele hende med alle dem vi har kær...

16/8-09 Vi har fået en lille lømmelbasse hjem som tager livet i stiv arm - hun vil allerede gerne med ud og gå tur og tager alle udfordringer som noget spændende - er utrolig nysgerrig og smager på alt!

14/10-09
Det er selvfølgelig lidt irriterende at skulle tidligt op, men må indrømme at jeg smelter af hver morgen blive vækket af den blødeste tunge som overslikker mor i ansigtet når vi skal op. Så kommer hun op i sengen og putter en halv time inden vi står op.
Chunta syntes hun til tider er en irriterende pelsboldt de har fået et kærligheds/had forhold de kan ikke undværre hinanden men har det godt med at få lidt alenetid ;)
Vi er blevet smask forelskede i hendes sind - hun har virkelig skabt liv og glade dage i hjemmet

8/12-09
Uha Tala har damp... hun er 99% af tiden helt oppe og køre så skal der bare ske noget - resten af tiden sover hun. Får man kørt hende træt er hun en kælepot. Men lømmelalderen er startet og vi er ikke i tvivl. vi har en teenager som driller Chunta som så skælder ud.. uha rigitge søskende. men hun er sgu chamerende

August 10
Tala er kommet i udstationering grundet store personlige ændringer i livet.
Tala bor nu hos en sød gut som arbejder på et dyrehospital og som på tragisk vis mistede sin hund - Jeg er sikker på at hun vil få det som blommen i et æg og det bedste er at jeg får hende jævnligt at se.


Kommentér på:
Alaskan malamute Tala (udstationeret)