{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Schæfer/labrador

Kr. 5.000
1.662 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat


Fødselsår:
2017

Guide om Hunderacer


2 dejlige piger tilbage. Derfor er de jule "klædt på" til lejligheden. 😊😊 hjælp med at finde nye familier til de dejlige 9 der er tilbage. Del gerne opslaget. 😊😊

Søger du en dejlig familie hund? En ny medlem af familien? Så kig lige her..
Vi er blevet beriget med hele 10 hvalpe. Og nogle helt særlige af slagsen(syntes vi selv. 😊😊) mormor var hel brun schæfer, boede nabo til Frank bonderøv. 😊😊(yderst særlig info. 😂😂)
Zoey var den eneste i flokken af 4 hvalpe som fik aftegn som hun har resten var sorte. Far er en helt brun formel 1 labrador med klare lyse øjne. Begge er rigtige dejlige hunde, lydig, lærerig og skønne ved børn.
I kuldet er der 3 brune og 7 sorte hvalpe. 2 af de brune er piger 1 dreng. Ved de sorte er der 3 drenge og 4 piger.. Alle har fået hver deres farve fra dag 1, de er blevet vejet dagligt.
De bliver dagligt nusset af børnene i huset. De er stue opdrættet.
Født den 14 okt og rejse klar den 9 december..
De vil alle ha sundheds bog, vaccination og orme kur inden afrejse.. Der er allerede nu mulighed for at reserver en hvalp og følge den med billeder og videoer løbende. Selvfølgelig er man også velkommen til at komme og besøge hvalpen. 😊
Prisen pr dreng er 4500, pris pr pige er 5000. Ved reservation ligges der 1000 kroner om bliver modregnet ved afhentningen af hvalpen (men tilbage betales ikke ved fortrydelse )

Lyder det som noget i/du kunne bruge i din familie? Så skrive endelig. 😊

Hvalpene bor 7700 Thisted

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce