{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.387 visninger | Oprettet:

HJÆLP! Meget sær adfærd! {{forumTopicSubject}}

Jeg er simpelthen ved at gå til af bekymring! Jeg ejer en "lille" chihuahua på 2 år, han er super dejlig!!

Da han var lille var han rigtig legesyg, og når jeg kom hjem fra skole eller arbejde var han super glad og sprang rundt af glæde, op til mig i sengen og så fik jeg ellers en ordenlig kysser! Men har aldrig været helt glad for andre hunde.

Men jeg har bemærket han halter lidt på venstre bagben, lægen siger det er løs knæskal men ikke til gene for ham.
Så lige pludselig begyndte han at pive ud af ingenting! Når han kom gående, løb rundt eller bare rejste sig, så kom der et virkelig hjerteskærende skrig fra ham, herefter var han slet ikke sig selv, var helt menneske sky når han havde ondt, og ville næsten kun kontakte mig.
Vi fik ham til dyrelæge nogle gange uden at finde ud af hvad han fejlede, røntgen viste ingenting så fik han smertestillende og han piver ikke længere. Heldigvis!

Han er meget gladere og vil selv hoppe op i sofaen igen og sådan, men han har i hele dette forløb kun blevet mere og mere hidsig overfor andre hunde, han er en RIGTIG hidsigprop, gør når der kommer gæster men det holder hurtigt op igen.

Nu kommer det egentlige problem:
Han er rigtig glad for mennesker, men han kan simpelthen ikke lide andre hunde. Fremmede hunde knurrer og gør han af, hvis de kommer for tæt på snapper han efter dem. Han vil ikke lege med de hunde han kender, han søger helst væk fra dem og prøver så vidt muligt at undgå nogen form for kontakt med andre hunde. Jeg kan ikke forstå at en hund på 2 år ikke vil lege eller i kontakt med andre hunde, kun skræmme dem væk?

Ikke nok med det, har han siden jeg fik ham boet med en mops, så han er vant til andre hunde.

Jeg er rigtig frustreret og træt af at jeg ikke kan lufte ham, uden han bliver arrig over de andre hunde. Og han vil aldrig lege med min venindes hunde. Det føles som om min hund har en form for depression eller angst?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  HJÆLP! Meget sær adfærd!
  • #1   11. okt 2010 Jeg synes nu det er ret tydeligt at den løse knæskal genere ham. Jeg ville ikke prøve at socialisere ham med andre hunde før at knæskallen er ordnet.

    Men hvor meget er han socialiseret på andre hunde ?


  • #2   11. okt 2010 Jamen som sagt har han altid boet med vores mops.
    Jeg har brugt rigtig meget tid hos en veninde der også havde chihuahua, der lavede vi en form for "playdates" der var han mere rolig men gad ikke lege. Lufter ham rigtig tit med min ovennævnte veninde og hendes to papilloner. Men han søger væk fra dem.

    Altså når han har snuset og snerret længe nok af en hund bliver den ligesom "accepteret" og så bliver der ikke knurret mere ad den, men han søger stadig væk fra den.


  • #5   11. okt 2010 Mit bud er at han ganske enkelt har ondt, eller at han gennem længere tid har haft det, og derfor forbinder de andre hunde med at det gør ondt (det har jo nok gjort ondt hvis de har tumlet o.l.).
    Altså at han bare vil passe på sig selv.

    Jeg stemmer i med Anne Julie -få undersøgt og evt fixet knæet inden du går videre -du skal være 100% sikker på at det ikke er smerte der er problemet.

    Og så er det at have leget med et par forskellige hunde gennem sin opvækst, ikke det samme som at hunden er godt socialiseret og skal kunne lege med alle.



  • #7   11. okt 2010 Kan I anbefale en dygtig dyrelæge?

  • #8   11. okt 2010 Dem i Karlslunde skulle være rigtig dygtige, men jeg ved jo ikke hvor du bor.

  • #9   11. okt 2010 Jeg er fra Fjerritslev i nordjylland, har været hos dyrelægerne her (mange gange!) og hos nogle i Aalborg, det var dem i Aalborg der gav ham de smertestillende, så smerten skulle stoppe efter 14 dage. Og han piver heller ikke længere, men han er rigtig dårlig social.. Men ikke overfor mennesker, der er han en engel smiley

  • #10   11. okt 2010 Hvis hunden lider af løse knæskaller, så løser det jo ikke problet at kun give smertestillende - man ordinerer jo ikke kun panodiler til en brækket arm 'og så går det nok væk'.

    Hvis jeg var dig, så ville jeg få fikset den eller de knæskaller.


  • #11   11. okt 2010 Nej, men problemet er, at dyrelægerne var sikre på at det ikke var knæskallen han havde ondt i.

  • #12   11. okt 2010 Det lyder som Chicco når han har smerter. Da jeg beskrev overfor min dyrlæge at han gjorde udfald mod en lille hvalp der ville lege og at ingen andre hunde måtte komme nær ham, var de ikke i tvivl om at der var noget galt. Jeg fik en akut tid med det samme. De undersøgte ham i hoved og r.. og det viste sig på et røntgen at han havde mavesækken fyldt med ufordøjet mad som udløste ubehag, kvalme og smerter i maven. Han fik en bræk sprøjte. Da vi kom hjem fjollede han rundt med hvalpen som den skøre Chicco han plejer at være.
    Så er ikke i tvivl om at din hund har smerter.


  • #13   11. okt 2010 Er enig med de andre, at han lyder til at have ondt...

    Når det så er sagt, så må du altså ikke regne med, at han kan med andre hunde, fordi han er vant til hund derhjemme. Det er noget helt andet... Jeg har selv 4 hunde herhjemme uden problemer, men den ene kan ikke acceptere fremmede hunde tæt på.


  • #14   11. okt 2010 Hvis han har boe sammen med en mops..... så er det derfor!!

    En mops er ikke en rigtig hund ( mener mange herinde).... gg

    Jeg tror også at det er patella han har, og mange hunde især selskabsracen er enmandshunde og behøver ikke andre hundes samvær.


  • #15   11. okt 2010 Kan I anbefale nogle dygtige dyrlæger?

  • #16   11. okt 2010 Jeg skal ikke kunne sige om det er eller ikke er knæskallen der giver 'problemerne', men det er ikke optimalt at have et knæ der ikke virker. Been there, done that med min gamle yorkie. Så det bør du under alle omstændigheder få fikset på ham, sådan at han kan lege og hoppe uden at skulle være nervøs for at knæet flipper ud og så gør ondt.

  • #17   11. okt 2010 Nr 1 er naturligvis at få en specialist til at kigge på din hunds knæskaller.

    Og her mener jeg, at du må ofre en tur til Sjælland og enten besøge Ken Lindeblad i Faxe eller Claus Sloth i Skovshoved.

    Når det så er sagt, så mener jeg det er en fejl at forvente at alle hunde bare synes det er super at være sammen med andre.
    Rigtig mange hunde har ikke behov for at være sammen med andre hunde når de er blevet voksne, og det mener jeg, at vi ejere er forpligtede til at respektere.
    Så lad ham blive fri for de andre hunde - men få tjekket hans knæ en ekstra gang af en, der har rigtig forstand på det.


  • #18   11. okt 2010 Nå ja - så er det også den hage, at hvis du ikke får lavet hans knæskal så er risikoen for gener i knæet senere meget øget.

  • #19   11. okt 2010 Okay tak smiley

  • #20   11. okt 2010 stemmer i med CH

    Ken i faxe er fantastisk til ledproblemer

    http://www.faxedyrehospital.dk/


Kommentér på:
HJÆLP! Meget sær adfærd!

Annonce