{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.743 visninger | Oprettet:

Blev bedt om at forlade stedet. :-( {{forumTopicSubject}}

I dag var min kæreste taget afsted til noget marked halløj og havde så taget lille Xena med som er en 2½ år gl SBT tæve. Da han havde været der i en lille times tid kom der en af arrangørerne og bad ham forlade stedet eller sætte Xena i bilen til han var færdig da andre hunde ejere havde gjort opmærksom på at de følte sig utrygge. Hvad siger HG? Er det fair eller ikke fair?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Blev bedt om at forlade stedet. :-(
  • #2   21. maj 2011 Nu er en chihuahua også en kamphund smiley så dårligt eksempel. smiley

  • #4   21. maj 2011 Xena er en rigtig god hund. Hun er så venlig overfor alt. Bedste hund jeg nogensinde har haft.

  • #5   21. maj 2011 hvornår er en chihuahua blevet en kamphund...
    Så er der sku noget min Luca har misforstået, for han er fandme en tøsedreng


  • #6   21. maj 2011 Jeg vil sige det kommer an på opførslen?

    har din kæreste eller jeres hund opført sig på en måde, som kunne give anledning til at andre blev utrygge?..

    Blev jeg bedt om at forlade sådan et sted, og følte ikke det var retfærdigt, ville jeg nok blive rigtig rigtig sur!..
    Jeg ville dels forsøge at snakke mig ud af det.
    Så ville jeg forlange pengene retur.
    Og derefter ville man nok kunne se mine læserbreve i samtlige lokale medier..


  • #7   21. maj 2011 Hun er altid rolig. Hun gør intet overfor nogen. Hun er selvfølgelig legesyg men kun når hun er uden snor.

  • #9   21. maj 2011 Den er en kamphund (belive it or not :P), den er ulovlig i flere stater i USA. smiley

  • #10   21. maj 2011 DKK,
    men hvis hunden opfører sig pænt og ordentligt, og hverken den eller ejer virker truende, er der da absolut ingen grund til at bede dem forlade stedet!.

    jeg havde ikke fundet mig i det. Og havde jeg ikke fået en offentlig undskyldning, samt de penge jeg havde betalt ved indgangen, retur, kunne jeg snildt finde på at true med et søgsanlæg.
    Den slags synes jeg på ingen måde er acceptabelt.


  • #11   21. maj 2011 Det burde da være ligemeget hvilken hund det er, hvis den blot opfører sig pænt?

  • #12   21. maj 2011 "Og blot fordi den ikke er på nogen liste - så betyder det ikke, den ikke kan komme det, med den meget uheldige popularitet den har fået - for dens ejere er vist ikke i overtal nogen med forstand på den type hunde."

    Du får det til at lyde som om det er kæmpe farlig hund?


  • #14   21. maj 2011 Camilla O + 10000000000

  • #15   21. maj 2011 Det er vel oftest sådan at arrangøren af sådan noget har lov at bortvise folk de mener er til gene for andre..
    Man kan selvfølgelig altid diskutere retfærdigheden i det, men hvis jeres hund vitterligt har gjort andre utrygge... Så kan man ikke fortænke arrangøren i at bede din kæreste tage hunden hjem og komme igen uden.


  • #16   21. maj 2011 Ginne,
    men det har vel en betydning om hunden og evt. ejeren har opført sig truende og voldsomt, eller om de bare har gået rundt og passet sig selv?

    Er der tale om det sidste, synes jeg det er fuldstændig urimeligt.

    Er dog helt enig i at hvis hunden er til gene, bør den forlade området.
    Men består genen udelukkende i hundens udseende, så står jeg i den grad af..


  • #18   21. maj 2011 nok et meget dumt spørgsmål men har aldrig hørt SBT før, hvad er det for en race eller blanding ? smiley

  • #19   21. maj 2011 Hvis jeg var et offentligt sted med min hund, og flere menensker klagede over hende eller var nervøse ved hendes tilstedeværelse, så ville jeg da klart fjerne hende.. Og det også selv om hun er en lille hvid puf på 4 kg... Det har jeg da oplevet i toget f.eks. hvor hvis der er en allergiker der har en plads ved siden af os - ja så går jeg da et andet sted hen med min hund, uanset jeg så har betalt for den plads... Jeg synes vi må gøre alt vi kan for ikke at genere andre med vores hunde - uanset race smiley

  • #20   21. maj 2011 Ginne - Kan godt se hvad du mener, men synes stadig det er ringe. Altså Xena er ALTID rolig og opsøger generelt ikke andre hunde hvis hun er i snor (Hun er altid i snor når hun er sådanne steder). Og hvis i havde set hende tror jeg ik i ville sige sådan for er så kluntet at se på (men stadig skøn :-)..)

  • #21   21. maj 2011 SBT = Staffordshire Bull Terrier.

  • #22   21. maj 2011 Helena: sbt´en er skam ikke ulovlig nogen steder

  • #23   21. maj 2011 Altså min kæreste er 175 høj og vejer vel 65 kg og har arme som tændstikker, dog tatoveret op af den ene arm men selv en pige på 2½ år kan tæve ham... smiley

  • #25   21. maj 2011 Det bliver da også bare værre og værre smiley

  • #26   21. maj 2011 DKK Tavlesnob

    ''sjovt nok kommer der mest hunde af bestemte typer sådanne steder... egentligt ganske interesant, ikk?''

    Ej, den holder altså ikke...

    Jeg er kommet på en del markeder rundt omkring, og det er bestemt ikke de muskuløse racer der dominerer billedet. Tvært imod.


  • #27   21. maj 2011 aaaah Sorry *GG*

  • #28   21. maj 2011 DKK Tavlesnob med DKCH basse. - Altså nu tog han hende bare med så hun ikke bare skulle være herhjemme. Uanset hvad så får hun da travet lidt hvilket hun elsker.

  • #30   21. maj 2011 Og som Camilla O så flot skriver, så er en SBT en meget social hund som elsker mennesker.

  • #31   21. maj 2011 Nu må folk sgu da lige stoppe...... hvorfor i alverden skulle man ikke kunne tage sin hund med på en markedsplads..... er det en listehund, skal den selvfølgelig være i snor og med mundkurv......
    Er det IKKE en listehund skal den bare være i snor... og opføre sig pænt.
    Jeg var blevet stik tosset , hvis det var mig , der blev bedt om at gå med min hund ,,, fordi nogen tåber skaber sig.....


  • #32   21. maj 2011 Hvis man ikke skal tolke '''sjovt nok kommer der mest hunde af bestemte typer sådanne steder'' som at du mener der kommer mange af den type, hvordan skal det så tolkes?

    Hidsigpropper? Hvor? Fordi vi stiller spørgsmålstegn ved retfærdigheden i det?


  • #33   21. maj 2011 "tror ski jeg skal have mig sådan et par damptromper - men nej de kommer ikke på markeder. de kommer til hundetræning, i skoven, på stranden, i sofaen - og så får de lært at man ikke glaner efter andre hunde."

    Og du ved simpelthen hvad mine hunde de gør?


  • #34   21. maj 2011 tvivler ikke på at du har en sød hund, men når man vælger en sbt eller andre store hunde må man respektere at alle ikke kan lide den slags hunde. sådan er det, hvis du ville have en hund der var elsket af alle skulle du måske have valgt en nuttet lille pjusket en af slagsen. har selv rottweiler og ham er der da også folk der er skrækslagen for bare fordi han er en rottweiler. men det er jo sådan set deres tab synes jeg.............

  • #35   21. maj 2011 Hvis det havde været mig havde jeg da uden tvivl makket ret og forladt pladsen, men det ændrer da ikke på, at jeg ville sidde med en noget tam følelse bagefter, hvis min hund har opført sig ordentligt. Det er ikke andet end menneskeligt.

  • #36   21. maj 2011 "men når man vælger en sbt eller andre store hunde"

    Øhh har du set en SBT? smiley


  • #37   21. maj 2011 Men han gjorde som Danielle skriver, han forlod stedet uden bøvl - stille og roligt. Men som hun os skriver så sidder man med en tam fornemmelse bagefter. smiley

  • #38   21. maj 2011 DKK Tavlesnob med DKCH basse . : Woooouw !! Jeg kan mærke en der virkelig gerne vil debattere nu ! '

    Synes ikke ejeren virker som en hidsig prop. Dog synes jeg, du selv hidser dig op og begynder at angribe uden videre .

    Jeg tager da også mine hunde med på marked.. Det er jo en super socialisering, og en lille vandre tur .

    Nu ved jeg ikke lige hvilken hun du har, men kan næsten gætte mig til det er en "normal" hund. Så du ved slet ikke hvordan vi som muskelhunds ejere reagere på sådan noget. Jeg ville blive møg tosset vis jeg fik af vide jeg skulle forlade stedet pga. min hund .
    Du virker også lidt som en "muskelhunds hader" .

    "sjovt nok kommer der mest hunde af bestemte typer sådanne steder... egentligt ganske interesant, ikk?" Hvad er det lige du mener med det ? Mener du "muskelhunde" ? Jeg er både Lab,cavaler, schæfer osv. men somregl ikke "muskelhunde" ..

    Men synes du skulle sætte dig op sammen med Malene ( En af politikerne, som har været med til at lave hundeloven ), og holde hende i hånden !


  • #39   21. maj 2011 Jeg ved, der på de fleste markeder i kbh-området ikke er adgang for muskelhunde. Det er noget arrangørerne bestemmer... og det må vi vel acceptere.

    I øvrigt vil jeg ikke byde min hund en tur på et marked... Jeg er adskillige gange blevet kørt ind i af barnevogne. Det gør AV - og det behøver han ikke opleve...


  • #41   21. maj 2011 Har ikke læst det sidste smiley Men det var chihuahua'en jeg refererede til. Ikke SBT'en. Undskyld jeg ikke fik gjort det klart. smiley

  • #42   21. maj 2011 Har i tavle på hende? Hvis i har, så ville jeg da tage en kopi af tavlen og medbringe til den slags.
    Så kan i dokumentere at hunden IKKE er listehund, og derfor burde have lov at færdes som alle andre hunde.

    Fair er det ikke nej -men det er jo til hver en tid arrangøren der bestemmer om man er velkommen med hund eller ej.



  • #43   21. maj 2011 Min søsters ene chi kan låse sin kæbe. smiley Den sætter sig i kinden på min dober.. Som fatter hat af hvad den lille prut laver... (Arrg! myggestik!) smiley

  • #44   21. maj 2011 Helena -ingen hunde kan låse kæberne. De kan holde rigtig godt fat og nægte at slippe. Men låse kan de altså ikke

  • #47   21. maj 2011 Prøv at sig det til hende. smiley (så siger vi, hun låser tankerne fast om kinden) smiley

  • #49   22. maj 2011 En ting er, at man bliver bedt om at forlade stedet. Det må man respektere... men magen til fordomme... jeg synes snart det er lige groft nok. Hvis hunden og ejer har opført sig ordentligt, så er jeg godt nok overrasker over denne behandling.

    Ja og jeg har jo selv haft en lille speciel hund, og får nok samme race, når jeg engang er klar til dette.... og blevet kigget skævt til.. fair nok.. andre skulle ikke elske ham.. men jeg er altså stadig et helt normalt menneske... politibetjent.. og opfører mig ordentligt.... og ikke nogen hidsigprop med tusser op ad arme eller ben... alm. klædt... og igen så skal man dømmes på sin hund.. eller sit udseende.. Danmark er gået hen og blevet et sølle land!!!! Det er sgu sørgeligt, hvis dette er tilfældet... og en SBT.. stor hund.... ja uhaaaada.. en kæmpe hund....


  • #50   22. maj 2011 og ang. hunde eller MH hunde forbudt på markeder... ja så findes begrebet MH hunde jo ikke... eller der er jo ikke en endelig liste.. så må de sørge for en fyldestgørende liste med racer, som ikke er velkomne... og om man ønsker at tage hund med på markeder er vel op til den enkelte hundeejer??

  • #51   22. maj 2011 Louise

    Er du politibetjent?


  • #52   22. maj 2011 ja...

  • #53   22. maj 2011 Jeg så et program i flimmeren om politi på Grønland, du er da på Grønland nu, ikke? Det var virkelig spændende at se, det hed... Forbrydelse og Straf nord for Polarcirklen tror jeg. De arbejder vist helt anderledes end man gør her, men jeg skulle vel egentlig sige "i" :o)

  • #54   22. maj 2011 ja.. har ikke set programmerne.. men arbejder heroppe pt.. og ja det er en kæmpe forskel fra jobbet i dk.. en helt anden verden, men sjovt at prøve det... og jeg skal stadig vænne mig til det, men det kommer nok med tiden smiley

  • #55   22. maj 2011 Jeg kender en del der har boet på Grønland, de har alle sammen været dybt fascinerede af landet og af folket. Hvor længe er du afsted?

  • #56   22. maj 2011 jeg skal være her 5 mdr. i alt... det er flot, og man oplever en masse, så ser frem til de næste 4 mdr..... men tror de 5 mdr. er nok.. jeg savner lidt hverdagen kbh, og man føler sig lidt fanget heroppe... man kan jo ikke komme nogen steder hen... og så savner jeg en hund så frygteligt..

  • #57   22. maj 2011 Ja, det er også meget på en gang både at flytte til en anden tilværelse og at miste sin bedste ven. Er du begyndt at tænke på at få hund igen?

  • #58   22. maj 2011 ja men på en måde godt at komme lidt væk... og ja ny hund skal der til, men tror det er sundt at vente lidt... er slet ikke kommet mig over Elmo.. også selvom han var en farlig muskelhund smiley

  • #59   22. maj 2011 Nej, selvom jeg har to så savner jeg stadig min Basse der døde for to år siden, men det gør ikke glæden ved de to mindre, næsten tværtimod.
    Uha ja! Vældig farlig! Det kan man jo se når de smiler!


  • #60   22. maj 2011 ja jeg håber, at den næste bliver bare halvt så skøn, som Elmo var.. men det bliver svært... ham kommer jeg mig aldrig over...

  • #61   22. maj 2011 Nej, men jeg lover dig at der er masser af ting ved den næste du kommer til at sætte lige så stor pris på, uden at den tager Elmos plads i dit hjerte. Og forhåbentlig vil den heller ikke give dig så mange sorger som Elmo.


  • #63   22. maj 2011 jeg har set en sbt. kamphund på 20 -25 kilo, kæber på størrelse med en bjørns.....

  • #64   22. maj 2011 Tja.. Vi bor i en "ghetto" her i Silkeborg. Og vi må heller ikke have listehunde (som de kalder muskelhunde, så dvs. at STB heller ikke er velkommen) på besøg.. Heller ikke hvis de er i snor og har mundkurv på :s

  • #65   22. maj 2011 Lene og Jacob H.. og hvad skal vi bruge denne oplysning til... hvad har det overhovedet med sagen at gøre??
    og fair nok, hvis det er tilkendegivet på en eller anden måde, at nogle racer ikke er velkommen forskellige steder, men skal det køres op til det helt store hver gang det handler om en race som ikke lige er en af de "alm." racer. Selvom jeg nok ville kalde mange disse racer for almindelige i mine øjne..


  • #66   22. maj 2011 blev spurgt om jeg havde nogensinde havde set, og fortalte hvordan jeg synes den ser ud......
    hvordan ville du ellers mene den ser ud? som en jagthund? hyrdehund? skødehund?


  • #68   22. maj 2011 Mon ikke folk har beklaget sig pga. uvidenhed?

    De har nok troet at din hund var på listen..... og har derfor brokket sig.


  • #69   22. maj 2011 Jeg har ikke læst tråden, så skriver udelukkende på baggrund af startindlægget.
    Jeg ved ikke hvordan I mennesker ser ud, men måske andre mennesker har følt sig utrygge pga. kombinationen af ejer og hund? Nogle mennesker ser jo anderledes ud - og sammen med en tætpakket hund (af mange betegnet muskelhund), ser det måske ekstra farligt/utrygt ud?

    Min mand er tidligere punker og har stadig sit lange hår og en del af sit slidte punktøj (som bæres ved særlige lejligheder). Når vi går gennem gågaden fx, og min mand ikke har taget civilt tøj på, så kan I lige tro at de fleste tager en stor bue udenom ham og den store stygge slædehund.

    Hvis jeg går med hunden er der ingenting.

    Så det beviser bare at kombinationen med speciel ejer og hund gør folk utrygge.
    Det samme fandt vi ud af på udstillinger. Når Nicolai fremviste hunden, fik vi lavere præmiering og dårligere kritik end når jeg gik med hende. Det er totalt sygt og beviser bare at dommerne ser på ejerens fremtoning ligeså meget.

    Jeg elsker at min mand er speciel. Jeg hader "almindelighed". Det er bare en fact at dobbelt op af "anderledeshed" gør mennesker utrygge.
    Jeg kan egentlig også bruge et eksempel fra mig selv: Jeg elsker grand danois'er. Men når fx alkoholikere kommer gående med dem, så går jeg bevidst langt udenom. Man ved jo ikke om den type personer har styr på hunden, når de render rundt i en evig rus.

    -Malene


  • #70   22. maj 2011 Hanne og dkk : man tager bare ikke hunde med i fødevare butikker det er altså for klamt...

  • #71   22. maj 2011 Jeg har også haft mine hunde med på markeder fra de var hvalpe........
    Vi havde en " trillevogn " lavet af net , som kunne slås sammen...... der lagde vi et tæppe i bunden .... og når lille vuf blev træt.... kom den op i vognen og fik en lur.......... og så havde vi en lille parasol på som tag , så der var skygge .
    Hundene elskede at være med os på marked.....så jeg kan ikke se det er synd... bare man tager sine forholdsregler ... så hunden har det godt.


  • #72   22. maj 2011 Karina N - Hvorfor har du ikke hunden på hundegalleriet??

  • - Ulv -
    - Ulv - Tilmeldt:
    maj 2011

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 113
    #73   22. maj 2011 Jeg synes det er dybt frustrerende at folk efterhånden er blevet så hysteriske at man ikke kan have sin hund med til offentlige arrangementer.

    Kan til nøds forstå det hvis hunden har opført sig uheldigt, men det er ikke lige det historien fortæller.


  • - Ulv -
    - Ulv - Tilmeldt:
    maj 2011

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 113
    #74   22. maj 2011 Hanne

    Hunde må slet ikke komme i fødevarebutikker uanset hvad ejer synes.


  • #75   22. maj 2011 Jeg har det sådan lidt - hvis det efterhånden er alment accepteret, at folk med muskuløse racer ikke må tage deres hunde med, fordi folk bliver bange -

    Hvordan skal det så nogensinde blive bedre?

    Hvordan skal folk få positive oplevelser, med velopdragne hunde, hvis hundene skal gemmes væk?


  • - Ulv -
    - Ulv - Tilmeldt:
    maj 2011

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 113
    #76   22. maj 2011 Danielle

    Så længe hundene stadig fremstilles i medierne som blodtørstige bæster, så er det nok en umulig kamp at vinde.

    Og det er jo ikke bare kamphundene eller dem på listen, alle som ligner, alle som har brede kæber eller en muskuløs krop er puttet i samme kasse.

    Det er et intolerent land vi lever i når det kommer til hunde.


  • #77   22. maj 2011 Hanne okay det lød bare som om du ville have haft din hund med i bilka.... undskyld min fejl

  • #78   22. maj 2011 Altså den med at chi'en er ulovlig mange steder i USA ved jeg ikke om overhovedet holder...
    Har flere gnage prøvet at søge efter det, men har kun fundes små racer som mopsen..


  • #79   22. maj 2011 Christina, Thomas og Charlie A - Min kærestes hund, så derfor... smiley

  • #82   22. maj 2011 Det er ikke noget vi almindeligvis gør noget i. Det var bare kæresten der lige ville ud og kigge lidt. Men det blev jo så ik til så meget. smiley

  • #83   22. maj 2011 En ting er, at folk ikke bryder sig om ens hund.. som skrevet før... fair nok... men som Danielle skriver, og det er også min mening, så er det snart blevet ok at os, som måske har en hund, som er en stærk/anderledes udseende, at man bliver kigget skævt til...
    Jeg gider simpelthen ikke bruge det latterlige ord MH, så kan man kalde dem ved deres racer.
    Som skrevet tidligere, og jeg kender så mange andre helt almindelig udseende mennesker, som bliver kigget skævt til pga racevalg... og de har heller ikke tusser over alt eller ligner kriminelle... det er blot den hund man har valgt, som så automatisk siger, at man er et forfærdeligt menneske, fordi ens hund ikke er som famlie danmarks hund.
    Medierne fortæller jo kun, at disse hunde kan lugte blod og de går i blodrus.... og så viser de så de søde hvalpe, og hvor forfærdeligt, at de skal aflives... alle dem jeg kender, som ikke har forstand på hunde, de tror at Amstaff, SBT, Ambull, Bull Terrier er hunde, som bare går og venter på at dræbe et mennesker ( overdrivelse fremmer forståelsen her) for det siger de jo i nyhederne.


  • #84   22. maj 2011 Louise- længere oppe i tråden, skriver du om fordomme. Men det lyder som om du selv lider af fordomme overfor folk med tatoveringer??

  • #85   22. maj 2011 Pia S... come on.. det er så ikke lige det jeg mener.. jeg mener at man ligegyldig, hvordan man ser ud.. med eller uden tusser, så har man ret til at vælge den race man nu engang lyster.. .. det jeg prøver at forklare er, at nogle siger at der kun bliver kiggget skævt, hvis man er fyldt med tusser og bodybuilder og så har en kamphund... min pointe er at selv os uden tusser og ikke anderledes udseende også bliver set skævt til..

    jeg er græsk katolsk over hvordan folk ser ud.. og er så ligeglad hviken race de har... hvis det dog bare var begge veje...


  • #86   22. maj 2011 Louise ingen grund til come on, virkede bare påfaldende, at du nævnte i mere end et indlæg smiley

  • #87   22. maj 2011 Der bliver jo spurgt ind til om kæresten, som går med hunden, og hvordan han ser ud.. og dertil nævner jeg at det er ligegyldigt, hvordan man ser ud.. da som nænvt også "alm." udseende mennesker oplever at blive kigget skævt til... så det er ikke min mening, at det er i orden, at der bliver kigget skævt.. tusser eller ej...

Kommentér på:
Blev bedt om at forlade stedet. :-(

Annonce