Bacon pindsvin ? genkender nogle ? Bacon pindsvin ? genkender nogle ?
Ja teksten lyder lidt bizart men er der nogle der kan genkende måske?:)
Søger opskrift på en der ved hvordan man laver det
Så vidt jeg ved er det røget bacon der skal steges i ovnen som en flæskesteg og så
Spiser man det på rugbrød når det er færdig !
Husker det fra da jeg var barn , men har aldrig fundet nogle der har hørt om det :)?
Og ville så gerne jeg kunne prøve og lave det ! Hjæææælp :)!
mar 2011
Følger: 1 Hunde: 1 Emner: 7 Svar: 325
aug 2012
Følger: 29 Følgere: 27 Hunde: 3 Emner: 86 Svar: 3.856
mar 2011
Følger: 1 Hunde: 1 Emner: 7 Svar: 325
jun 2014
Følger: 1 Emner: 2 Svar: 7
Det ligner stegt flæsk af en art men smager som røget bacon bare i stor format
jun 2014
Følger: 1 Emner: 2 Svar: 7
Og præcis det smager fantastisk !!
jun 2014
Følger: 1 Emner: 2 Svar: 7
Jeg tænker lidt på trøffel kugler
mar 2013
Følger: 3 Følgere: 3 Hunde: 1 Emner: 38 Svar: 522
Det får vi i hvert fald altid når vi er i sommerhus i Grønhøj oppe ved Løkken, var det jeg kom til at tænke på ud fra hvad du har skrevet.
maj 2008
Følger: 31 Følgere: 41 Hunde: 3 Emner: 67 Svar: 3.358
Jeg er vokset op med pindsvin, og jeg mener også, at min mor lavede nogen selv.
Jeg mener det er røget kæbesnitte, hvor sværet er skåret i tern og så kommer den i stegepose ind i ovnen.
mar 2013
Følger: 1 Hunde: 2 Emner: 26 Svar: 92
Syntes bare ikke det smagte som om det var marineret :)!
Men ja fuldkommen rigtigt at det var skåret i tern
Kan det ikke passe det er en røget bacon kø svinekæbe ? som skal snittes
Og så et eller andet ??
Kan huske min venindes gammel far altid lavede det til hende som barn og så fik jeg hendes madder med det på :P!!!
mar 2013
Følger: 3 Følgere: 3 Hunde: 1 Emner: 38 Svar: 522
mar 2013
Følger: 3 Følgere: 3 Hunde: 1 Emner: 38 Svar: 522
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.483
maj 2008
Følger: 31 Følgere: 41 Hunde: 3 Emner: 67 Svar: 3.358
Vi får det hvert år til julefrokosten - på rugbrød med sennep
mar 2013
Følger: 3 Følgere: 3 Hunde: 1 Emner: 38 Svar: 522
Det vi får er i hvert fald glaseret svinekæbe kaldet pindsvin - hvor der er skåret firkanter i sværet, under er der et godt fedtlag og så kød
jun 2014
Følger: 1 Emner: 2 Svar: 7
Det er det samme vi snakker om min veninde sagde også hendes far gjorde det
Men hun ikke kender fremgangs måden udover som du også siger er det en svinekæbe
Men udmiddelbare ved jeg faktisk ikke hvad en svinekæbe er?
Udover jeg tænker det må være noget kæbe fra en gris ?
Og hvor det købes (lidt for pinligt)
Men ved du hvordan din mor laver den i ovn fx ?:)
Min veninde sagde bare ridset svinekæbe og 180 g i ovn i 1 1/2 time?
maj 2008
Følger: 31 Følgere: 41 Hunde: 3 Emner: 67 Svar: 3.358
Det er godt nok nogle år, siden hun har lavet det selv. Nu køber de det ved slagteren den ene gang om året, vi skal bruge det
jun 2014
Følger: 1 Emner: 2 Svar: 7
Og hun vil tro det først skal ryges osv og det ikke er noget man bare kan lave hjemme
Men jeg skulle prøve og gøre det med bacon istedet
maj 2008
Følger: 31 Følgere: 41 Hunde: 3 Emner: 67 Svar: 3.358
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.483
Jeg er vokset om med meget "fremmed" mad selvom mine forældre er 86
mar 2013
Følger: 1 Hunde: 2 Emner: 26 Svar: 92
Nej det er sjovt! der er bare næsten ingen kender det !
men vil væde med hvis hun smager det så kender hun det det er jeg NÆSTEN sikker på
det smager så fantatatisk! nu har jeg ihvertefald taget chancen og købt en bacob og snitten den og er i ovnen på 180 grader i 1 time og 15 min
så må jeg se hvordan filen den bliver bag efter!
maj 2008
Følger: 31 Følgere: 41 Hunde: 3 Emner: 67 Svar: 3.358
Hun siger, at det er røget flæskesnitte, som hun bruger.
Sværen skæres i tern. Snitten puttes i en stegepose og så ind i ovnen på 200 grader.
Hvor lang tid kunne hun ikke lige sige - hun tog det sådan på slump. Men når sværen er sprød og lækker
jun 2014
Følger: 1 Emner: 2 Svar: 7
sep 2014
Følger: 1 Svar: 1
Det er lavet af røget snitter/kæber, men du kan også bruge røget bacon, men jeg plejer og bruge røget snitter.
Du sætter den i oven på 200 grader i 2 timer og vupti har du pindsvin
jan 2015
Følger: 1 Svar: 1
aug 2015
Følger: 1 Svar: 1
mar 2016
Følger: 1 Svar: 1
Svære ridses i terner , drysses med rørsukker og steges
i ovnen som en flæskesteg.
Spises på rugbrød med sennep og rødbeder (Mums)
Bacon pindsvin ? genkender nogle ?