10.674 visninger | Oprettet:  FølgFølg ikke 26 Svar

Helene H
Helene H
Tilmeldt:
1. jun 2014
Følger: 1 Emner: 2 Svar: 7

Bacon pindsvin ? genkender nogle ? Bacon pindsvin ? genkender nogle ?

Ja teksten lyder lidt bizart men er der nogle der kan genkende måske?:)
Søger opskrift på en der ved hvordan man laver det
Så vidt jeg ved er det røget bacon der skal steges i ovnen som en flæskesteg og så
Spiser man det på rugbrød når det er færdig !
Husker det fra da jeg var barn , men har aldrig fundet nogle der har hørt om det :)?

Og ville så gerne jeg kunne prøve og lave det ! Hjæææælp :)!


 
Belugahval forskrækker lille dreng
Belugahval forskrækker lille dreng
Slå lyden til
00:00
/
00:37
LIVE

Belugahval forskrækker lille dreng

NOW PLAYING

Drone fanger hidtil uset adfærd hos de sky arktiske narhvaler

NOW PLAYING

Redder reveunge i net

NOW PLAYING

Alligator sneg sig ind i hus

NOW PLAYING

Hval forfølger kajak

NOW PLAYING

Redder babyelefant fra dyb brønd

NOW PLAYING

Dette Vidste Du Måske Ikke Om Elefanter

NOW PLAYING

Disse fem lande har flest hunde som kæledyr

NOW PLAYING

Her Er De 5 Sødeste Dyr I Verden

NOW PLAYING

Fem Facts Om Hunde

NOW PLAYING

Verdens fem farligste dyr

NOW PLAYING

Det skal du overveje før du anskaffer hunde

NOW PLAYING
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Græsslåning (højt græs) og fjerne ukrudt imellem fliser 1.200 kr.
  • Opsætning af savsmuldstapet og male ca 300 m2 205 kr.
  • Køkkenskabe og skabe til mødelokaler 1.800 kr.
  • Samling af havemøbler 300 kr.
  • Kør fliser/sten på genbrugspladsen 500 kr.
  • Slå græs 1.000 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Bacon pindsvin ? genkender nogle ?
  • #1   7. jul 2014 http://www.erdusulten.dk/bacon-skildpadde/opskrift/101 - det er dog en skilpadde, men princippet må jo næsten være det samme smiley

  • #2   7. jul 2014 Måske er de ligesom de der bacon turtles? smiley

  • #3   7. jul 2014 hov, havde ikke lige set det skulle spises på rugbrød, så bliver det nok en rimelig massiv ret den jeg har linket til smiley

  • Helene H
    Helene H Tilmeldt:
    jun 2014

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 7
    #4   7. jul 2014 Nej det er ikke sådan det ser ud når det er færdig desværre smiley
    Det ligner stegt flæsk af en art men smager som røget bacon bare i stor format smiley


  • Helene H
    Helene H Tilmeldt:
    jun 2014

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 7
    #6   7. jul 2014 Præcis det er faktisk ret dyrt og købe så det i vores superbest men var for nærig til at give 78kr for noget der var på str med et æble smiley

    Og præcis det smager fantastisk !! smiley


  • Helene H
    Helene H Tilmeldt:
    jun 2014

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 7
    #8   7. jul 2014 Hi hi dem har jeg dog aldrig hørt om smiley
    Jeg tænker lidt på trøffel kugler smiley


  • #9   7. jul 2014 Er det svinekæbe som er 'marineret' i sådan noget brun sukker (tror jeg) og som man så kalder for pindsvin?

    Det får vi i hvert fald altid når vi er i sommerhus i Grønhøj oppe ved Løkken, var det jeg kom til at tænke på ud fra hvad du har skrevet.


  • #11   7. jul 2014 Jeg ved præcis, hvad du snakker om smiley
    Jeg er vokset op med pindsvin, og jeg mener også, at min mor lavede nogen selv.

    Jeg mener det er røget kæbesnitte, hvor sværet er skåret i tern og så kommer den i stegepose ind i ovnen.


  • #12   7. jul 2014 Det lyser fuldstændig rigtigt ! Med noget af det i skriver smiley
    Syntes bare ikke det smagte som om det var marineret :)!
    Men ja fuldkommen rigtigt at det var skåret i tern smiley

    Kan det ikke passe det er en røget bacon kø svinekæbe ? som skal snittes
    Og så et eller andet ?? smiley
    Kan huske min venindes gammel far altid lavede det til hende som barn og så fik jeg hendes madder med det på :P!!!


  • #13   7. jul 2014 Er ret sikker på der er kommet noget sukkeragtigt oven på, der hvor 'ternene' bliver skåret, måske ikke ligefrem marineret, men hvor sukkeret smelter ovenpå. I hvert fald der hvor vi hvert år køber det smiley

  • #14   7. jul 2014 Det er glaseret, det er dét det hedder smiley

  • #15   7. jul 2014 Jeg kan huske det fra en slagter i Køge. Men jeg husker der ikke som marineret eller glaseret. DAMN, det er mange år siden. Og det smagte bare SÅ godt smiley

  • #16   7. jul 2014 Jeg tror altså heller ikke, at det er marineret/glaseret. I hvert fald ikke det vi plejer at få i min familie smiley

    Vi får det hvert år til julefrokosten - på rugbrød med sennep smiley


  • #17   7. jul 2014 Ja det kan være det er noget forskelligt så, men spurgte lige min mor, hun siger også at det er glaseret med noget sukker. Måske de laver det lidt forskelligt de forskellige steder, kender dog kun til denne 'variant'.

    Det vi får er i hvert fald glaseret svinekæbe kaldet pindsvin - hvor der er skåret firkanter i sværet, under er der et godt fedtlag og så kød smiley


  • Helene H
    Helene H Tilmeldt:
    jun 2014

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 7
    #18   8. jul 2014 Lige præcis ! smiley
    Det er det samme vi snakker om min veninde sagde også hendes far gjorde det
    Men hun ikke kender fremgangs måden udover som du også siger er det en svinekæbe smiley

    Men udmiddelbare ved jeg faktisk ikke hvad en svinekæbe er?
    Udover jeg tænker det må være noget kæbe fra en gris ?
    Og hvor det købes (lidt for pinligt) smiley


    Men ved du hvordan din mor laver den i ovn fx ?:)
    Min veninde sagde bare ridset svinekæbe og 180 g i ovn i 1 1/2 time?
    smiley


  • #19   8. jul 2014 Jeg kan prøve at spørge min mor.
    Det er godt nok nogle år, siden hun har lavet det selv. Nu køber de det ved slagteren den ene gang om året, vi skal bruge det smiley


  • Helene H
    Helene H Tilmeldt:
    jun 2014

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 7
    #20   8. jul 2014 Meget gerne smiley men min mor er slagter og har ikke prøvet det men hun tror det er lavet af røget bacon da hun siger at svinekæbe er et stykke kød som er på størrelse med er udslået æg smiley
    Og hun vil tro det først skal ryges osv og det ikke er noget man bare kan lave hjemme smiley
    Men jeg skulle prøve og gøre det med bacon istedet smiley da hun havde hørt sig frem til nogle bruger det smiley


  • #21   8. jul 2014 Jeg hører lige min mor smiley

  • #22   8. jul 2014 Min mor har, med garanti, aldrig lavet sådanne noget, så jeg kan ikke spørge....*G*

    Jeg er vokset om med meget "fremmed" mad selvom mine forældre er 86 smiley


  • #23   8. jul 2014 Må du meget gerne! smiley


    Nej det er sjovt! der er bare næsten ingen kender det !
    men vil væde med hvis hun smager det så kender hun det det er jeg NÆSTEN sikker på smiley !
    det smager så fantatatisk! nu har jeg ihvertefald taget chancen og købt en bacob og snitten den og er i ovnen på 180 grader i 1 time og 15 min smiley
    så må jeg se hvordan filen den bliver bag efter! smiley


  • #24   12. jul 2014 Nu har jeg snakket med min mor smiley
    Hun siger, at det er røget flæskesnitte, som hun bruger.
    Sværen skæres i tern. Snitten puttes i en stegepose og så ind i ovnen på 200 grader.
    Hvor lang tid kunne hun ikke lige sige - hun tog det sådan på slump. Men når sværen er sprød og lækker smiley


  • Helene H
    Helene H Tilmeldt:
    jun 2014

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 7
    #25   12. jul 2014 Tuuuusind tak smiley

  • Heidi R
    Heidi R Tilmeldt:
    sep 2014

    Følger: 1 Svar: 1
    #26   8. sep 2014 måske jeg lige er lidt bagefter, men jeg kender godt til pindsvin.

    Det er lavet af røget snitter/kæber, men du kan også bruge røget bacon, men jeg plejer og bruge røget snitter.

    Du sætter den i oven på 200 grader i 2 timer og vupti har du pindsvin


  • karin A
    karin A Tilmeldt:
    jan 2015

    Følger: 1 Svar: 1
    #27   3. jan 2015 Hejsa. Den form for pindsvin jeg kender, er en fars, "ala frikadelle" som formes som et pindsvin og den røgede snitte skæres ud som tynde pomspritter , så stikkes de ned i farsen så det kommer til at ligne et pindsvin. (pigge).

    profilbillede
  • Karsten T
    Karsten T Tilmeldt:
    aug 2015

    Følger: 1 Svar: 1
    #28   28. aug 2015 Det hedder røget pindsvin i Aalborg. Og det er snitter fra en gris som man ridser og så røger man dem, så kan man vælge og glasere dem med en blanding af sennep og brun farin, skal selv til og lave en

  • Connie M
    Connie M Tilmeldt:
    mar 2016

    Følger: 1 Svar: 1
    #29   3. mar 2016 Vi laver pindsvin af røget snitte sådan:
    Svære ridses i terner , drysses med rørsukker og steges
    i ovnen som en flæskesteg.
    Spises på rugbrød med sennep og rødbeder (Mums)


Kommentér på:
Bacon pindsvin ? genkender nogle ?

Annonce