728 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
7 Svar

Tilmeldt:
24. jun 2007 Følger: 22 Følgere: 21 Hunde: 6 Emner: 117 Svar: 3.707
Lige en lille opskrift her :o) Lige en lille opskrift her :o)
Rødspættefileter med krydderurter
(4 personer)
4 rødspættefileter
2-3 skivede tomater
2-3 spsk citronsaft
1 dl finthakkede persille, purløg, dild
Salt og peber
Tilberedning
Kom skivede tomater i et ovnfast fad og læg fileterne herpå.
Krydr fileterne med salt og peber, og kom citronsaft på.
Dæk fadet med folie og sæt i ovnen ved 225 grader i 6-8 min.
Energi
Pr. 100 g: 289 kJ / 69 kcal. · Pr. portion: 568 kJ / 135 kcal.
Protein: 72% · Kulhydrat: 14% · Fedt: 15% (2 g pr. portion; 1,2 g pr. 100 g)
0 synes godt om
jun 2007
Følger: 22 Følgere: 21 Hunde: 6 Emner: 117 Svar: 3.707
Fiskefilet med spinatfyld
(4 personer)
400 g hakket frossen spinat
1 hakket løg
2 spsk reven mager ost
paprika
1 tsk salt
4 fiskefileter
1 fed finthakket hvidløg
1 citron
Tilberedning
Optø spinaten.
Sæt ovnen på 200 grader.
Bland spinat, løg, ost, paprika og salt.
Læg en spsk spinatblanding på hver fiskefilet, rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad.
Kom resten af spinatblandingen ved siden af fisken.
Pres hvidløg over og drys med paprika.
Bag fiskerullerne i 20 min. på midterste ovnrille.
Pynt med citronskiver og server kogte kartofler til.
Energi
Pr. 100 g: 320 kJ / 76 kcal. · Pr. portion: 927 kJ / 221 kcal.
Protein: 58% · Kulhydrat: 13% · Fedt: 29% (7 g pr. portion; 2,5 g pr. 100 g)
jun 2007
Følger: 22 Følgere: 21 Hunde: 6 Emner: 117 Svar: 3.707
Laks med appelsinsauce
(4 personer)
4 portionsstykker laks
Salt, peber
Lidt vand
Sauce:
2 dl vand
Saft af 2 appelsiner
Saft af 1/2 citron
2 spsk soja
Lidt tabasco
1/2 spsk mel
Saucen:
Kom vand, appelsin- og citronsaft samt soja i en gryde og bring det i kog
Lad den koge 10-15 min.
Jævn med mel og smag til med tabasco.
Kom laksen i en fladbundet gryde med vand.
Damp under låg, til fisken er fast (ca. 10 min.).
Server den med saucen over og salat og ris til.
Energi
Pr. 100 g: 456 kJ / 108 kcal. · Pr. portion: 973 kJ / 231 kcal.
Protein: 42% · Kulhydrat: 9% · Fedt: 49% (12 g pr. portion; 5,9 g pr. 100 g)
jun 2007
Følger: 22 Følgere: 21 Hunde: 6 Emner: 117 Svar: 3.707
Bagt kyllingebryst
(4 personer)
4 kyllingebryster uden skind
20 g sorte oliven
300 g cherrytomater
1 bdt frisk dild
Salt, peber
Tilberedning
Læg hvert kyllingebryst på et stykke bagepapir.
Drys med salt og peber og fordel oliven, halve cherrytomater og hakket dild omkring kyllingebrysterne.
Luk pakkerne omhyggeligt og sæt dem på en plade midt i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.
Server salat til.
Energi
Pr. 100 g: 390 kJ / 93 kcal. · Pr. portion: 848 kJ / 202 kcal.
Protein: 52% · Kulhydrat: 12% · Fedt: 36% (8 g pr. portion; 3,7 g pr. 100 g)
jun 2007
Følger: 22 Følgere: 21 Hunde: 6 Emner: 117 Svar: 3.707
(2 personer)
320 g kalkunkød i strimler
Marinade:
4 spsk sojasauce
2 spsk rødvinseddike
2 tsk reven ingefær
1 fed presset hvidløg (kan udelades)
1 dl bouillon
750 g Kinesisk grønt
Tilberedning
Marinaden røres sammen og kommes i en plasticpose sammen med kødet.
Posen lukkes og kødet marineres i køleskabet i ca. en time.
Kødet afdryppes i en sigte. Marinaden gemmes.
Woken varmes godt op og bouillonen tilsættes.
Kødet svitses heri.
Når kødet er færdigt tilsættes grøntsagerne, som gennemsteges.
Til sidst kommes alt i Woken sammen med marinaden, og alt koges sammen.
Smag til med krydderier og servér.
Energi
Pr. 100 g: 233 kJ / 55 kcal. · Pr. portion: 1328 kJ / 316 kcal.
Protein: 52% · Kulhydrat: 35% · Fedt: 13% (4 g pr. portion; 0,8 g pr. 100 g)
jun 2007
Følger: 22 Følgere: 21 Hunde: 6 Emner: 117 Svar: 3.707
(4 psersoner)
1 squash
1 løg
1 dl letmælk
2 dl harvegryn
400 g magert hakket oksekød
Salt, peber
1 dåse hakkede tomater
250 g champignoner
2 tsk paprika
Tilberedning:
Skær squash og løg i tynde skiver og læg dem i lag i et ovnfast fad.
Bland oksekød med salt, peber, havregryn og mælk.
Form 4 bøffer og læg dem i fadet.
Rens champignoner, skær dem i kvarte og rist på en tør slip-let pande. Husk at røre i dem.
Hæld tomaterne på og smag til med salt, peber og paprika.
Hæld saucen over bøfferne.
Bag retten i ovnen ½ time ved 250 grader.
Energi
Pr. 100 g: 352 kJ / 84 kcal. · Pr. portion: 1253 kJ / 298 kcal.
Protein: 38% · Kulhydrat: 29% · Fedt: 34% (11 g pr. portion; 3,2 g pr. 100 g)
jun 2007
Følger: 22 Følgere: 21 Hunde: 6 Emner: 117 Svar: 3.707
(4 personer)
2 squash
300 g hakket mager svinekød
1 hakket løg
1-2 fed hvidløg
1 æg
250 g hakket spinat
Tilberedning
Flæk squasherne, og tag kernerne ud med en teske.
Drys dem med salt, og lad dem trække en halv time.
Skyl og tør dem.
Rør det hakkede kød med løg, hakkede hvidløgsfed og æg
Bland spinaten i farsen.
Krydr med salt og peber.
Kom farsfyldet i de halve squash og sæt dem, i et ovnfast fad.
Bag i ovnen ved 200 grader i 30-35 min.
Energi
Pr. 100 g: 286 kJ / 68 kcal. · Pr. portion: 909 kJ / 216 kcal.
Protein: 36% · Kulhydrat: 16% · Fedt: 48% (11 g pr. portion; 3,6 g pr. 100 g)
jun 2007
Følger: 22 Følgere: 21 Hunde: 6 Emner: 117 Svar: 3.707
Hamburgergryde
(3 personer)
350 - 400 g hamburgerryg
300 g hvidkål skåret i strimler
2 gulerødder skåret i tynde stave
3 skrællede kartofler i tynde skiver
1-2 kviste timian
3-4 dl vand
Salt, peber
Persille
Tilberedning
Skær hamburgerryg i smalle stave og bland dem med de øvrige ingredienser i en gryde.
Hæld vand ved og krydr med timian, salt og peber.
Lad den koge under låg i 15-20 min.
Smag til og server med hakket persille på.
Energi
Pr. 100 g: 281 kJ / 67 kcal. · Pr. portion: 1407 kJ / 335 kcal.
Protein: 31% · Kulhydrat: 31% · Fedt: 38% (14 g pr. portion; 2,8 g pr. 100 g)
Lige en lille opskrift her :o)
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside