Bailine

Bailine

Medlemmer: 7
Forside Forum Medlemmer Annoncer Hunde
728 visninger | Oprettet:  FølgFølg ikke 7 Svar

Lige en lille opskrift her :o) Lige en lille opskrift her :o)

Rødspættefileter med krydderurter
(4 personer)

4 rødspættefileter
2-3 skivede tomater
2-3 spsk citronsaft
1 dl finthakkede persille, purløg, dild
Salt og peber

Tilberedning
Kom skivede tomater i et ovnfast fad og læg fileterne herpå.

Krydr fileterne med salt og peber, og kom citronsaft på.

Dæk fadet med folie og sæt i ovnen ved 225 grader i 6-8 min.

Energi
Pr. 100 g: 289 kJ / 69 kcal. · Pr. portion: 568 kJ / 135 kcal.
Protein: 72% · Kulhydrat: 14% · Fedt: 15% (2 g pr. portion; 1,2 g pr. 100 g)


En kvinde i Guilin smed ved et uheld et guldarmbånd til over 4.000 dollars ud sammen med affaldet. Overvågningsoptagelser afslørede senere, at hendes kæledyr havde gemt smykket i skraldet, før hun kunne nå at opdage det.
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Lagt klikgulv 4kvm 900 kr.
  • Samling af 2 stk. metalreoler 2.000 kr.
  • Klipning af ca. 28 m hæk inkl. bortkørsel 1.950 kr.
  • Stigereol samlet 400 kr.
  • Montering af 2 klædeskab og en sofabord 70x40 1.100 kr.
  • Maling af entre 1.400 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Lige en lille opskrift her :o)
  • #1   4. okt 2008 Og en mere :o)

    Fiskefilet med spinatfyld
    (4 personer)

    400 g hakket frossen spinat
    1 hakket løg
    2 spsk reven mager ost
    paprika
    1 tsk salt
    4 fiskefileter
    1 fed finthakket hvidløg
    1 citron

    Tilberedning
    Optø spinaten.

    Sæt ovnen på 200 grader.

    Bland spinat, løg, ost, paprika og salt.

    Læg en spsk spinatblanding på hver fiskefilet, rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad.

    Kom resten af spinatblandingen ved siden af fisken.

    Pres hvidløg over og drys med paprika.

    Bag fiskerullerne i 20 min. på midterste ovnrille.

    Pynt med citronskiver og server kogte kartofler til.

    Energi
    Pr. 100 g: 320 kJ / 76 kcal. · Pr. portion: 927 kJ / 221 kcal.
    Protein: 58% · Kulhydrat: 13% · Fedt: 29% (7 g pr. portion; 2,5 g pr. 100 g)


  • #2   4. okt 2008 Og lidt mere inspiration (håber jeg ;o))

    Laks med appelsinsauce
    (4 personer)

    4 portionsstykker laks
    Salt, peber
    Lidt vand

    Sauce:

    2 dl vand
    Saft af 2 appelsiner
    Saft af 1/2 citron
    2 spsk soja
    Lidt tabasco
    1/2 spsk mel

    Saucen:

    Kom vand, appelsin- og citronsaft samt soja i en gryde og bring det i kog
    Lad den koge 10-15 min.

    Jævn med mel og smag til med tabasco.

    Kom laksen i en fladbundet gryde med vand.

    Damp under låg, til fisken er fast (ca. 10 min.).

    Server den med saucen over og salat og ris til.

    Energi
    Pr. 100 g: 456 kJ / 108 kcal. · Pr. portion: 973 kJ / 231 kcal.
    Protein: 42% · Kulhydrat: 9% · Fedt: 49% (12 g pr. portion; 5,9 g pr. 100 g)


  • #3   4. okt 2008 Og til dem, som ikke er til fisk

    Bagt kyllingebryst
    (4 personer)

    4 kyllingebryster uden skind
    20 g sorte oliven
    300 g cherrytomater
    1 bdt frisk dild
    Salt, peber

    Tilberedning
    Læg hvert kyllingebryst på et stykke bagepapir.

    Drys med salt og peber og fordel oliven, halve cherrytomater og hakket dild omkring kyllingebrysterne.

    Luk pakkerne omhyggeligt og sæt dem på en plade midt i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.

    Server salat til.

    Energi
    Pr. 100 g: 390 kJ / 93 kcal. · Pr. portion: 848 kJ / 202 kcal.
    Protein: 52% · Kulhydrat: 12% · Fedt: 36% (8 g pr. portion; 3,7 g pr. 100 g)


  • #4   4. okt 2008 Kalkunkød i Wok
    (2 personer)

    320 g kalkunkød i strimler

    Marinade:
    4 spsk sojasauce
    2 spsk rødvinseddike
    2 tsk reven ingefær
    1 fed presset hvidløg (kan udelades)
    1 dl bouillon
    750 g Kinesisk grønt

    Tilberedning
    Marinaden røres sammen og kommes i en plasticpose sammen med kødet.

    Posen lukkes og kødet marineres i køleskabet i ca. en time.

    Kødet afdryppes i en sigte. Marinaden gemmes.

    Woken varmes godt op og bouillonen tilsættes.

    Kødet svitses heri.

    Når kødet er færdigt tilsættes grøntsagerne, som gennemsteges.

    Til sidst kommes alt i Woken sammen med marinaden, og alt koges sammen.

    Smag til med krydderier og servér.

    Energi
    Pr. 100 g: 233 kJ / 55 kcal. · Pr. portion: 1328 kJ / 316 kcal.
    Protein: 52% · Kulhydrat: 35% · Fedt: 13% (4 g pr. portion; 0,8 g pr. 100 g)


  • #5   4. okt 2008 Bøf i fad
    (4 psersoner)

    1 squash
    1 løg
    1 dl letmælk
    2 dl harvegryn
    400 g magert hakket oksekød
    Salt, peber
    1 dåse hakkede tomater
    250 g champignoner
    2 tsk paprika

    Tilberedning:
    Skær squash og løg i tynde skiver og læg dem i lag i et ovnfast fad.

    Bland oksekød med salt, peber, havregryn og mælk.

    Form 4 bøffer og læg dem i fadet.

    Rens champignoner, skær dem i kvarte og rist på en tør slip-let pande. Husk at røre i dem.

    Hæld tomaterne på og smag til med salt, peber og paprika.

    Hæld saucen over bøfferne.

    Bag retten i ovnen ½ time ved 250 grader.

    Energi
    Pr. 100 g: 352 kJ / 84 kcal. · Pr. portion: 1253 kJ / 298 kcal.
    Protein: 38% · Kulhydrat: 29% · Fedt: 34% (11 g pr. portion; 3,2 g pr. 100 g)


  • #6   4. okt 2008 Farserede squash
    (4 personer)

    2 squash
    300 g hakket mager svinekød
    1 hakket løg
    1-2 fed hvidløg
    1 æg
    250 g hakket spinat

    Tilberedning
    Flæk squasherne, og tag kernerne ud med en teske.

    Drys dem med salt, og lad dem trække en halv time.

    Skyl og tør dem.

    Rør det hakkede kød med løg, hakkede hvidløgsfed og æg

    Bland spinaten i farsen.

    Krydr med salt og peber.

    Kom farsfyldet i de halve squash og sæt dem, i et ovnfast fad.

    Bag i ovnen ved 200 grader i 30-35 min.

    Energi
    Pr. 100 g: 286 kJ / 68 kcal. · Pr. portion: 909 kJ / 216 kcal.
    Protein: 36% · Kulhydrat: 16% · Fedt: 48% (11 g pr. portion; 3,6 g pr. 100 g)


  • #7   4. okt 2008 Og den sidste for denne omgang :o)


    Hamburgergryde
    (3 personer)

    350 - 400 g hamburgerryg
    300 g hvidkål skåret i strimler
    2 gulerødder skåret i tynde stave
    3 skrællede kartofler i tynde skiver
    1-2 kviste timian
    3-4 dl vand
    Salt, peber
    Persille

    Tilberedning
    Skær hamburgerryg i smalle stave og bland dem med de øvrige ingredienser i en gryde.

    Hæld vand ved og krydr med timian, salt og peber.

    Lad den koge under låg i 15-20 min.

    Smag til og server med hakket persille på.

    Energi
    Pr. 100 g: 281 kJ / 67 kcal. · Pr. portion: 1407 kJ / 335 kcal.

    Protein: 31% · Kulhydrat: 31% · Fedt: 38% (14 g pr. portion; 2,8 g pr. 100 g)


Kommentér på:
Lige en lille opskrift her :o)

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce