Rabanadas - hvor blev tråden af? Rabanadas - hvor blev tråden af?
Sidder her og oversætter på livet løs, og så forsvinder tråden...... arggghhhhhh!
Hvis du alligevel kigger med, er mit bedste bud her:
--------
Nej, jeg kender dem ikke, men opskriften oversat til dansk er her (så godt jeg nu engang kan huske det ;o):
4 skiver (1 cm tykt) daggammelt brød
1 dåse sød kondenseret mælk
1 kop komælk
4 sammenpiskede æg
En knivspids salt
1 tsk. vanilleessens eller portvin
1 spiseske ske smeltet/blød smør
1 kop sukker
Kanel
Og så noget med :
Bland komælk og den sødet kondenseret mælk og læg brødskiverne i blød (eller dyp dem?)
Pisk æg, salt og vanilleessens eller portvin. Vend de våde brød heri.
Smelt smøret i en stegepande på svag varme til det er gyldent.
Noget med at de skal steges i nogle sekunder, lægges på fedtabsorberende papir og drysses med sukker og kanel?
Serveres som dessert eller eftermiddagssnack. Og drys efter ønske med yderligere kanel inden servering.
jan 2010
Følger: 47 Følgere: 46 Hunde: 6 Emner: 511 Svar: 4.063
ved ikke hvor den blev af. det skete også for mig den anden dag at min tråd pludselig var væk. sorry.
men mange tak
jan 2010
Følger: 12 Følgere: 12 Hunde: 1 Emner: 96 Svar: 1.710
dec 2008
Følger: 40 Følgere: 41 Hunde: 3 Emner: 527 Svar: 6.805
http://www.google.dk/search?hl=da&q=arme+riddere+opskrift&aq=1&aqi=g10&aql=&oq=Arme+ridder&gs_rfai=
Dem lavede jeg tit om morgenen da mine unger var små:-)
jan 2010
Følger: 47 Følgere: 46 Hunde: 6 Emner: 511 Svar: 4.063
Rabanadas - hvor blev tråden af?