{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.635 visninger | Oprettet:

Kan dyrlægen være for "lækker"? {{forumTopicSubject}}

Hej HG'ere - her kommer en forespørgsel:

Min veninde og jeg skal i byen i fredags, vi sidder og spiser god mad og drikker hvidvin - og jeg smider "bomben": Jeg overvejer meget seriøst at få lavet bryster. Det kommer sig af at jeg er begyndt at få bugt med de sidste få kilo der sidder på sidebenene, og i den forbindelse også taber mig på brystet. Samtidig er jeg ikke så høj og har semi-brede hofter, så føler jeg bliver helt pæreformet, hvor jeg altid har haft timeglasfigur..

Hun kigger bare på mig og siger "HÅH - min mand ville ikke få lov til at tage fido med ind til dig!" - selvfølgelig med et stort smil, men jeg kan ikke lade være med at tænke om der er noget om det? Ville man vælge en dyrlæge fra hvis vedkommende ser ud på en bestemt måde, selvom han/hun er fuldt ud kompetent?

PS. Det er ikke et pornoyver jeg har tænkt mig, men nok en D eller E skål...


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kan dyrlægen være for "lækker"?
  • #1   25. sep 2011 Synes du skulle vente til du er ældre og har fået de børn du skal have...... Synes ikke unge mennesker har behov for sådan noget :-\ Men det er jo min mening og din krop....




  • #2   25. sep 2011 Jeg synes godt nok en D/E skål lyder som meget (mere end der er behov for), hvis du ikke er særligt høj.

    Jeg tror ikke jeg ville vælge en dyrlæge fra på baggrund af det, men man gør sig jo nok altid nogle tanker, når man møder nye mennesker.


  • #3   25. sep 2011 Hvis det gør dig glad så gør det, men der er mange risici bundet ved det....Det er altid en fakta man skal gøre op med sig selv.. men hvis du får snittet under armhulerne kan du sagtens amme når du engang vælger at blive mor.

  • #4   25. sep 2011 Altså jeg er sku ligeglad hvem der skal undersøge mine dyr, bare de er dygtige jeg glor ikke på deres udseende... jeg er til dyrlæge ikke for at score.. tror mænd har det på samme måde

  • #5   25. sep 2011 Tænk nu lige på din ryg når du vælger størrelse.
    Jeg bruger selv en F, og ville ønske at de var en del mindre...
    Ud over at det kan give rygproblemer, så er det svært og dyrt at finde BH'er i store størrelser.

    Til dit start-spørgsmål - nej, jeg ville være ligeglad, så længe dyrlægen er kompetent


  • #6   25. sep 2011 Jeg har en E skål vil sige de overhovedet ikke er til gene på nogle måder, men jeg er så også høj det er måske forskellen ved det ik?

  • #7   25. sep 2011 Du kan jo alligevel aldrig komme til at være lækker med en falsk D eller E skål...
    Så tror ikke du skal være bange for, at nogle ikke vil sende deres mand ind til dig med hunden af den årsag :b


  • #8   25. sep 2011 Trustno1.....RIGHT IN YOUR FACE hahaha

  • #9   25. sep 2011 Til dit spørgsmål: Nej ikke umiddelbart...
    MEN hvis det var i pamela anderson størrelse, store læber og sådan en rigtig diva, havde jeg i hvert fald dømt personen på forhånd!

    Jeg har ikke de største bryster selv, men jeg vil slet ikke overveje noget som helst før jeg har fået de børn jeg skal have smiley


  • #10   25. sep 2011 Om dyrlægen kan være for lækker......næ det er vel bare bonus *GG*

    Ej, ville nok også tænke på hvilke signaler jeg evt. sendte, også når man skal tages seriøst.

    At jeg så ikke fatter alle de silikone patter der render rundt , er en helt anden sag.


  • #11   25. sep 2011 Nu er jeg ligeglad hvordan mine dyrlæger ser ud, så nej ville ikke vælge en dyrlæge med falske bryster fra.
    MEN nu har jeg selv store bryster og hvis jeg ikke var bange for narkosen var de blevet mindre for længe siden. Så tænk dig om.


  • #12   25. sep 2011 Om du har en d skål i silikone eller en d skål almindeligt synes jeg personligt det bedøvende..nu jeg også pige..men helt ærligt,, hvad med dem der har store bryster af normal:) kan de ikke blive dyrelæger, læger eller andet..tvivler på intelligensen falder ved større bryster..udseendet hos min læge, dyrelæge er i hvert fald underordnet bare de behandler mine dyr og jeg ordenligt..

  • #13   25. sep 2011 Jeg ville være helt og aldeles ligeglad.
    Hvis du vil have lavet bryster så gør du endelig det! Og jo "falske" bryster kan komme til at se både pæne og naturlige ud. Har set flere af slagsen.
    Anyway, bare find en dygtig plastikkirurg. Vedkommende kan også vejlede sig mht. størrelsen.


  • #14   25. sep 2011 Tror det eneste jeg ville tænke var: omg sådan nogle ville jeg satme gerne have!! smiley

  • #16   25. sep 2011 Uha.. som flere siger. PAS NU PÀ! Med en D/E skàl. Jeg er under 170 og jeg havde DD og vejede kun 49 kg. Det er Simpelthen FOR meget. Hvorfor tager du ikke en storB/C?

  • #17   25. sep 2011 hmm jeg ville ikke fravælge dig som dyrlæge pga din bryststørrelse, men ville fravælge dig pga tøjvalg som er nedringet, hvis du forstår

  • #18   25. sep 2011 hehe forstil jer man valgte en dyrelægen fra fordi hendes nippls simpelthen kiggede på en imens de lå på hundebordet:D

  • #19   25. sep 2011 Hvis du vil have børn og ønsker at amme, så synes jeg du skal vente, for det kan give en hel del bøvl, og du kan risikere ikke at kunne amme.

    Ang det at få silikonebryster synes jeg det har taget voerhånd må jeg indrømme, især når helt almindeligt pæne unge kvinder får det gjort. Jeg synes det er bedre at man accepterer sig selv som man er.
    Jeg kan forstå dem der har meget store bryster elelr slet ingen - at de blvier hjulpet - men langt de fleste ser jo ud som man nu engang ser ud som kvinde.

    Størrelsen synes jeg er voldsom, hvis du ike ker ret høj.

    Angående om du bliver for lækker med de siliconeatributter aner jeg intet om, men jeg vælger at tro, at mænd ser efter meget mere end det når de ser en kvinde - og jeg tror ang dyrlægegerningen at de kun har respekt for dig, hvis du er kompetent dygtig.

    Jeg vil give René ret, det kommer an på hvilke signaler du udsender - man kan nemt virke billig og flirtene, hvis man vifter rundt med dem, men det gør man vel ikke, når man er på arbejde som dyrlæge, der er det vel dyrene det hele handler om og ikke dig?



  • #20   25. sep 2011 Jeg vil gerne sige at en D/E skål lyder SUPER FLOT smiley kan se mange "rakker" det ned og siger det er for meget, men det synes jeg ikke. smiley

    Til dit spørgsmål - nej jeg ville ikke vælge dig fra smiley Medmindre du var en langhåret blondine. Det er total dømmende, og jeg er selv lyshåret - men på en måde er det bare anderledes med store bryster og lyst hår, end store bryster og mørkt hår smiley


  • #21   25. sep 2011 synes D/E skål er fuldstændigt hul i hatten.. Nu ved jeg ikke hvad du har rendt rundt med intil nu, men jeg synes bestemt ikke at det er fedt med en vægt der er så høj.. hvis man skal have "fikset" sine bryster (både op og ned) så synes jeg ærligt talt en ca C skål er mere end rigeligt i størrelsen..

    Og som der bliver sagt længere oppe.. hvis du har tænkt dig du skal have børn, så vent med det til efter du har fået dem.. ellers skal du have dem ordnet igen (for du var jo ikke tilfreds med dem i første omgang?)

    Alle bryster er forskellige det er det der er så fantastisk ved dem - jeg elsker bryster, men synes ikke det er så fedt når unge mennesker begynder at få lavet bryster (har en veninde der får lavet sine næste år, kun 20 år gammel, og når jeg kan så undgår jeg helst at snakke om det for jeg finder det virkeligt virkeligt ikke særligt fedt)


    Mht. om jeg ville gå til en dyrlæge eller tillade en kæreste at gå til en dyrlæge.. det har udelukkende noget med kompetencerne at gøre for mit vedkommende, jeg kunne ikke være mere ligeglad om det var en et-benet dværg i klovne kostume der behandlede mine dyr (okay jeg ville nok kigge lidt mærkeligt på vedkommende MEN) så længe vedkommende var skide dygtig og jeg følte mig tryk ved hvad der blev gjort..

    - dog ville jeg blive meget utilfreds hvis du flirtede for alvor med min kæreste eller min kæreste ooglede for meget over dig (er iorden at flirte uskyldigt og kigge lidt, men helt ærligt).. men sådan er der jo ingen der siger det ér


  • #22   25. sep 2011 så stor er en D og E altså heller ikke, som nogle får det til at lyde som om :s

    Jeg er ligeglad med dyrlægens udseende, så længe personen ved hvad hun laver.



  • #23   25. sep 2011 ChristinaW H
    ha ha den var go.

    min veninde har for nogle år siden fået lavet sine til F skål(jeg kunne have slået hende) efter hun fik første barn, har efterfølgende fået et barn mere uden problemer, men det er alt for stort til hende den str, men hun er go til at lade vær med at rende i alt for nedringet bluser, men går meget i "damebluser", så det ser pænt ud, men hun ærgre sig stadig over at de er alt for store i det


  • #24   25. sep 2011 synes heller ikke d lyder som meget, det bruger jeg selv..de naturlige, men synes ikke de for store og jeg er kun 164..hvis man intet havde før tror jeg d ser voldsomt ud, men ska man bare have fyldt sin b op såeh tror jeg ikke d er så voldsomt..der også forskel på hvordan de sidder,,det ændre også på størrelsen

  • #25   25. sep 2011 Hvorfor overhovedet lægge dig fast på en bestemt størrelse?

    Snak med kirurgen og spør´ ham/hende hvilken størrelse, der ville passe dig.

    Det skal jo helst se pænt og naturligt ud, så du må tage hele din krop i betragtning, så det kommer til at passe sammen:-)


  • #26   25. sep 2011 CKH - D/E skål KAN være meget stort, især hvis man ikke er særligt høj (og taber ligt vægt oven i købet)
    Nu svinger jeg mellem en D og en G skål alt efter mærket (ja det er vildt at det kan svinge så meget, men det gør det altså) og de ER store jeg er 165 høj og HAR former, de er STADIG store.. - jeg har ikke de vilde problemer med ryggen (ikke flere end jeg alligevel ville have fordi jeg er født for svajrygget og med skæv ryg) men det er altså nok til at går jeg i byen så er der sygt mange mænd der lægger an på mine bryster hele aftenen (det sker sådan set også til hverdag, og det er på trods af at jeg går mest i t-shirts og sjældent noget nedringet)..



  • #27   25. sep 2011 Jeg har også store bryster. Jeg ruller dem bare op og propper dem i BH`en smiley

    Nej pjat. Det ER ikke idel lykke med store bryster, skal du lige vide. Hvis jeg var dig ville jeg vente til du har fået de børn du skal ha`. Uanset om det er muligt at amme eller ej. Kroppen forandre sig og måske passer brysterne bare ikke til dig når du har født?


  • #28   25. sep 2011 Jeg er 164 cm lav og jeg har en D/E skål, og de er altså ikke voldsomt store til mig. Men de ville de nok være hvis jeg vejede 40 kg. Det kommer helt an på ens størrelse om man kan bære det eller ej.

  • #29   25. sep 2011 Hold da op som I svarer - det er fantastisk!!! smiley

    Jeg må hellere specificere lidt: Med ikke særligt høj mener jeg 168 cm, vægten ligger på omkring 59 kg, og jeg skal ikke meget længere ned - det er jo ikke skelet-looket jeg er efter smiley

    Jeg styrketræner og bokser en del hvorfor jeg også er lidt bred over skuldrene, og har en meget stærk ryg.

    Jeg har tidligere haft en flot og struttende D-skål naturligt, men den er altså skrumpet ind til en B-skål nu, og naturligt nok er der derfor også lidt mere hud at hænge i smiley

    Jeg vil ikke lægge mig fast på en størrelse endnu, D/E-skålen er bare et bud på hvad jeg tror der ville passe smiley


  • #30   25. sep 2011 En D/E i silikonebryster er altså ikke store. De fylder på en helt anden måde end "almindelige" bryster gør.. Hvis du har tabt dig og ingen fylde har tilbage i brysterne, skal der også et vis antal ml til for at fylde ud.
    Det vil ikke komme til at se vulgært ud.
    Vil også sige, at min dyrlæge har bestemt ikke en skjorte på der gør noget godt for kroppen eller fremhæver brysterne på nogen måde, så tror ikke du skal være bange for at du kommer til at ligne en skank på arbejde :o)


  • #31   25. sep 2011 Ville være flintrende ligeglad om min dyrlæge lignede Pamela Anderson, var tatoveret i hoved og røv eller blot var som den nuværende: en meget tynd, bleg mand med briller og "psoriasis - lignende eksem"

    - Bare de ved, hvad de laver:-)

    - -Og i.f.t. bryster, så er det kun dig selv, der kan se, om du ville kunne bære det... - Jeg ville ønske jeg havde mindre... - er 163 og bruger omkring 70-e-f-g (afhængig af bh´en) - Jeg ligner en eller anden tegneseriefigur, når jeg går i stramt tøj - også fordi min talje er meget smal...

    -Og så synes jeg tit de er i vejen, når man bevæger sig...*GG*


  • #32   25. sep 2011 prøv at tjek www.mylooks.dk ud smiley det er en super hjemmeside hvis du vil have lavet bryster. Der er et super godt debat forum og før og efterbilleder fra de forskellige klinikker smiley det hjalp mig såååå meget da jeg skulle have lavet mine smiley og pigerne derinde er bare rigtig søde til at svare på ens spørgsmål smiley

    Bare et lille tip smiley


  • #33   25. sep 2011 og som Ann siger, så fylder silicone bryster på en anden måde. Så D/E skål er ikke voldsomt når vi snakker silicone bryster smiley Jeg har selv en H i silicone og det lyder rigtig voldsomt. Men det er det slet ikke smiley mange er overraskede når de høre at jeg bruger en H, for det ser slet ikke sådan ud

  • #34   25. sep 2011 jeg har ikke læst alle indlæg men dine skuldre skal du også passe på jeg bruger f skål og hvor ville jeg ønske de var mindre. synes du skal tænke dig meget godt om.

  • #35   25. sep 2011 MGMGB - du generaliserer godt nok en hel del ;O) Man behøver absolut ik få rygproblemer grundet store bryster... Og det behøver heller ik se forkert ud bare fordi man ik er verdens største, som andre giver udtryk for...

    Jeg er 158, er ret spinkel (selvom jeg har taget et par kg på jeg godt ku undvære) og er en str 65G - jeg synes de passer til mig, og kunne sikkert godt finde på at få fyldt lidt idem når jeg engang har fået barn smiley

    Som en skriver, så er mine dyrlægers tøj ikke noget der gør noget godt for de kvindelige former, så store bryster alene ville ik være grund til at kæresten ik måtte tage hundene til dyrlæge ;O)))


  • #36   26. sep 2011 Silikone bryster fylder mindre i en BH end rigtige bryster..
    Så en D/E er slet ikke så meget..

    Jeg er selv kun 164 cm og 50 kg.. Og har en H skål..
    Dette er også silikone og jeg har bestemt ikke problemer med ryggen..

    Så har du nogen spørgsmål.. Så fyr løs..


  • #37   26. sep 2011 H skål ?!?! Sygt! smiley

  • #38   26. sep 2011 Nu som medløber- det er det ikke når det er silicone smiley det fylder på en anden måde. Mine bryster er H og de ser ikke så store ud som man skulle tro.

  • #39   26. sep 2011 Okay lyder bare enormt stort smiley

  • #40   26. sep 2011 Jeg kiggede lige på "Elsker mine hunde" (og Nad men hendes billeder viser det ikke rigtigt) og jeg synes altså at H skål ser ret (for) stort ud (efter min smag) - men det er jo individuelt hvad man synes om smiley

  • #41   26. sep 2011 Ej det var da en underlig grund at skulle fravælge dyrlæger på. Nu er min dyrlæge så en kvinde, men skulle det være en fræk fyr, så fint med mig, det er kun bonus - selvom jeg måske ville få brug for at ringe senere og lige få gentaget hvad han sagde ;o)

  • #42   26. sep 2011 Enig med Irene smiley Men mine 2 dyrlæger er os kvinder smiley

  • #43   26. sep 2011 "Nu vil vi sgu snart se billeder af alle de store kasse.He he"

    http://www.nefab.dk/UserUploadImages/250_Images/Other/Plywood_Boxes_Stacked.jpg


  • #44   26. sep 2011 LOOOOOL!

    så kan du lære det M din liderbuk :oP


  • #45   26. sep 2011 M - hvis du er utilfreds med "dine" naturlige babbelutter, er der jo en der har fedtet for silikone i snart 4 år nu..... ;o)

  • #46   26. sep 2011 Hahahahhaha smiley

  • #47   26. sep 2011 hehe.. smiley

  • #48   27. sep 2011 Ville helt klart vente til du har fået børn. Det har jeg gjort og har ikke fortrudt noget som helst. Min veninde derimod har fået lavet hendes bryster for 5 år siden. Hun har lige fået hendes første barn og nu kan hun så lige få opereret hendes bryster igen, når hun har fået de børn hun skal have, sipelthen fordi hendes bryster er blevet " slatne" igen efter graviditeten.
    Men helt ærligt, så syntes jeg at det er latterligt hvis folk vælger dig fra som dyrlæge, fordi du har silikonebryster ;). Herregud..


  • #49   30. sep 2011 Wolfcub - Det kommer meget an på hvilken trøje man har på og hvilken BH..
    Jeg er ofte blevet skudt til en D skål hvis man blot ser mig til hverdag..


  • #50   30. sep 2011 Elsker mine hunde! Helt sikkert.. Men det gør det jo også for os andre (eller i hvertfald mig selv) der har naturligt store bryster smiley

  • #52   14. maj 2013 Søren:
    Hvad søgte du lige på, da du faldt over denne snart to år gamle tråd. smiley

    Jeg er nu enig i dit indlæg.


Kommentér på:
Kan dyrlægen være for "lækker"?

Annonce