{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
886 visninger | Oprettet:

Hund kan ikke med andre hunde {{forumTopicSubject}}

Hej alle, jeg har et problem med min hund, som jeg ikke helt ved hvad jeg skal gøre ved.
Når min hund Ellie (Lhasa apso tæve på ca. 6måneder) skal være sammen med min venindes to hunde (chihuahua tæve på 1,5år og chihuahua han på 1år) går det helt galt.
Ellie vil rigtig gerne lege med de to chihuahua'er, men de siger tydeligt fra overfor Ellie og vil ikke lege med hende. Især hannen knurrer, rejser børster osv.

Ellie forstår det dog stadig ikke, at de siger fra og det virker til at hun bare forstår afvisningen som en del af en leg og prøver at lege videre, ved at blive mere nærgående og opfordre til mere leg. Hannen og Ellie har også været oppe og slås før, da hannen fik nok af hende.

Det er utrolig frusterende at Ellie ikke forstår at de to hunde ikke vil lege med hende og jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre. Min veninde og jeg er ofte sammen og vil derfor gerne lære hundene at enes. Ellie har lært hvad 'nej' betyder, men ligeså snart hun er sammen med de to hunde hører hun på ingen måde hvad jeg siger og bliver helt 'vild'.

Hvad kan jeg gøre for at Ellie lærer når hundene siger fra?
Hun er socialiseret både ved avler og jeg og jeg har ikke oplevet dette med hende ved andre hunde. Jeg går fx til hvalpetræning med hende, hvor hun leger fint med de andre hunde og tager også til tider over i en hundepark.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hund kan ikke med andre hunde
  • #1   27. jul 2017 Massere af mental stimulering, så hun ikke orker at irritere dem.

    Når vores hunde skal lære nye hunde at kende, så tager vi dem med ud og går en tur - jo mere vi står stille, jo mere akavet og usikkert bliver det mellem hundene, og derfor er risikoen for uoverensstemmelser større.
    At gå en tur i skoven eller på marken er langt mere naturligt for dem, og her har de godt med plads til at være sig selv, og mødet bliver mere naturligt for dem.
    Ved at man bevæger sig rundt er der hele tiden nye dufte og ting at undersøge, og det gør, at hundene ikke er "låst fast til hinanden". De kan nyde hinandens selskab uden at skulle stå ansigt til ansigt.

    I må ud og gå nogle ture sammen, og sørge for, at især din hund er træt, så hun kan slappe af, når I er indenfor. smiley

    Husk at træde til FØR chihuahuaerne får brug for at sige fra. De har uden tvivl lavet andre tegn end at knurre inden da, fx at stivne og stirre? Vise tænder? Så snart de begynder på det, så lok din hund væk fra dem, så de ikke føler sig presset.


  • #2   27. jul 2017 Vil prøve at køre hende træt inden de kommer på besøg eller inden vi skal besøge dem så smiley
    I dag var vi ude og gå en god tur sammen, men Ellie var rigtig træls under hele turen alligevel, fordi hun blev ved med at prøve at komme hen til de andre hunde, lige meget hvad jeg gjorde..


  • #3   27. jul 2017 Jeg tilføjede lige lidt mere. Hvis hun konstant er træls, så må hun jo være i snor.

  • #7   27. jul 2017 Jeg havde også snor på hende i dag. Det endte med at min veninde måtte køre hjem med hende hunde, fordi Ellie bare gøede og gøede og gøede da hun ikke kunne komme hen til hundene.
    Jeg fjerner hende gerne fra de andre hunde, det er bare et ønske fra både min venindes og min side at de skal kunne sammen, da vi ofte er sammen eller så vi kan passe hinandens hunde.


  • #8   27. jul 2017 Hvor er i henne i alt det her? Jeg undre mig over at chierne skal tvinges til at være sammen med din, når nu de har sagt at de ikke gider.

    Det er dit ansvar som ejer at din hund ikke genere nogen, og de skal ikke have lov at klare det selv. Det gør situationen meget værre, også på den lange bane.


  • #9   27. jul 2017 De skal skam heller ikke tvinges på nogen måde! smiley
    Når Ellie er træls, tager jeg hende selvfølgelig væk! Mit spørgsmål er om det hun kan trænes på en måde, så de kan lære at være i samme rum. Ikke nødvendigvis at de skal lege sammen, bare være i det samme rum smiley


  • #11   27. jul 2017 Jeg har prøvet at aflede med legetøj, godbidder, klap og kæl, men Intet virker. Men jeg må prøve at blive ved smiley

  • #13   27. jul 2017 Okay tak smiley jeg synes også jeg gør det du nævner, men må bare gøre det endnu mere så! smiley

  • #14   27. jul 2017 Jeg synes, at du skal melde dig til noget hundetræning, så får din hund lært at være sammen med andre hunde og ignorere dem og du får lært, hvordan du lærer hunden det.
    Samtidig vil du også få nogle værktøjer til at løse eventuelle fremtidige problemer.

    Og så synes jeg at det er utrolig synd, at Chierne absolut skal være sammen med din hund, selv om de ikke ønsker det og siger fra.
    Det er bestemt ikke godt for hverken din hvalp eller Chierne at det går så langt at det ender i slagsmål


  • #15   27. jul 2017 Jeg går allerede til hundetræning og hun kan fint være sammen med alle andre hunde hun har mødt. Har ikke stødt på det her problem ved andre hunde med hende. Hundetræning har bare sommerferie lige nu og derfor spørger jeg her.

    Min venindes hunde er overhovedet ikke tvunget til at være sammen med min.


  • #17   27. jul 2017 Tak! smiley

  • #18   28. jul 2017 Jeg har 4 hunde, den ene af dem en lille hvalp. Når vi har gæstehunde og hun bliver lidt for meget ryger hun i bur. Eller hvis jeg synes de har leget nok. Er din hund burtrænet? For ellers bliver du selvfølgelig nødt til at starte der.

Kommentér på:
Hund kan ikke med andre hunde

Annonce