{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
15.465 visninger | Oprettet:

Frysning af brød {{forumTopicSubject}}

Hej alle sammen.

Jeg har lige et spørgsmål som jeg tænkte, at I måtte være de bedste til at svare på.

Det er sådan at når jeg f.eks. har bagt grovbrød, hvedeboller etc. og lægger det i fryseren, så synes jeg at brødet er møghamrende kedeligt, når det bliver taget op af fryseren - småtørt og mange krummer. Jeg anvende almindelige fryseposer og en lukkeklips til at lukke posen med.


Jeg står og skal holde rund fødselsdag til december og kan ikke så meget ad gangen på grund af psykisk sygdom og så har jeg bestemt mig for at prøve at få lavet så meget brød som muligt på forhånd, men hvis det bliver trist af det, så er der jo ikke noget sparet, hvis jeg alligevel til den tid (december) vælger at gå ud og købe i stedet.

Så hvor lang tid kan det holde sig i fryseren - det gælder gærbrød og kage???

Så kom frisk frem dine erfaringer, ,for jeg er seriøst lidt på bar bund og det være en kæmpe hjælp til mig selv, hvis jeg kan få ordnet noget af dette arbejde inden dagen :o)


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Vi mangler og sætte lys i huset 700 kr.
  • Hjælp til ophængning af 5-7 billeder 500 kr.
  • Opvaskemaskine fejl 900 kr.
  • Boret huller i køkkenlåge og isat hængsler 1.250 kr.
  • Dissemble and assemble cage 525 kr.
  • problem med vandtilførsel til opvaskemaskine 1.500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Frysning af brød
Kommentér på:
Frysning af brød

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce