Belugahval forskrækker lille dreng
Belugahval forskrækker lille dreng
Slå lyden til
00:00
/
00:37
LIVE

Belugahval forskrækker lille dreng

NOW PLAYING

Drone fanger hidtil uset adfærd hos de sky arktiske narhvaler

NOW PLAYING

Redder reveunge i net

NOW PLAYING

Alligator sneg sig ind i hus

NOW PLAYING

Hval forfølger kajak

NOW PLAYING

Redder babyelefant fra dyb brønd

NOW PLAYING

Dette Vidste Du Måske Ikke Om Elefanter

NOW PLAYING

Disse fem lande har flest hunde som kæledyr

NOW PLAYING

Her Er De 5 Sødeste Dyr I Verden

NOW PLAYING

Fem Facts Om Hunde

NOW PLAYING

Verdens fem farligste dyr

NOW PLAYING

Det skal du overveje før du anskaffer hunde

NOW PLAYING
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Luge ukrudt 1.375 kr.
  • Flyttet et klædeskab. 700 kr.
  • Løs flise skal repareres / udendørs 500 kr.
  • Skrue ting ned ifm flytning 550 kr.
  • Plæneklipning med opsamling 1.000 kr.
  • Samle Ikea sovesofa Landskrona sammen 500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  opkrift på kage
  • #1   16. mar 2010 Fra 60'erne helt klart en kringle (fik jeg tit som barn)

    50 g gær
    1 kop mælk
    300-350 g mel
    150 g margarine
    2 æg
    150 g sukker
    lidt salt
    Fyld
    150 g margarine
    150 g sukker
    1 håndfuld rosiner
    lidt kanel
    Pynt
    perlesukker


    Gæren opløses i fingervarm mælk. Margarine smuldres i melet.
    Æggene piskes let sammen med en gaffel. Husk at gemme lidt til at pensle med senere.
    Sukker og salt piskes i æggene.
    Alt æltes hurtigt sammen.
    Alt til fyldet piskes sammen.
    Dejen rulles ud, og fyldet lægges på.
    Dejen lægges henover og formes som en kringel.
    Kringlen stilles til hævning et lunt sted i ca. ½ time.
    Pensles med æggene, og perlesukker drysses over.
    Bages ved 200 grader i 15-20 minutter.


    80'erne
    Gulerodskage:
    Køb et brev bagepulver med krydderier til Engelsk søsterkage. Følg opskriften og erstat noget af melet med revne gulerødder.
    Glasur af flormelis, lidt citronsaft og flødeost naturel.


  • #2   16. mar 2010 denne kage blev også brugt meget i 60'erne, men tror opskriften er ældre:

    250 g margarine smeltes deri blandes
    ½ kg brun farin, røres godt og tilsæt
    ½ l. kærnemælk
    500 g mel og
    1 brev brunt krydderibagepulver

    røre røre røre, hældes i en smurt bradepande og bages ved 175 gr i ca 20 min.

    når den er kold kommes glasur på


  • #3   16. mar 2010 Drømmekage fra brovst. fra 60erne. Læs evt tekst.
    http://dovregubben.blogspot.com/2009/11/drmmekagen-fra-brovst.html


  • #4   16. mar 2010 Og her endnu et dejligt minde fra 60'erne beg. 70'erne
    Kiksekage:

    Ingredienser:
    3 bægre hele æg uden skal
    125 g kakao
    150 g flormelis
    250 g palmin
    1 pakke firkantede vanille kiks (ca. 30 stk.)
    Evt. reven skal af en appelsin, som ikke er sprøjtet.

    1. Æg, flormelis og kakao piskes sammen.
    2. Palminen smeltes over svag varme og afkøles let.
    3. Den afkølede palmin og kakaomassen piskes sammen.
    4. Tilsæt evt. reven skal af en ikke sprøjtet appelsin.
    5. I en bageform med bagepapir lægges nu et lag kakaomasse skiftevis med kiks.
    Der skal startes og sluttes med kakaomasse.
    6. Kagen sættes til afkøling i køleskabet, og er klar til servering.



  • #6   16. mar 2010 Ja det er en kaloriebombe af de værste *GGG* - Men muuuummmmms....

  • #7   16. mar 2010 fordelen ved kiksekage synes jeg er at det stopper af sig selv, en himmerrigsmundfuld, meenn, kan kun spise et lille stykke;-)

Kommentér på:
opkrift på kage

Annonce