{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Cavalier king charles spaniel La`Fontaine`s Gizmo R.I.P [ Himmelhund] 2002

17.991 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Nadja .
Kvinde | 43 år | Oprettet: 10. feb 2005


Cavalier king charles spaniel La`Fontaine`s Gizmo R.I.P

Fødselsår:
2002
Størrelse:
Han vejer 8 kg og 35 cm høj
Altså en lille Pudseklud!!!!

Gizmo har endelig taget lidt på så han vejer nu 9 kg august 2008
Temperament
Gizmo er totalt lalleglad, han elsker at ligge i arm i sofa og seng, han er rigtig god med andre hunde og er de forsigtige lader han dem komme til ham.


Tricks
Sit.
Dæk.
Gi pote.
Gø på komando.
Danse.
Kravle.
Springe.
Gå på bagben.
High five.
Og en del andre ting..

Ja og nu er han blevet rigtig god til at gå på bordene, stikke af og lade som om han ikke høre mig!!!!! En rigtig lille møgunge.... på snart 7 år....
Stævner
ingen. Jeg tager kun ud og kigger og de steder det er tilladt kommer Gizmo så med...
Stamtavle
Gizmo er født D.9/2-02


Far: Samson.
Mor: Dina.
Mormor: Cindy.
Morfar: Charlie.


Gizmo`s kælenavne:

Gizzer
Giz
Grisling
Mismo
Grisen
Gizze-Bisse
Gizze
Pusling
Pudsekluden
Bølle
Møgunge.. (han er i lømmelalderen)
Gizze Bisse Bum bum...
Fætter Guf
Hr. Kristoff...
Gamle Ged

Gizmo er hjertescannet i 2006, med 0 i mislyd og 1 i Prolaps.
Gizmo er hjertescannet i 2009 med 3 i mislyd og 2 i prolaps.
Gizmo er hjertescannet i 2010 med 5 i mislyd og 3 i prolaps.
Køn
Jeg er da en Gudesmuk dreng... (i hvert fald hvis i spørg min mor!!)
Beskrivelse
Gizmo er en rigtig pudseklud!!! (sådan blir han omtalt af alle der kender ham, da han meget hellere vil sidde og blive nusset end at løbe rundt og lege!!)
Han er den gladeste og mest kærlige hund jeg nogen sinde har haft, om natten ligger han i arm under dynen og hele dagen vil han helst være hvor jeg er (medmindre der er en bamse der skal sættes på plads!!!)
Han går godt i spænd med alle dyr og leger gerne lidt med mine 5 katte når de blir lidt for frække...

30/7-05 Gizmo er kommet i en forsinket lømmelalder, jeg havde hele tiden troet at jeg nok var lidt for heldig da han altid har været en ENGEL og aldrig har lavet ballade men nu har han total selektiv hørelse han kan stå og kigge direkte på mig når jeg kalder og så vender han sig om og løber den anden vej!!!! Og man kan se på ham at han tænker REND MIG MOR!!!!!

Gizmo har jo normalt nogen flotte lange øre men det har lillesøster lavet om på!!! Hun syntes nemlig de var så dejlige at tygge i (og hive ham rundt i!!) at de nu er ret korte og ikke så kønne, men vi håber da snart de vokser ud igen!!!!!

Gizmo fik her i sommeren 05 endelig en lillesøster, en rigtig Græsk turbo tøs.... i kan se hende på hendes egen profil Blanding af racer La`Fontaine`s Miss Fluffy.

31/5-06

Ja Gizmo er stadig inde i sin forsinkede lømmelalder, han er en rigtig bisse både ude og hjemme..
Hvis jeg lader som om jeg ikke ser ham er han begyndt at sætte sig op på mit sofabord og nedstirre mig og hvis jeg stadig ikke giver ham noget opmærksomhed så knurre og gør han af mig.. (det er svært at holde masken!!)
Han kan ski også finde på at stjæle mad fra min hånd og det har han aldrig gjort før.. Jeg kan virkelig ikke lade være med at grine af ham for han gør det så udspekuleret og med det frækkeste blik i øjet!!!!
Han er også blevet rigtig glad for sin "lillesøster" han bruger hende som hovedpude og så er han selv begyndt at opfordre hende til leg.. Han ligger sig under mit sofabord og så hopper han ud og napper hende i kinden og skynder sig ind under bordet igen!!! *LoooL*

Gizmo er stadig mor`s dreng og jeg kan slet ikke forstille mig at leve uden ham.... det er helt sikkert der vil altid være en cavalier i mit hjem...


November 06.
Gizmo er blevet totalt hvalpet igen, han render rundt og leger hele tiden og er bare så lalleglad konstant, det er så sjovt at se på og enormt dejligt... *GG*
Gizmo har fået sin helt egen hjemmeside sammen med resten af flokken her i Smørum mini zoo...

Det er Susanne og Torben herinde fra der har været så søde at lave den til os.
I kan se den på www.cavalier-gizmo.dk
Vi ville blive rigtig glade hvis i ville ligge en hilsen i vores GB.

Feb 09: Nu bliver Gizmo 7 år i næste uge og man skulle virkelig tro han var omvendt af andre hunde, han var så rolig som hvalp og nu ældre han bliver nu mere hvalpet og fræk bliver han, jeg kan virkelig ikke lade være med at grine af ham, når han prøver flere og flere grænser af, det sidste nye er når jeg engang imellem vågner om natten ja så ligger han og snork sover lige midt på mit sofabord sammen med en af kattene *LOL* Det er virkelig et syn uden lige...

Han har også mere knald på turene end Fluffy har, han er simpelthen ikke til at få med hjem igen, stod det til ham så kunne vi gå hele dagen ;-) Tit må jeg hen og have fat i selen for at få ham med hjem, så det er godt der er håndtag i ryggen på den *GG*


17/2-2011

Gizmo er i dag kl.16.17 sovet stille ind i mine arme, dyrlægen kom hjem til os og hjalp med at give ham fred :-((((

Gizmo du vil ALTID være ELSKET og SAVNET.

17/3-2011

Kære Smukke Gizmo.

I dag er det 1 måned siden vi sagde fravel og mit savn til dig er ikke blevet mindre, jeg tænker på dig hele tiden, her er så tomt uden dig og de små lyde du altid kom med, din fnysen når du var utilfreds eller ville opnå noget, din snorken når du sov og når du "snakkede" til mig.

Du var min soulmate og en ener uden lige. Jeg håber bare du har det godt nu hvor end du er og ikke længere kæmper med dit dårlige hjerte og lunger. Jeg ved du vil vente på mig og Fluffy til den dag vi er klar til at følge efter dig, imens vil du altid være i vores tanker og i mit hjerte.

Jeg savner dig Gizmo :-(((
Kommentér på:
Cavalier king charles spaniel La`Fontaine`s Gizmo R.I.P
Annonce