{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Labrador/Gravhund COCO. R:I:P: lille skat [ Himmelhund] 2008

17.392 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

erna n
Kvinde | 70 år | Oprettet: 13. okt 2007


Blanding af racer Labrador/Gravhund COCO. R:I:P: lille skat

Fødselsår:
2008
Størrelse:
Coco er en dejlig blanding af Labrador og gravhund, så hun ender nok med at blive lang og lav ... :-) Der er flere fotos i hendes fotoalbum og en vido.
Temperament
Coco kom først i gar, så det svært at sige, men hun piver når hun er alene men kan også godt jagte kattene .. Coco er en bestemt lille dame, når hun er træt skal man ikke begynde at røre eller nusse. Hun kikker på en og med øjnene fortæller hun bestemt...lad mig værre jeg vil sove. Bestemt en god lille pige, hun vil lege med alt og alle. ELSKER MENNESKER OG ANDRE HUNDE. Coco elsker to af sine misser, den gamle røde Tarzan er nu lidt bange for da han klapser til hende. Hun jagter ikke sine misser mere. Hun elsker at besøge søster da der er mange misser og hun elsker dem alle og vil nusse og vaske dem. En fremmed kat i hendes have NEj det finder hun sig ikke i.
Tricks
Jeps, hun stjæler gerne fra bordet, satser dog på at vænne hende af med "trickset" Hopper op af Maja på 2 år, når maja har mad i hånden. Så skriger Maja og taber maden og Coco er hurtig og får så en ekstra mad. Maj 2010 Coco stjæler stadig mad fra Maja men det er blevet meget bedre nu.
Stævner
Nej..
Stamtavle
Bestemt ikke..
Køn
Ja, en rigtig lille sesse er hun..
Beskrivelse
Coco er en skøn lille sort klump, små stolpe ben, og en masse overskuds hud... En lang tynd hale og nogle lange sjove øre..
Coco og onkel Nico har fundet ud af sammen at jagte de to gamle misser, men ak det koster nogen på hovedet til Coco, så ja hun er ved at lære at misserne de BOR her også.
Coco er født den 13-09-2008
Flyttet ind her den 21-11-2008. 2010 Coco er to år i sept så nu er hun voksen. Er blevet steriliseret og skal passe på med vægten. Coco er en dejlig livlig pige og elsker gåture, haven, mad, børn , sine egne misser og andre hunde, de må bare ikke bo hos hende.Hvis de besøgende hunde går om aften når damen skal sove kl 19 og ikke hænger på hendes mor er de velkommen til at komme og lege. Coco deler gerne sin hundemad med andre, men får hun menneskemad og der er andre hunde så bliver hun til en lille djævel. Coco er en skøn og dejlig og meget gøende hund. Der kommer gravbassen op i hende, prøver at lære hende at ikke gø så meget men det er svært.Hun er fantastisk til at lege selv med sit legetøj og rende rundt i haven alene og lege og når Onkel Nico kommer skal der så ske noget. Coco er glad for at køre i bil men helst hvis Nico er med, hun har jo været sammen med ham hver da fra dag et da han bliver passet her om dagen.Coco er min sorte skønhed, syntes jeg men jeg er jo også hendes mor. Vi har fået en ny rød killing Garfield og Coco og Garfield er bare så glade for hinanden og leger så godt sammen , Coco er bare fantastisk med mod katte, hun er en god pige............. Den 23-3-2012. Min elskede Coco fik fred idag efter langt tids sygdom. Jeg vil aldrig glemme dig min elskede lille pige, jeg savner dig så forfærdeligt og Nico savner dig også så meget. Min elskede pige, vi ses snart , vi er snart sammen igen. Tak for de få år vi fik sammen, kun 3½ år alt for lidt. MOR ELSKER DIG...............................Ingen udfordringer ønskes mere.
Kommentér på:
Blanding af racer Labrador/Gravhund COCO. R:I:P: lille skat
Annonce