Opskrifter

Opskrifter

Medlemmer: 28
Forside Forum Medlemmer Annoncer Hunde
Play video
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Slå græs 205 kr.
  • Hjælp til at samle TV skænk 550 kr.
  • Vaskemaskine 1.200 kr.
  • Samle skab og kommode 600 kr.
  • Fjernelse af hvepsebo 1.100 kr.
  • Inspicering af opgave 205 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  søger en opskrift - boller i karry
  • #1   26. mar 2008 Smukke shelly du bytter da bare svinekød ud med den slags kød du vil have. Brug opskrift på almindelige kødboller.

  • #2   26. mar 2008 jamen den kender jeg ikke hehe, den gang jeg spiste svinekød købte jeg dem der er færdig lavet hehe

  • #3   26. mar 2008 Søg og du skal finde.

  • #4   26. mar 2008 hehe ok

  • #5   26. mar 2008 Se så lige her.
    Kalkunboller i karry
    En fedtfattig udgave af boller i karry... der smager rigtig godt!

    Mængde/antal pers: 4 pers


    Ingredienser:
    250 g hakket kalkunkød
    1 tsk salt
    2 æg
    50 g reven brødkrumme
    (formbrød eller flutes gerne med skorpe)
    1 dl mælk
    1 l vand
    salt
    25 g smør
    2 gulerødder
    2 madæbler
    2 grønne peberfrugter
    1½ tsk karry (god)
    1½ spsk mel
    1 dl vand
    Fremgangsmåde:

    Ælt kødet med salt, æg og brødkrumme, inden mælken røres i. Rør godt. Bring vandet i kog med lidt salt. Form kødet til kødboller med en teske og kog dem for sagte blus i ca. 10 min., til de kommer op på overfladen af vandet. Tag dem over på et fad med en hulske.
    De skrællede gulerødder og æbler rives groft. Smelt smørret i en gryde og vend æble-gulerodsblandingen i og lad det riste let i 2-3 min.
    Fjern stilk og frøstol fra peberfrugterne og skær dem i tynde strimler. Kom dem i æbleblandingen. Drys karryen på og hæld 8 dl af vandet fra kødbollerne over og bring det i kog. Lad det koge sagte i 5 min.
    Rør melet til jævning med vandet og jævn saucen. Lad den koge igennem nogle min. Smag til med salt og evt. ekstra karry, evt. 1 spsk sukker. Varm kødbollerne i saucen.
    Servér med nykogte løse ris.




  • #6   26. mar 2008 Og så lige lidt fra udlandet.

    Tinas köttbullar med vitkål

    Ingredienser
    Beräknat för 4 portioner
    400 g blandfärs
    3 skiva(or) bröd, färskt
    1,5 dl mjölk
    1 st ägg
    100 g ansjovis
    0,5 st purjolök, finhackad
    2 msk skånsk senap
    salt och peppar
    Stuvad vitkål:
    0,5 st vitkålshuvud
    1 msk mjöl
    3 dl mjölk
    2 msk messmör
    1 st schalottenlökar, finhackad
    1 dl persilja, grovhackad
    salt och peppar





    Gör så här:
    Färs:
    Blanda ägget och mjölken i en skål. Skär bort kanterna på brödet och lägg det i skålen så att det suger åt sig vätskan och blir mjukt. Hacka ansjovisen i små bitar. Blanda färsen med brödet, ansjovisen, purjolöken och senapen. Smaksätt med salt och peppar och låt färsen vila i 10 minuter. Blöt händerna och forma färsen till köttbullar. Stek köttbullarna i smör och olja i ca 10 minuter. Kontrollera att köttbullarna är färdiga genom att smaka på en.

    Vitkål:
    Skär kålen fint och bryn den i lite olja och smör i en kastrull. Pudra över mjölet och häll på mjölken och messmöret. Låt blandningen koka i ca 10 minuter till dess att kålen är mör. Smaksätt med salt och peppar och blanda i schalottenlöken och den grovhackade persiljan. Lägg ner köttbullarna i vitkålen före servering.



  • #7   26. mar 2008 Og så lige en koTuesday, March 11, 2008
    Kødboller i vinkarry

    ½ kg hakket oksekød
    1 hakket løg
    3 dl mælk
    Salt, peber
    2 spsk karry
    ½ dl olie
    ½ dl sennepsfrø
    3 dl hvidvin

    Oksekød, løg, mælk, salt og peber røres til en fars og formes til kødboller.
    Karry svitses i olien, heri ristes sennepsfrø til de popper.
    Kødbollerne brunes i olie og sennepsfrø, til slut hældes hvidvinen i.

    Posted by Peter Petersen at 2:07 AM
    Labels: Hakket kød


  • #8   26. mar 2008 ej mange tak, det skal jeg da lige prøve smiley

Kommentér på:
søger en opskrift - boller i karry

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce