{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
399 visninger | Oprettet:

Højde på og design af hegn {{forumTopicSubject}}

Hej HG,

Jeg har brug for jeres gode ideer smiley

Jeg har en terrasse med en muret halvvæg rundt, hvor Otis er lige præcis høj nok til at kunne ligge hagen på overkanten og kigge ud - hvis han står på tæer og strækker sig. Han er et år nu her, så tror faktisk ikke han vokser mere i højden...

Nå, "problemet" er, at jeg gerne ville kunne lade terassedøren stå åben, uden at have øjne på ham i al den tid han vil være ude... jeg VED han højst sandsynligt ville kunne hoppe over væggen, men jeg tror ikke han ved han kan.

Har i nogen ideer til hvordan jeg kan unghundesikre terrassen uden at gå all in på rockerborg-stilen? smiley


Kommentarer på:  Højde på og design af hegn
 • #1   19. feb Sikke et hyggeligt hus smiley

  Hvis en midlertidig løsning kan være vejen frem, kan du købe almindeligt tråd havehegn, som du bukker indad i toppen, altså i samme højde som muren. Det vil ikke kunne ses udefra, og det vil forhindre Otis i at komme til toppen af muren. Med lidt held vil det give ham en ide om, at det ikke er noget man kan komme over smiley Og så kan du tage det ned igen, når hans hormoner er faldet til ro.


 • #2   19. feb Hvor trafikeret er vejen? Jeg tror simpelthen ikke jeg havde gjort noget før jeg vidste om han ville opdage det

  Fx ville jeg stå klare til at råbe højt ved flugtforsøg når den spændende skraldemand kom eller når min partner kom hjem.

  Ved øvrige lav risiko situationer og mange timer i dagligdagen, ville jeg bare fornuftigt være hjemme uden musik hvis døren stod åben.


 • #3   19. feb Tak, Anne smiley Det kunne faktisk godt virke, tænker jeg. Lidt ligesom man ser i katte-indhegninger og sådan?

  Ziva, jeg har også tænkt på at lade det være, MEN vejen er rimeligt trafikeret i sommerhalvåret, hvor det er vejen til og fra stranden smiley Turisterne har det med at klappe ham på hovedet henover hegnet, hvilket gør han bliver SUPER interesseret i at stå der og kukkelure smiley


 • #4   19. feb Præcis som med katteindhegninger smiley

  Kan du måske lave en forhøjning til ham inde i gården, så han kan sidde dér og kigge ud over sit kongerige, samtidig med at muren bliver Otis-sikret? Så vil han måske søge sin forhøjning, når der komme folk, fordi det er dér han har overblikket.


 • Mathias M
  Mathias M Tilmeldt:
  okt 2018

  Følgere: 5 Emner: 12 Svar: 366
  #5   19. feb Du kan sætte noget rionet med blomster op af muren Enten ind- eller udvendigt

 • #6   20. feb Sæt noget pleksiglas op. Så slipper du også for at turisterne stikker hænderne over til hunden

 • #7   20. feb Man kan købe sådan nogle dimser der ruller hvis en kat (eller her hund) griber fat i dem

Kommentér på:
Højde på og design af hegn

Annonce