{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.858 visninger | Oprettet:

Lave blodplader- viden/erfaring {{forumTopicSubject}}

Er der nogle som har erfaring eller viden om hund med lave blodplader?
Jeg har en cavalier Jamie på 1,5 år. For godt en mdr siden var planen, at han skulle have fjernet analkirtler. Ved indlæggelsen bliver der taget blodprøve og her viser det sig at infektionstalet er meget højt og blodplader langt under det de skal. Han viser ingen symptomer på virus osv. Han bliver sat på ronaxan. Her får han lidt løbe næse/øjne i nogle dage.14 dage efter ny blodprøve. Infektionstal er faldet til det halve, men blodplader ikke ok. Dyrlæge giver ny omgang renoxan.
Idag satsede vi på alt var fint til operation. Infektionstalet faldet lidt mere men blodplader ingen større ændring. Der er kørt stor blod analyse. Organer og alt er fint. Nu er der sendt en blod prøve til tysk labotorie som kan analysere mere. Der har været 2 dyrlæger indover.
Jeg er ked, frustreret og føler mig magtesløs- så hvad dælen kan det være ?? og kan jeg selv bidrage til bedring?!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Lave blodplader- viden/erfaring
  • #3   18. mar 2014 Den tanke har jeg luftet for dyrlæge og der siges nej udfra blodprøver og undersøgelser. Det er en større klinik, så der har været 2 dyrlæger på med samme svar smiley
    Jeg er grøn i at være hundeejer.
    Hvordan fandt du ud af din havde hjerteorm?


  • #4   18. mar 2014 Hov, men tak for forklaring og bud smiley

  • #6   18. mar 2014 De 2 første blodprøver var en mindre screening(gør de altid inden operation) og den i dag en stor. Hun lavede endda 2 idag med timers mellemrum. Det skulle være ud fra disse og hans almen tilstand. Som jeg læser det på nettet kan de se det i blodprøve. Ingen feber, intet at høre på lunger osv osv. Eneste var under 1 behandling med renoxan var 2 dages løbe næse og øjne. Og så slut. Der er intet at se/mærke på ham, så held i uheld han døjer med analkirtler som skal fjernes.

    Indenfor de næste dage skulle svar komme.

    Jeg er vist også kendt ved mine dyrlæger, som hende der spørger og ringer flere gange smiley men det er erfaring med katte. Og nu er jeg først ved at drage viden til mig om hunde- især aflæse Jamie.

    Hvad er en antisnaptest?


  • #8   19. mar 2014 Okay, så meget klogere smiley

  • #10   21. mar 2014 Jo smiley er lige logget på.
    Infektionstalet, hvide blodlemer som jeg forstået, var på det samme som dyrlægens nr 2 blodprøve hun tog tirsdag. 13 og det være 12. Blodplader var hævet i tallet- Tyskland analyse kunne se blodet var lidt størknet, som så åbenbart kan give det udsving. Dette kan være en teknisk ting når de tapper og vender blodet. Og evt hans unge alder og den situation han er i (stress)Dette er deres analyse og konklusion. Hun vil dog tage kontakt til deres leverandør på blodmaskiner.
    For at være ekstra sikker på at talene på alle 5 blodprøver viser ingen parasitter tester vi for orm, så er alt udelukket.
    Det var en meget teknisk og faglig begrundelse, så det er mit bedste svar smiley
    Hun ville ikke betænke sig at opererer nu.

    Ville bare ønske den 1 dyrlæge havde sendt afsted til Tyskland ved 2 blodprøve og ikke kun hængt sig i infektion. Hende her er grundig og ikke bleg for at trække på kollegaer og specialister. Det har været en lang måned med bekymringer og stand by.


  • #11   28. mar 2014 Der er ingen hjerte/lunge orm eller andre orm smiley
    Så nu kan han blive opereret på tirsdag.


Kommentér på:
Lave blodplader- viden/erfaring

Annonce