Belugahval forskrækker lille dreng
Belugahval forskrækker lille dreng
Slå lyden til
00:00
/
00:37
LIVE

Belugahval forskrækker lille dreng

NOW PLAYING

Drone fanger hidtil uset adfærd hos de sky arktiske narhvaler

NOW PLAYING

Redder reveunge i net

NOW PLAYING

Alligator sneg sig ind i hus

NOW PLAYING

Hval forfølger kajak

NOW PLAYING

Redder babyelefant fra dyb brønd

NOW PLAYING

Dette Vidste Du Måske Ikke Om Elefanter

NOW PLAYING

Disse fem lande har flest hunde som kæledyr

NOW PLAYING

Her Er De 5 Sødeste Dyr I Verden

NOW PLAYING

Fem Facts Om Hunde

NOW PLAYING

Verdens fem farligste dyr

NOW PLAYING

Det skal du overveje før du anskaffer hunde

NOW PLAYING
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Græsslåning (højt græs) og fjerne ukrudt imellem fliser 1.200 kr.
  • Opsætning af savsmuldstapet og male ca 300 m2 205 kr.
  • Køkkenskabe og skabe til mødelokaler 1.800 kr.
  • Samling af havemøbler 300 kr.
  • Kør fliser/sten på genbrugspladsen 500 kr.
  • Slå græs 1.000 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Madtærte - gode opskrifter ?
  • #1   31. jan 2010 Jeg plejer at lave en bund af creme fraiche, mel og smør som æltes til en dej, og bages i formen.
    Så steger jeg bacontern, og skærer tomatbåde.
    Tager bunden ud af ovnen, og kommer fyldet i.
    Rører æg sammen med lidt mælk, og fylder det hele i..

    Så skal den bages til den bliver fin.. Det smager voldgodt!..


  • #2   31. jan 2010 Anja CS:
    Tak. Den lyder også ret nem. Jeg er dog ikke så tosset med bacon.

    Kan det passe at denne "tærte" laves uden tærtedej?
    http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=9297


  • #3   31. jan 2010 bund af smør, mel og kvark/creme fraise.
    fyld:
    spinat, laks + æg og fløde.
    rejer, feta, origano + æg og fløde.
    kylling, rødpeber, løg + æg og fløde
    De er de tre jeg laver oftest - altid en sikker succes;)


  • #4   31. jan 2010 ja men det er mere lassagne agtigt end tærte...

  • #5   31. jan 2010 Måååms Anja, lige en tærte til mig smiley

    Kan jeg få nogle gam på mel, smør og creme fraiche? :o) Jeg skal helst have en opskrift *fnis*

    Og hvor mange æg og mælk? Og er det nok med en pakke bacontern til en almindelig tærteform?

    Jeg ELSKER bacon


  • #6   31. jan 2010 Trine:
    Tak for tips:)


  • #7   31. jan 2010 laver bunden. koger kartoffler, gulerødder.
    putter det ovenpå tærtedejen, majs/ærter, rød peber smiley
    også laver jeg en blanding af 2 æg, hytteost og cremefine, salt og peber, og putter ovenpå smiley


  • #8   31. jan 2010 J L,
    ja, jeg ville også sige den var mere lasagne end tærte.

    Jeanette,
    jeg laver den på svup.. Men bare, øhm, passende mængde?
    Ellers så google lidt, så kan du finde en opskrift på nettet, og bruge den?
    Det er min yyyyndlingstærte! Den er bare nam!


  • #9   31. jan 2010 Jeg plejer at bruge færdiglavede bunde :o) hehe

    Ta en skål kom et bæger hyggeost i, en pakke skinketern eller kyllingetern, 2 æg, lidt løg og evt peberfrugt, pore eller purløg.. alt efter hva du er til.

    Så kommer jeg et tyndt lag i bunden og så nogle tomatskiver ovenpå, så de dækker. resten af fyldet ovenpå tomaterne og drys med revet ost.. uhm uhm siger jeg bare :o)


  • #10   31. jan 2010 Dej.
    250 g. hvedemel ( evt. Grahamsmel / eller halvt af hvert. )
    1 nip salt
    125 g. koldt smør i små tern
    50 g. parmesan fintrevet
    1 æg
    koldt vand


    Fyld af:
    1-2 gulerødder (ca. 125 gram)
    2 porrer (ca. 400 gram)
    2 æg
    2 spsk. hytteost 20+ (30 gram)
    1 dl mælk
    20 gram revet ost 30+ (17 %)
    1 tsk. salt
    peber


    Alle ingredienser til dejen æltes sammen. Dejen skal have en blød konsistens. Dejen hviler i køleskab i ca. 30 minutter.

    Gulerødderne skrælles og skæres i små tern. Porrerne renses og skæres i tynde skiver. Gulerødderne og porrerne koges i ca. 2 min. i letsaltet vand. Væden sies fra. Æggene, hytteosten, mælken, revet ost, salt og peber piskes sammen.

    Dejen rulles tyndt ud og lægges i en smurt tærteform (ca. 25 cm i diameter). Dejen prikkes med en gaffel og forbages 10 min. ved 200 grader. Grønsagerne fordeles på bunden af tærten, og æggemassen hældes over. Porretærten bages ca. 30-40 min. ved 200 grader på midterste ovnrille.

    Servering:
    Tærten serveres med en salat eller råkost. Porretærten kan serveres som frokostret til 4-6 pers.


    Eller det fyld du bedst kan lide.


  • #11   31. jan 2010 Ja, jeg ville så aldrig anbefale de der købebunde..
    Købte engang en, og endte med at smide ud.. det smagte IKKE godt.. hehee..

    Men det er jo smag og behag..


  • #12   31. jan 2010 Og jeg skal have noget uden ost *G*

    Hmm er god til ting på slum.. Men må lige google lidt *S*


  • #13   31. jan 2010 Jeg er nu godt tilfreds med de købebunde, jeg gider ikke fedte med at lave det selv.. Det smuldrer bare for mig... :o/

  • #14   31. jan 2010 Takker for alle jeres gode ideer:) Der er nogle stykker jeg må prøve.

Kommentér på:
Madtærte - gode opskrifter ?

Annonce