6.064 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
10 Svar
Quark og bagning ???? Quark og bagning ????
Hjælp!
Vi står og skulle bage cupcakes og støder på dette ord "quark". Har aldrig hørt om det før
Hvad er det og hvor kan man købe det?
Kan man eventuelt bruge noget andet end dette quark???
0 synes godt om
sep 2008
Følger: 12 Følgere: 9 Hunde: 2 Emner: 309 Svar: 1.764
Det er en slags yoghurt med lavt fedtindhold og er sådan noget her:
http://www.arla.dk/Produkter/Brands/Karolines-Kokken-/Produkter/arla-karolines-koekken-kvark/
Tilføjelse: Arla kalder det jo så et friskostprodukt... Pyt. Jeg kan anbefale at bage svenske semlor (en svensk fastelavnsbolle) med kvark! Men find en rigtig svensk opskrift. På svensk hedder kvark bare "kesella", for lige at skabe endnu mere forvirring
dec 2012
Følger: 3 Følgere: 1 Hunde: 5 Emner: 52 Svar: 313
Fik læst at det var noget lignende skyr xP
sep 2008
Følger: 12 Følgere: 9 Hunde: 2 Emner: 309 Svar: 1.764
Om det ligner skyr, aner jeg ikke. Jeg har faktisk aldrig brugt skyr...men det er da ret populært har jeg set
dec 2012
Følger: 3 Følgere: 1 Hunde: 5 Emner: 52 Svar: 313
Men det står altså sådan på opskriften.
Der står ordret: Til cremen: 250 g quark (fuldfed), 20 ml (ca. 2 spiseskeer) kold mælk (1, 5% fedt)
XP
Derfor vi spørger for er aldrig stødt på ordet quark...
aug 2013
Følger: 11 Følgere: 74 Hunde: 3 Emner: 263 Svar: 7.795
dec 2012
Følger: 3 Følgere: 1 Hunde: 5 Emner: 52 Svar: 313
okt 2013
Følger: 2 Følgere: 1 Svar: 2
skal nemlig også lave cupcakes
sep 2008
Følger: 12 Følgere: 9 Hunde: 2 Emner: 309 Svar: 1.764
dec 2012
Følger: 3 Følgere: 1 Hunde: 5 Emner: 52 Svar: 313
okt 2013
Følger: 2 Følgere: 1 Svar: 2
Quark og bagning ????