tilbehør til is tilbehør til is
Har lavet en vanilje is med mandler og mørk chokolade i lag mellem isen, har ikke prøvet det før og har ikke smagt på den endnu, men tror umiddelbart den er til den søde side...
Er BLANK på hvad med og hvordan den skal serveres for at være festlig nytårs aften. Den er frosset i en firkant og skal efter opskriften skæres i firkantede stk. altså står den sådan lidt a la et brownie stykke på tallerkenen ...
Jeg er lidt besværlig, det skal være nemt, men er træt af det der med bare at putte en masse frisk frugt rundt omkring, har gjort det så mange gange...
det må gerne være noget med frugt (sat sammen på en eller anden måde) kogt til en god puré osv, det må gerne være lidt frisk, og så har jeg tænkt på om man kan sætte den på noget, en eller anden kiks, eller anden bund ... elsker selv is med kiks omkring .....
Vi talte også om et stk lækkert ckokoladekage, men synes bare det bliver for meget når der er chokolade i isen ....
Forslag ??
jul 2013
Følger: 1 Følgere: 1 Emner: 49 Svar: 255
feb 2011
Følger: 34 Følgere: 94 Hunde: 4 Emner: 956 Svar: 17.904
mar 2009
Følger: 5 Følgere: 4 Hunde: 2 Emner: 19 Svar: 566
Hvis man laver puréen til den syrlige søde, kunne man også lave en smule (blød) karamel til - evt. saltkaramel.
dec 2008
Følger: 33 Følgere: 29 Hunde: 2 Emner: 117 Svar: 3.557
http://www.kvalimad.dk/opskrifter/hindbaercoulis
Jeg planlægger selv at lave det til nytårsaften med noget brownie og vanilleis
aug 2011
Følger: 17 Følgere: 26 Hunde: 1 Emner: 50 Svar: 4.468
Ellers kunne du lave en ananas salsa...frisk ananas i små tern, vanillie stang og evt frisk rød chili hakket fint. Koges forsigtigt op og smages til med sukker. Friskt og anderledes
feb 2011
Følger: 34 Følgere: 94 Hunde: 4 Emner: 956 Svar: 17.904
nogen ide om hvor de helst skal være fra for at man er sikker på de er gode..
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.244
Ananas og kiwi kan så være ekstra pynt og det der giver lidt friskt bid - smager lækkert til chokolade.
jul 2010
Følger: 18 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 210 Svar: 3.381
Frugt og revet chokolade
Råcreme:
2 Æggeblommer (er man overtroisk så 2 patroniserede æggeblommer)
2 spsk Flormelis
1/4 Piskefløde
Fløden piskes til skum (gerne hårdt)
Æggeblommer og flormelis piskes helt hvidt
Derefter rørers æggemassen og fløden sammen.
feb 2011
Følger: 34 Følgere: 94 Hunde: 4 Emner: 956 Svar: 17.904
@ Linda, den må jeg lige se på, lyder spændene...
@ Miemiv, sukker og vanille ?? den opskrift der linkes til længere oppe bruger bare flormelis ... hvad er bedst ?
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.244
Jeg vil heller ikke anbefale råcreme til en i forvejen sød og fed is.
Brændte figner er iøvrigt også lækre og så gerne med en syrlig bær- eller appelsincreme-sauce til.
jul 2010
Følger: 18 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 210 Svar: 3.381
feb 2011
Følger: 34 Følgere: 94 Hunde: 4 Emner: 956 Svar: 17.904
aug 2011
Følger: 17 Følgere: 26 Hunde: 1 Emner: 50 Svar: 4.468
Du skal ikke være bange for at bruge frosne købe bær. Bare tag dine forholdsregler og kog det igennem
maj 2007
Følger: 10 Følgere: 9 Hunde: 1 Emner: 4 Svar: 44
feb 2011
Følger: 34 Følgere: 94 Hunde: 4 Emner: 956 Svar: 17.904
aug 2011
Følger: 17 Følgere: 26 Hunde: 1 Emner: 50 Svar: 4.468
tilbehør til is