{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
820 visninger | Oprettet:

mette b
mette b
Tilmeldt:
8. feb 2010
Følger: 4 Emner: 35 Svar: 137

Foder {{forumTopicSubject}}

Hvad findes der af tørfoder som er lavet på majs, tapioka el andet glutenfrit "korn" eller evt sød kartoffel som eneste kulhydratkilde.

Hunden er intollerant overfor byg, hvede, rug, ris, kartoffel, ærter, bønner. Tåler ikke fisk af nogen art.

Råt eller hjemmelavet er overvejet, men er nødt til også at have et tørfoder for at det kan fungere i dagligdagen.

Kommentarer på:  Foder
 • mette b
  mette b Tilmeldt:
  feb 2010

  Følger: 4 Emner: 35 Svar: 137
  #2   7. sep 2019 Dorthes foder er med kartoffel smiley

  Select gold med tapioka indeholder desværre allesammen ærteflager smiley

  Det er virkelig nogle trælse ingredienser at skulle undgå.


 • #3   7. sep 2019 Hmm.. Er ret sikker på at der er et allergifoder fra royal canin med and og tapioka.. Kan ikk huske hvilket på stående fod, men det findes..

 • #5   7. sep 2019 Der er godt nok fiskeolie i men... Kunne det fungere?

 • mette b
  mette b Tilmeldt:
  feb 2010

  Følger: 4 Emner: 35 Svar: 137
  #6   7. sep 2019 Pernille F: Vi har kørt på et med samme ingredienser fra Maxizoos dyrlægemærke og maven kan godt klare det, men han klør stadig lidt på det, så det er ikke helt optimalt, desværre. • Jinx
  Jinx Tilmeldt:
  jul 2019

  Følger: 1 Følgere: 1 Svar: 94
  #7   7. sep 2019 Wolfsblut Wide Plain Light

  Sammensætning
  Hestekød 45% (hestekød 24%, tørret hestekød 18%, hestfedt 3%), sød kartoffel 45%, mineraler, jordskokke, tomat, Middelhavs urteblanding, brombær, hindbær, blåbær, solbær, elderbær, aronia bær, brændenælde, hagtorn, mælkebøtte , Ginseng, mannanoligosaccharider (probiotisk MOS), fructooligosaccharider (probiotisk FOS), Yucca Schidigera ekstrakt

  Eller måske Eden Semi-Moist Duck & Tripe hvis der må være kikærtemel i.


 • mette b
  mette b Tilmeldt:
  feb 2010

  Følger: 4 Emner: 35 Svar: 137
  #8   7. sep 2019 Jinx: Godt bud. Desværre er der tomat i, som også er på vores liste smiley Men hvis jeg ikke finder bedre alternativ må jeg prøve med en lille pose og se hvad hans krop siger til det.


  Eden skal lige tjekkes ud.


 • #9   7. sep 2019 Hvis det alene er udfra en foder allergi blodprøve kan du på ingen måde regne med det... Min sagde at Mille bedst tåler kylling og kanin.. Og begge dele reagere hun VOLDSOMT på.. Hvor andre ting hun ikk tåler ifølge testen fungere.. Bare så du ikk tror den er 100% til at stole på..

 • mette b
  mette b Tilmeldt:
  feb 2010

  Følger: 4 Emner: 35 Svar: 137
  #10   8. sep 2019 Han er testet via spyt og hår og min erfaring er, at det plejer at ramme rimelig plet. Og så passer det godt med det jeg har oplevet ved forskellige slags foder, vi har prøvet.

 • #11   8. sep 2019 Har han fået taget blodprøve og er testet for andre allergier end foderallergi (fx husstøvmideallergi)?

 • #12   8. sep 2019 køb rent kød - evt på dåse, og bland med det han kan tåle ..

 • #13   8. sep 2019 Har aldrig hørt om test af spyt og hår.. (ikk at jeg ikk tror på det!) hvordan foregår det? Og er det kun specialister der kan det?

 • mette b
  mette b Tilmeldt:
  feb 2010

  Følger: 4 Emner: 35 Svar: 137
  #14   9. sep 2019 Det kaldes en naturmedicinsk test og jeg har brugt det på mine andre dyr med helt fantastiske resultater. • #17   9. sep 2019 OK. Jeg ville få hunden udredt ved dyrlægen.

 • mette b
  mette b Tilmeldt:
  feb 2010

  Følger: 4 Emner: 35 Svar: 137
  #18   9. sep 2019 Kenzie: Hunden er udredt i en grad, så der ikke er mere at teste (eller jo vi mangler lige addison syndrom, som skal laves i denne uge). Dyrlægen var helt indforstået med at vi fik lavet en alternativ test og forsøgte os med foder efter resultatet af den.

  Tak for de to forslag til foder, det må jeg lige kigge på.


 • #19   9. sep 2019 Hvad var svaret på dyrlægens test for allergi? Altså blodprøven?

 • mette b
  mette b Tilmeldt:
  feb 2010

  Følger: 4 Emner: 35 Svar: 137
  #20   9. sep 2019 Den er ikke lavet fordi der ikke var indikation på allergi, men mistanke om kronisk tarmlidelse, mavesår, bugspytkirtelbetændelse og en masse andet.
  Da alt var udelukket faldt mistanken på allergi selvom det ikke på nogen måde er et typisk billede, og her besluttede vi os så for den alternative vej, da jeg har meget bedre erfaring med det end dyrlægens test. Og det er dyrlægen indforstået med.

  Derfor søger jeg IKKE råd om anden behandling, men kun forslag til foder, hvor jeg kan styre udenom de mistænkte intollerancer. • #21   9. sep 2019 Hvis hunden klør sig, er der jo indikation på allergi. Kan den “alternative test” også teste for andre allergier end foderallergi? Fx husstøvmideallergi? Og hvordan virker den?

  Kunne det ikke være en idé at bruge hjemmelavet foder, når det kan lade sig gøre, og ellers bruge vådfoder som en nem løsning? Det er meget nemmere at finde vådfoder, der kan leve op til dine krav smiley


 • mette b
  mette b Tilmeldt:
  feb 2010

  Følger: 4 Emner: 35 Svar: 137
  #22   9. sep 2019 Den tester for alle intollerancer både foder og ydre påvirkninger. Jeg kan ikke forklare hvordan man gør, for jeg er ikke uddannet i at udføre dem, men har flere oplevet at der er fundet ting som dyrlægerne ikke har kunnet finde både hos hund og hest, så derfor vil det altid være min løsning, hvis vi står med noget diffust.

  Vådfoder skal testes, men af praktiske årsager vil jeg også gerne have et tørfoder (og meget gerne flere at skifte mellem, så han ikke går død).


 • #23   10. sep 2019 af ren nysgerrighed - hvordan foregår sådan en test? - og hvad baggrund har vedkommende, der udfører den?

 • #25   10. sep 2019 Ziwipeak.
  Tørret kød og indmad. Tilsat muslinger, cikorie og tang - ingen fisk hvis du vel og mærke ikke vælger fiskemenuen:)


 • mette b
  mette b Tilmeldt:
  feb 2010

  Følger: 4 Emner: 35 Svar: 137
  #26   10. sep 2019 Det er den. Damen er uddannet indenfor forekellige alternative behandlingsformer.

  Nogle finder det er svindel og humbug, men jeg har SÅ meget bedre resultater med det, så dyrlægerne begynder at famle og sige "vi kan da prøve" så er det den vej jeg går. Og indtil videre har det ramt plet og fundet ting som dyrlægerne ikke har været bare i nærheden af.

  Der indsendes hår med hårsæk og spyt på en vatpind. • #27   10. sep 2019 og efter testen, har du så ændret hundes foder efter anbefalingerne, og fået resultat derefter..

  Jeg må sige, det er meget lidt information, om hvordan test-resultaterne fremkommer


 • mette b
  mette b Tilmeldt:
  feb 2010

  Følger: 4 Emner: 35 Svar: 137
  #28   10. sep 2019 Med den nuværende hund har jeg brugt resultatet til at finde det bedste allergifoder til ham og startet ham op på noget tilskud og homøopati. Fremadrettet vil jeg bruge det til at prøve at introducere andet foder, så han ikke skal leve af det "skodfoder" som allergifoderet er.

  Tidligere har jeg fulgt planen for behandling og fundet foder uden de "forbudte" ingredienser og fået nogle dyr, der fungerede så meget bedre. • Jinx
  Jinx Tilmeldt:
  jul 2019

  Følger: 1 Følgere: 1 Svar: 94
  #29   10. sep 2019 Pia de skriver

  "En Naturmedicinsk Sundhedstest er en videre udvikling af en helt almindelige vegatest kombineret med en bicom bioresonanstest"

  Er en vegatest ikke en bioresonanstest i sig selv.? så hvorfor kalde det noget andet, det forstår jeg ikke helt.

  Så har de en database med f.eks fødevareremner (fra specifikke virksomheder) som de tester resultaterne imod, og så må det jo også være fra de specifikke virksomheder i databasen de anbefaler foder fra, dråber etc.

  Måske lidt ligesom en youtuber der får penge for at anbefale specifikke produkter, bare på en mere avanceret plan hvor det ligger skjult i en "test" som fortæller dig hvilken produkt din hund har gavn af.?

  Pseudovidenskab og pengemaskine lyder det lidt som

 • #30   10. sep 2019 Jeg har fået den lavet, og kan tilsyneladende godt tåle gluten, ifølge testen altså. Bortset fra at jeg jo har en autoimmun lidelse, som udløses af gluten, og som er diagnosticeret på sygehuset via både blodprøver og biopsi....

  Så min egen personlige erfaring er, at det er ren humbug!


 • #31   10. sep 2019 Mette b

  Skodfoder? Tja måske, men er hundens trivles ikke alfa og omega? Så må man altså bide i det sure æble, og lade være med at læse indholdsfortegnelsen smiley smiley

  Hvis jeg havde hund med allergi, og denne var symptomfri på foderet, så måtte den jo have det, selvom jeg hellere så at den fik et kvalitetsprodukt. Ville håbe, der var et tilsvarende vådfoder, så man kan bage godbidder til vuffer smiley


  Det er godt nok mange ting, din hund ikke tåler, særligt fisk og kylling, er en udfordring.

  Har haft en kunde hvis hund netop ikke tålte kylling, nøj der skulle nærlæses indhold, selv alpha spirit godbidder, var der faktisk kylling i alle varianter.

  Håber du finder en løsning


 • mette b
  mette b Tilmeldt:
  feb 2010

  Følger: 4 Emner: 35 Svar: 137
  #33   10. sep 2019 Hvor ser I at han ikke tåler kylling? det har jeg ikke skrevet, for det gør han faktisk.

  Det er fint nogle ikke tror på det, men det GØR vi. Har SÅ gode erfaringer med det fra både mennesker og dyr. Har snakket med dyrlægen idag da vi var inde til test for Addisons syndrom og hun syntes det var fint at vi kører på allergifoderet og så tester, hvad der kan tilsættes uden at vælte maven. Vi snakkede også allergiscreening, men hun syntes det jeg var igang med var mindst lige så godt.

  Salla: problemet med ren allergifoder er at det INGEN værdi har for hunden. Han spiser det, men som belønning ved træning er det nul værd. Det samme gælder deres vådfoder. Absolut nej tak både lige fra dåsen og tilberedt.

  Så igen, jeg søger inspiration til foder, der er uden de nævnte ingredienser og ikke jeres holdning til den fremgangsmåde vi har valgt.


 • #34   10. sep 2019 Sorry, jamen det er jo godt, for det er der i rigtig mange fodermærker.

Kommentér på:
Foder

x