{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.470 visninger | Oprettet:

hvad ville i gøre? {{forumTopicSubject}}

jeg er lidt lost.. jeg har sagt ja til at passe 2 hvalpe som ska sælges af 2 mennesker jeg ikke kender overhovedet, de skrev hvis ikk de blev solgt skulle de aflives, det ville jo være synd. Og de havde ikke selv plads til dem. Så sagde ja. Men nu har jeg fået dem ind af døren og det hele er fint... Men de er så sky, det helt vildt, de piver hver gang man røre ved dem og så stikker der af, hurtigere end lynet(ved berørelse)
Til at starte med bed den ene ud efter mig i forsvar.. de skrev at de havde fået loppe kur, passet og plejet.. men NEJ, de har loppe bid over alt... hvad ville i gøre.. Køber forventer penge for hvalpene, og hvis jeg siger tag dem tilbage, så bliver de aflivet.. det er 2 små hunner (rottwieler)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hvad ville i gøre?
  • #1   27. dec 2009 Jeg ville sende dem tilbage, mange sælgere appelere til vores hjerte, men truslen om aflivning.
    Hundene har allerede fået en dårlig start på livet, så måske er det bedst


  • #2   27. dec 2009 puha,,den er svær,,og kan slet ikke klare den holdning tidligere ejere kommer med !!!
    Men jeg ville nok påpege deres dårlige stand og sige at det kommer til at koste dig ved dyrlægen, så du vil ikke både betale for dyrlæge og hundene. Hvis du skal betale for dem så skal tidligere ejere betale dyrlæge,,,og så kan du jo også lige nævne at hvis de tar dem igen så kommer det til at koste dem for aflivning,,,føj

    Held og lykke med dem,,og håber du får dem på ret køl, både fysisk og psykisk :o)


  • #3   27. dec 2009 det er bare synd. sælger vil kun tjene penge og vil ikke hundes bedste.
    syntes bare det er mageløst.


  • #4   27. dec 2009 Åh nej, hvor er det synd.... Men jeg ville også være "hård" og sende dem retur.
    Husk på at selvom du gør det af et godt hjerte, er det ikke fair at ansvaret bliver kastet på dig. Det er totalt useriøst at opdrætteren.. Men hvor i landet kommer de fra?


  • #5   27. dec 2009 dame+mand bor på fyn, de solgte hundene for deres forældre i jylland og så tog de dem med retur til fyn, fik dem afleveret i en papkasse ved en afkørelse. så flot ..............
    Så lige pt har jeg dem her på fyn..


  • #6   27. dec 2009 Beklager, men ville aflevere dem tilbage. Lyder for mig som om aflivning ikke er den værste ting for de hvalpe.


  • #7   27. dec 2009 Hvor let sindigt kan man være,??

    Igen bliver der appeleret til vore bløde hjerter, nogle opdrætter skal man bare holde sig fra, men desværre er det ikke alle der den viden, og lader fornuften tale.

    Jeg havde abselut leveret hvalpen tilbage, og så er det op til opdrætteren, hvad denne vil gøre..

    Men igen er det med afsky at nogle opdrætter ikke er så seriøse som de udgiver sig for..


  • #8   27. dec 2009 det er bare imponerende flot af sælger af få hvalpe uden hjerne, men tvivler på de tager til dyrlægen for at få dem aflivet.

  • #9   27. dec 2009 Kim H.
    Jeg spurgte fordi jeg kom til at tænke på der var "udsalg" på 2 Rottweilerhvalpe forleden. Det virkede nemlig lidt som panik før lukketid.
    Stakkels små kræ, men når de opfører sig som de gør kan man jo betvivle om de har haft det godt de første uger af deres liv og desværre kan det være bedst for dem at få fred.
    Men hvor skal folk skamme sig, at behandle uskyldige små hvalpe på den måde.
    Håber aldrig de får mulighed for at få hunde igen og har de stadig hund, burde den fjernes omgående..
    Håber du finder en løsning...


  • #10   27. dec 2009 Ja det netop dem. Jeg skrev på dem for lidt af høre hvad det gik ud på, jeg har plads med ikke mangel på en ny hvalp. Kunne da bare mærke på det hele hvor det bar henad da jeg skrev på hvalpene. Men hvis jeg aflevere dem tilbage tror jeg ikke de kommer for dyrlæge. Ellers må jeg selv finde 2 fornuftige mennesker der kunne tage sig godt af dem, hvor prisen ingen betydning har.

  • #11   27. dec 2009 Jeg kender en del hundefolk i min lokale DCH og vil gerne høre om de kender nogen der har mod på det.

  • #12   27. dec 2009 Det ville være rigtig fint hvis du kunne det, for det jo alt for galt det her.
    Ved virkelig ikke hvad jeg skal stille op.


  • #13   27. dec 2009 Jeg ringer til dem i løbet af dagen og så hører du nærmere:-) Det er da virkelig også en l.... situation du er kommet i...
    Men ved gud, de skulle ha´ en over nakken at være så kold og kynisk....


  • #14   27. dec 2009 det er virklig sødt af dem. håber af høre fra dig i løbet af dagen gitte smiley

  • #15   27. dec 2009 Det eneste .. de har mit nr, de kan finde adresse via krak smiley

    Men det klare jeg vel nok smiley


  • #16   27. dec 2009 Og tak for hjælpen alle sammen :)=

  • #17   27. dec 2009 de er 12 uger, det ligner det også lidt på vægten. men de fare rundt og er sky hver gang jeg kommer mod dem og vil kæle, gemmer sig under bordet osv..

  • #18   27. dec 2009 Kim H.

    Har sendt dig en PB.


  • #19   27. dec 2009 Har svaretdig Vufferne smiley

  • #20   27. dec 2009 Er det ikke muligt at tage kontakt til nærliggende internat? har de ikke adfærds behandlere, tilknyttede dyrlæger osv. sådanne steder? Spørgsmålet er om du ikke kvit og frit ville kunne aflever disse to hvalpe, og så internatet, ville teste og tjekke dem. Og er det ikke noget med, internater har ventelister på hvalpe?



  • #21   27. dec 2009 Jeg tror ikke jeg vil sende de små pus tilbage, men jeg vil helt klar alliere mig med nogle professionelle DB f.eks. som kan hjælpe dig og gøre hvad de kan for hvalpene.
    håber du finder en løsning


  • #22   27. dec 2009 Jeg synes det er en klar sag, de skal leveres tilbage.
    Og det er det bedste for de hvalpe, også selvom de måske bliver aflivet, for en rottweiler skal ikke være sky og i den alder skal de have trygge omgivelser.
    Dit blødende hjerte bliver ikke bedre ved at beholde dem.


  • #23   27. dec 2009 Kim - du løber en stor risiko ved at sælge hvalpe du intet ved om og viser det sig så at der er noget galt med dem, står du med erstatningskravet. Kontakt ejer og hør om det ikke er en bedre ide de kommer på internat og hvem der skal betale for at internatet modtager hvalpene

  • #24   27. dec 2009 DcH har vist gratis adfærdsbehandlere rundt om i landet, mener jeg at have set. Hvad med at prøve at ringe dertil?


  • #26   27. dec 2009 Uhhaa får jo helt ondt i hjertet af at hør det. Gid man kunne hjælpe...

  • #27   27. dec 2009 Hej Kim.

    Det er ikke lykkedes mig at finde nogen der har mod på det, men hælder desværre også til den tanke, som flere herinde og dem jeg har talt med idag siger... Det kan være små tikkende bomber når de ikke er socialiseret som helt små.
    Og beskrivelsen de selv har lagt på hg passer jo slet ikke med din oplevelse af hvalpene.
    Hvor er det synd, men måske du gør dem og evt. kommende ejerer en stor tjeneste ved ikke at lade dem komme videre.
    Ved det er utrolig svært og håber du finder den rigtige løsning.


  • #28   27. dec 2009 Jeg må indrømme jeg havde ringet og allieret mig med DB og et intenat. Måske de har adfærdsbehandlere, eller kan viderformidle kontakten til "plejefamilier". Som skrevet er hvalpene jo ret unge, så synes egentlig de fortjener en chance, og blive vurderet af uddannet adfærds behandlere, før aflivning...

  • #29   27. dec 2009 der er vist skaffet hjem til dem, og der er også talt med db, jeg har skrevet i pb med kim, og ved den ene er kommet til nyt hjem, og den anden kommer i nyt hjem i morgen.

  • #30   27. dec 2009 Ina..

    Hvor det glæder mig at høre nogen har mod på at tage sig af de små kræ.. Håber og ber´til at det vil gå dem godt og at de vil gå en godt liv:-)


  • #31   27. dec 2009 den ene vil blive oprettet herinde så i kan følge den resten af dens liv,SS

  • #32   27. dec 2009 nej det er ikke mig der tager den ind, men min kæreste.

  • #33   28. dec 2009 ja det er der og jeg kan forikre jer at nu får hun det godt, og kommer i et trygt hjem, hvor der vil blive taget hånd om hendes problemer,

  • #34   28. dec 2009 jeg har ikke gidet læse alle indlæg, men det er mig tråden omhandler - og kim - tal sandt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! idiot da - vi aftaler at du får lov at købe en hvalp, du kan ikke betale og vi aftaler så at du betaler den første....

    jeg ringer og spørg om du kender en der kunne bruge hvalp nr 2 ellers bliver den aflivet - næ det gjorde du ikke! men jeg skulle endelig tage den med så kunne du have hende til hun blev solgt- jeg siger tak og vi aftaler at du får 500 ved salg.

    tjek venligst min annonce - der står hverken at de er tjekket eller fået loppekur- der står de er passet med ormekur! hunden kostede 1500, især hvis jeg skulle tage den med til fyn. klart, moderen har tavle og faderen er ukendt.

    jeg ringede med det samme da du sagde der var et problem med hundene, men som jeg ringede og spurgte om inden vi kørte fra jyllang "er du sikker? jeg kan ikke ende op med dem selv, det kan jeg ikke, så du skal være sikker!!" og ja siger kim- så har jeg noget at lave.

    OG JEG KAN IKKE SE HVORFOR DU SKAL HÆNGE MIG UD - DE HAR ALDRIG VÆRET MINE, ALDRIG VÆRET VED MIG , du så billeder inden de kom med til fyn....? seriøst - jeg stolede på at du kunne give hvalp 1 et godt hjem, derfor sagde jeg okay til at du slap for at betale depositum!

    forresten, lyver du? du sagde til mig at problemet var din eegen hund der ville bide dem....

    ja de var i en flyttekasse på bagsædet, hvem af jer med børn vl have 2 store hvalpe løs i bilen ? jeg havde sq da min søn med?... og du kørte dem videre i kassen!!!!!!!!!!!!!! - som stod åben-...

    har lige fået en pb fra en der mener jeg skal meldes, i er meget velkomne til at komme og se min hund, vores forhold osv , det eneste man kan sætte en finger på er at den har 2 hundekurve.... bob bob!


  • #35   28. dec 2009 hov kim - det hat aldrig været aftalen at du bare skulle passe dem- jeg kontaktede dig sq fordi jeg ikke kunne bærer de skulle aflives!! de var søde og kælne, legesyge da jeg tog billeder d. 23 og hentede dem d. 26. men mon ikke din hund har gjort dem vildt bange? den gik jo efter dem sagde du?! hold kæft - hvor løgnagtig må du være?

    i kims hoved har hvalpene fået gode hjem, og jeg har sagt ok til 700kr for dem begge- altså hallo, tænker jeg kun på penge? jeg mister selv 800kr da jeg betalte din hvalp fordi du først kunne betale d. 1. januar...


  • #36   28. dec 2009 maiken jeg har skrevet en pb til dig.

  • #37   28. dec 2009 tak- jeg har svaret smiley

  • #38   28. dec 2009 Er mundlam efter at have læst denne historie og ved ikke lige hvad der er rigtigt eller forkert.....
    Dog må jeg sige at jeg finder det meget forkasteligt at man avler hvalpe for derefter nærmest at "kaste dem i grams".... Stakkels hvalpe... Det er jo dem der bliver taberne i sidste ende!


  • #39   28. dec 2009 ja det lader til at være en vanvittig historie, som vi prøver at finde ud af nu.

  • #40   28. dec 2009 lise, jeg er helt enig - hvorfor tror du jeg prøvede af få dem ud i gode hjem?

    kim - hov der kom endnu en løgn frem , du sagde til mig igår at du havde solgt dem for 700 til godt og blivende hjem SAMME STED - da jeg jo så kun tabte 800kr på at have betalt din hvalp som du ville betale senere? jeg har lige haft en god lang snak med melanie, og hende har du sagt til at du havde sagt til mig at de kom samme sted hen, men du i stedet gav den ene til hende... gider du godt give lyd fra dig og fortælle hvor hvalpene ender? ellers må jeg komme og hente dem eftersom du ikke taler sandt kan jeg da ikke stole på det er gode hjem de kommer i? og du har meldt mig til db, hvorfor? kontakter de mig eller skal jeg selv kontakte dem for at fortælle SANDHEDEN? bare jeg lige ved det ,,, det ville da være rart. eller skal jeg bare være hjemme til de kommer eller hvordan foregår det? jeg ved hvem du har snakket med, navn osv, skal jeg selv kontakte ham eller hvordan?


  • #41   28. dec 2009 melaine, tak du er en stor hjælp..

    kim, nu har jeg prøvet at ringe til dig, men du svare ikke - jeg vil gerne lige hører fra dig mht hvor hundene virkelig ender og hvordan det her er nået her ud til?


  • #42   28. dec 2009 Ja aflive, du skrev i en sms din svigerfar ville skyde dem for sådan skulle det gøres. I ville jo aldrig tage dem med til dyrlægen. Og nu må historien have en ende.
    Alt vel. Nu er hvalpene på vej til nye hjem hvor de trods alt ikke bliver bange og skræmte som de har været. Og jeg har været henne og give dem begge 2 loppekur for de var jo skam bidt af loppe bid på hele kroppen og magre.


  • #43   28. dec 2009 det er så lidt maiken, jeg vil bare gerne have det hele på det rene inden vi henter hunden.

  • #44   28. dec 2009 Du ska nok få dine penge.. bare rolig, køre ned i banken og sætter de 700 kr som du absolut skulle have for de små stakler.. og nej du har ikke haft ringet, min tlf er tændt 24-7 du.
    Gider ikke skændes med dig ang det her.. de er dyreliv vi snakker om.. ikke bare ting og sager...


  • #45   28. dec 2009 kim, jeg har stadig den sms , ja min svigerfar ville skyde dem, derfor valgte jeg at tage dem med til fyn så de kunne få nogle gode hjem! jeg har aldrig sagt at sådan skal det gøres? jeg har sagt at jeg ikke ville kunne bærer det!!!!

    nej vi stopper fanme ikke her min fine ven- altså hundene var stille og rolige og INTAKTE dvs ikke bidt i stykker da de blev afleveret til dig. enten ringer jeg til db og politiet da du ikke bare må sælge noget der ikke er btalgt i henhold til købeloven mener jeg.. ellers må du komme med en løsning.

    tror du jeg finder mig i:'
    1. at blive meldt til db når hunene aldrig har været mine eller været ved mig
    2. du hænger mig ud her trods jeg blot ville hjælpe hvalpene ud i goder hjem

    3. du bryder vores aftale

    4. du lyver om hvor hvalpene ender

    tror du virkelig at jeg blot siger okay til alt det ? det var jo din hund der var problemet da jeg ringede igår, den gik efter hvalpene og ville bide dem - sagde du..


  • #46   28. dec 2009 kim, ja 700 er under halvdelen af hvad jeg har lagt ud for den hvalp du ville købe! ergo du er da ikke til at regne med

    melanie , skal jeg sende dig nogle billeder fra den 24. dec? hvor de er livlige , legesyge og sammen med 4 andre hunde?:) har både på mobil og kamera


  • #47   28. dec 2009 ja tak det må du gerne maiken

  • #48   28. dec 2009 Ska jeg virkelig skrive hvad du skrev til mig ? Nu må du fandme styre dig man.. for det er jo ikke sandt. hvis du vil hente den sidste hvalp er du velkommen, men så må du aftale det med "melanie og rune o O" for det er dem som henter den og vil opdrætte den. Ellers vil jeg faktisk ikke bruge et øjebliks tid på dig. Og nej har da ved gud ikke meldt dig til db. Har snakket med en derinde fra ang situationen. hvad der ville være bedst for hvalpene.

  • #49   28. dec 2009 kim melaine har fået lov at hente den sidste gratis da den kommer til et godt hjem ved rune.

    ja skriv du lige hvad jeg har skrevet til dig - den sms vil jeg gerne se! jeg har sq min udbakke endnu...

    jeg styre mig , hm sjovt, du har skrevet herinde til en at du har meldt mig og forhørt dig mht til hvalpene og betalingen!!

    jeg skal have navn og adresse på den der har hentet hvalpen da jeg vil vide hvor den er.


  • #50   28. dec 2009 Hvorfor skal du vide hvor hvalpen er ?

    Har du ikke videre solgt hvalpene og dermed egentlig ude af denne "handel" ?

    Kan ikke hitte hoved og hale i det hele, men vil blot sige at der må være gået et eller andet galt med jeres komunikation, eller mangel på samme...



  • #51   28. dec 2009 Nej kæresten's far afliver selv. Hvorfor tror du jeg tog dem med. Det da synd de skulle være skudt.. er der mere at sige..



  • #52   28. dec 2009 ren'e , nej jeg har ikke solgt hvalpen , jeg solgte en til kim, jeg har aftalt med melaine at de kører hjemme fra om en halv time og henter en af hvalpene... den anden må jeg jo så betragte som den kom ville købe, men ikke kunne betale - derfor kan han ikke sælge noget han ikke ejer... jeg vil gerne vide hvor hvalpen er endt og om den får det godt, ikke meget andet.

  • #53   28. dec 2009 kim . læs , jeg skriver at det ville være synd og derfor kom de med til fyn? jeg skriver ikke at det er iorden og sådan skulle det være gjort som du skriver længere oppe jeg har skrevet...

  • #54   28. dec 2009 Har fortalt dig igår hvor hvalpen kom hen.
    Til et godt og kærligt hjem hvor den vil blive elsket af 2 mennesker som har den nu.


  • #55   28. dec 2009 hmm....du udlevere altså 2 hvalpe som ellers ville blive skudt.

    Så må du jo bare stole på den anden hvalp kommer til et godt hjem.

    Min personlige mening er at, hvis du udlevere hvalpe til en ukendt, så er du helt selv ude om, hvis det ikke går som du regnede med.

    Men i lavede vel en kontrakt, så har i begge noget på skrift at forholde jer til smiley


  • #56   28. dec 2009 kim, nej du sagde de 2 kom samme sted hen- det gjorde de jo så ikke! og du siger det er i din by, jeg spøg hvad de kan tilbyde, osv osv.. du var jo selv med i samtalen... ! fortæl mig dog hvor hvalpen er? bare et navn eller en profil herinde, mere ber jeg ikke om, ikke engang de 800 jeg lagde ud for dig . seriøst da, hvalpen der bliver afhentet snart (reddet fra din agresive hund) kommer til et godt hjem hvor jeg løbene får opdateringer og den kommer også her ind , hvor er folk søde smiley (nogle folk)

    tak for alle jeres privat beskeder til mig - tak fordi i ikke ser mig som skurk(: altså jer der har skrevet..


  • #57   28. dec 2009 renë nej desværre ikke . jeg har kun det fra kim's ip adresser, tlf nr og de optagede samtaler, og nr pladen

    nej jeg udlevere ikke 2 hvalpe der ellers skulle være aflivet.. jeg aflevere en hvalp som kim købte og en anden hvalp kim kunne tjene lidt på.. kun 500 godtnok..


  • #58   28. dec 2009 vi kører afsted nu for at hente hunden. jeg opdatere når vi er hjemme igen.

  • #59   28. dec 2009 glæder mig til i kommer melanie og rune.

    Og ja skudt, det har jeg jo i en sms som du skrev hvilket du også fortalte over tlf'en.


  • #60   28. dec 2009 ja skudt ? jeg har aldrig sagt go for den facon af aflivning - derfor ville jeg have dem med væk så de ikke skulle dø!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    melanie . HER ER ALBUMMET SÅ - DE OMTALTE HVALPE, BILLEDER AF IKKE AGRESIVE, BIDENDE, USOCIALE HVALPE.. DE ER GLADE, LEGER NORMALT OG ER I FIN STAND, IKKE BIDT I STYKKER ELLER NOGET.
    http://www.hundegalleri.dk/html/alb_vis.asp?AlbumID=48875

    håber i nyder billederne som er taget d. 24.12.09 i svigerfars have...


  • #61   28. dec 2009 melanie, tak dejligt i kom så hurtigt afsted efter vores samtale, andet ville være synd nu kims hanhund jagede dem og ville bide.. jeg glæder mig til at følge hende smiley

  • #62   28. dec 2009 kim , jo jeg er 20? hvorfor tror du ikke det ? jeg er født d. 6. august 89?
    det her er min profil og har været det siden jeg oprettede den.. hunden der er på profilen var min første hund, så hvorfor er det du tror det ikke er min profil? fuck du langt ude, er der ikke det ene galt er der det andet galt!


  • #63   28. dec 2009 og kim , hvis du kiggede ind i bilen sad magnus , min søn som er på billedet i sin autostol!

  • #64   28. dec 2009 mikala - vil du finde dig i at blive hængt ud sådan her? bare fordi du vil hjælpe 2 hvalpe videre til et godt og blivende hjem, nej tak.

    KIM, pengene er ikke på min konto, husk vi aftalte inden middag, ellers må jeg hente hvalpen du har solgt, .. hvornår kan jeg hente den og hvor er den?


  • #65   28. dec 2009 er det ikke lige meget hvem der har ret og hvem der har uret????
    hovedsagen er at der er fundet en løsning på problemet.
    Mvh
    Michael


  • #66   28. dec 2009 melanie og rune o O
    godt træk i har lavet der.
    er sikker på hunden får det godt
    M


  • #67   28. dec 2009 Helt ærligt.... Tag dog og brug enten pb'ere eller telefonen til at læse jeres problemer..

  • #68   28. dec 2009 Skift æ ud med et ø....Så giver det mere mening.

  • #69   28. dec 2009 der er vel heller ingen grund til tråden bliver ved at køre,når nu problemet er løst.
    jeg tror bare i bliver mere uvenner ved at skrive til hinanden,for man kan misforstå meget når det forgår over chat
    M


  • #70   28. dec 2009 ja du ska nok få dine penge, venter såmen bare på at melanie og rune kommer og henter deres nye hundehvalp da jeg ik vil lade den være alene når den er så lille. Du kan vel vente de få timer der går endnu.

  • #71   28. dec 2009 Føj, hvor er det pinligt at udstille sine frustrationer og dumme ugennemtænkte handlinger her i det offentlige forum:-)
    Måske skulle der være en reget med en lille smule etik og pli for at få lov at skrive herinde?
    Eller skal der være en allersgrænse?
    I hvertfald burde nogen få sig en bedre tone og klare uenighederne privat.
    Ja, det er bare min mening.
    Godt nytår:-)


  • #72   28. dec 2009 prooblemet bliver aldrig løst eftersom de fleste herinde nu her mig som en der ikke er til at stole på - jeg ved hvad jeg solgte og ved derfor også at det er løgn, jeg ved at hende der hentede den ene hvalp selv var overbevist om at det var kim's hanhund der havde bidt hvalpen lidt i stykker og så skulle der vist os være blevet råbt af dem- stakkels hvalpe ...

    men ja hundene er kommet væk fra kim og så er alt godt på nær de 800 jeg har tabt, men pyt nu med det, hundene skulle have det godt og derfor burde kim jo slette tråden.


  • #73   28. dec 2009 ja så er vi kommet hjem med hunden som nu hedder topsy, ja hun er virklig meget bange for menneskehænder, og om det er det enen eller det andet ved jeg ikke, jeg ved hun er bange for hunde der er større end hende, hvilket er klart med den omtumlede tilværelse hun har haft allerede, hun rystede meget da vi hentede hende, men faldt dog til ro på vej hjem i bilen, hvor hun lå på skødet af mig hele vejen, vel ankommet hjem bar jeg hende ind, og tyson fik lov til at snuse til hende på hendes præmisser, og det gik fint, hun har 2 små bidesår af hvad jeg har set indtil nu, men har jo ikke undersøgt hende ordentlig endnu, i morgen skal hun til dyrlæge og tjekkes. og indtil da skal hun bare forkæles og falde godt til her.hun bliver oprettet herinde i morgen.

  • #74   28. dec 2009 Melanie - Det lyder godt !
    Nu har jeg læst hele tråden . hold da køft hvor i kan .

    Lyder ikke som om hundens bedste er nummer 1 på listen nu ?? - mere jeres egoer ?

    Hmm..


  • #75   28. dec 2009 tak by frey, hun får det helt sikkert godt nu, og på vej hjem fik hun tillid til mig, så det skal nok gå, men ja hun er en meget bange lille hund lige nu. jeg opdaterer i morgen når vi har været hos dyrægen.

  • #76   29. dec 2009 som jeg har sagt og skrevet er det ikke til at sigehvem der har givet hende de to sår, og det er hvad der kan ske, det er ikke noget alvorligt, og bliver tjekket hos dyrlægen idag, så tag nu og få talt sammen og så glæd jer over at hun nu har det godt, og allerede er begyndt at komme til os, og slikke og på hænderne og vil kæles.

  • #77   29. dec 2009 melanie, det er både mig og min svigerfar glade for og vi håber i får glæde af hende, og hvor er det dejligt at hun allerede er ved at blive til den hun var smiley nemlig glad, kælen og legesyg, det skal nok komme .

  • #78   29. dec 2009 nu har hun været til dyrlæge, og det gik rigtig fint, hans, ord var:
    hun er meget sky og bange, og det kan skyldes hendes omtumlede liv de sidste dage, men med kærlighed, tryghed og masser af omsorg, så vil hun hurtigt komme over det, og blive en helt normal hund igen.
    hun vejer et par kilo for lidt, men det ordner et godt hundefoder helt automatisk,dog blev vi enige om at hun godt måtte få lidt tigermælk.
    hun virker som om der er blevet råbt og slået ud efter hende, men det vil også gå over.
    alt i alt en rigtig fin hund.



  • #79   29. dec 2009 Nu spørger jeg måske dumt, men er det ikke meget normalt, at en hvalp taber sig, lige når den flytter?
    Fordi den er utryg og måske ikke er så glad for at spise det nye sted? Samtidig med foderskifte måske? Så kan de da vist også tabe sig lidt...
    Det synes jeg bare, jeg har oplevet med de hvalpe, vi enten har købt eller solgt - men jeg er måske galt på den...


  • #80   29. dec 2009 jo linda, men ikke et par kilo, og hun var vist lidt underærneret der hvor hun kom fra, men som sagt så er det noget der retter sig med et godt foder, så det tager jeg helt roligt.
    hun har kun været væk fra opdrætter i 2 dage,


  • #81   29. dec 2009 Nå ja, ok - syntes jo bare de så fine ud på billederne fra d. 24... men 2 kg er nok også lige i overkanten at tabe på så kort tid... det kan vel næsten ikke lade sig gøre??

    Jeg ønsker jer held og lykke med hende


  • #82   29. dec 2009 melanie , som jeg sagde i telefonen skulle hun tage lidt på (vuderet d. 24/12) men så har hun da tabt sig yderligere, for syntes ikke hun var tynd tynd, .

    godt dyrlægen siger at hun nok skal blive fin igen:)


  • #83   29. dec 2009 nej jeg ynes jo så heller ikke at hun var så tynd, men det var det han vurderede, men som sagt s¨ville det komme automatisk, ja un kan jo godt have tabt sig lidt mere end da du så hende, men nok ikke så meget,

  • #84   29. dec 2009 sjovt min gamle dyrlæge ikke sagde at hun var undervægtig smiley altså en bekendt, som jeg spurgte inden jeg tog dem med herover.. men sådan er det smiley bare hun får det godt og blir fin igen. hvis hun ikke har spist i 3 dage.. hun fik ikke mad den 26 fordi vi skulle kører i bil, og hvis hun så ikke har spist så meget det stykke tid hun var ved kim, ja så kan det vel blive mere end 100g smiley

  • #85   29. dec 2009 ja men tror du ikke det er forskelligt fra dyrlæge til dyrlæge maiken? det tror jeg også derfor jeg tager det helt roligt, og som han sagde så kommer det jo automatisk.

  • #86   29. dec 2009 det gør det da smiley bare adlibitum mad så skal hun nok tage de par kg på ..

  • #87   29. dec 2009 ja det er jeg også sikker på, og som sagt så spiser hun hele tiden nu.

  • #88   29. dec 2009 heh det var godt smiley

  • #89   29. dec 2009 Stakkels små hvalpe........



  • #90   29. dec 2009 Det lyder dælme noget rodet.....og hvorfor tage 1500,- for noget man har tænkt sig at skyde ?....skal man ikke være glad for, at de får et godt hjem ?
    Men det med aflivningen var måske bare et "salgstricks" ?


  • #91   30. dec 2009 smilende susie. nej hvis du ikke forstår indlægget nu så kommer du ikke til det..! 1500 er en fin pris så de ikke ender i noget rod - og det gjorde de så.. så håber de nye ejere kan rette op på hvad end der er sket ved kim H , ellers havde det jo nok været bedst af aflive dem! da de trods den "ikke vilde billige" pris, men stadig billig, mor' med stambog og far ægte uden.. du siger simpelthen at en ægte rottweiler ikke er noget værd? .. ps.... den ene er foræret væk og den anden solgt til 700, så jeg kan ikke se hvor du vil hen med det du skriver? sidste kuld blev solgt for 2300,- stk .. så 1500 var billigt for nogle søde, legesyge og kælne hvalpe som skulle tage lidt på , ikke andet..

    men f*ck nu det? de har fået et godt hjem ,så kan ikke se hvorfor man skal fortsætte med at skrive om noget der er sket, se da frem ad - de har fået nogle hjem. den ene har jeg kontakt med, den anden vil kim ikke oplyse mig om hvor er. men den ene har det super godt....


  • #92   30. dec 2009 maiken.....hvor skriver jeg, at 1500,- er dyrt ?......hvor skriver jeg, at de ikke er noget værd ?
    Det er da nærmere jer der indikere at de er værdiløse ved ikke, at ville give dem en human aflivning men ligefrem skyde dem.....det må åbenbart ikke koste noget eller hvad ?



  • #93   30. dec 2009 susie, det har aldrig været mine hunde? ej heller forældrene? jeg har en kastreret hanhund så nej jeg har ikke planer om hvalpe, jeg lavede blot annoncen! så kan ikke lige se hvad det er jeg skal forsvære mig selv for her? dumme beskyldninger som ikke engang handler om min hund? underligt...

    du skriver: "og hvorfor tage 1500,- for noget man har tænkt sig at skyde ?....skal man ikke være glad for, at de får et godt hjem ?"

    hvorfor tage 1500? fordi hvis man skriver gives bort er der mange der har den der "ÅH , det billigt, koster gratis, jeg må ha, jeg spare penge!" og sådan nogle skulle de bestemt ikke havne ved, nogen som ikke engang har råd til at vacc. hunden.


  • #94   30. dec 2009 maiken......muligt det ikke er dine hunde, men i og med du laver en annonce og formidler disse hunde videre, så har du altså et ansvar. Jeg er da ligeglad med, hvem hundene er vokset op hos.....det er dig der sælger og det er så dig man går til, hvis der er noget......hvis du intet vil have med det at gøre, så skulle du ha ladet være med at indlade dig på det fra starten af.

    Og ja...jeg undres over, at man er så forhippet på, at få betaling for nogle hunde man egentlig bare har tiltænkt en kugle, hvis ikke der dukker nogle nye ejere op.......det er sku for nemt, at skrive "hvis ikke de bliver solgt nu så bliver de aflivet".....ekstrem dårlig salgstricks.



  • #95   30. dec 2009 susie, det stod der ikke, har du læst annoncerne og alle indlæggene her? syntes det er dårlig at du siger jeg skriver at de bliver aflivet. jeg skrev til kim om han evt kendte nogen der ville købe hvalp nr 2 , nu han ville købe hvalp nr 1.. da jeg syntes det var et umuligt valg at vælge hvem der skulle dø og hvem kim skulle have! han siger så at jeg skal tage hvalp nr 2 med , så vi bliver enige om at han tjener 500kr på at have den til den er solgt, ergo får sin hvalp for 1000kr...

    jeg vil gerne stå til ansvar for at prøve at hjælpe hvalpene videre til gode hjem, men vil sq ikke stå til ansvar for at de skulle være aflivet, det var ikke min beslutning!


  • #96   30. dec 2009 charlotte, ja det har jeg faktisk:/ men når han ikke kan komme at med dem plejer jeg at tage dem her hjem og så finde nogle nye gode hjem, men vi er flyttet i lejlighed så som skrevet længere oppe ville kim købe den ene og tjene 500 på at have den anden indtil den blev solgt, men sådan gik det desværre ikke, eftersom hvalpene jo blev "ødelagt" på 1½ døgn smiley

    men vi er 100% enige, en af dem burde neutrailiseres/kastereres... men når dette ikke ser ud til at være en løsning for ham, ja så forbarmer jeg mig og hjælper ham af med dem .


  • #97   30. dec 2009 det må du jo selv om ? altså de var glade og søde da jeg afleverede dem, og bange og nervøse da melanie hentede den sidste af dem,.. men de har fået gode hjem så gider faktisk ikke gentage mig selv mere..

  • #98   30. dec 2009 Maiken, du må meget undskyld, men du lyder godt nok frelst i dine indlæg...

    Som om alle andre undtagen dig har lavet fejl i denne sag her


  • #99   30. dec 2009 Jeg vil sige at psykisk har de bestemt ikke være solide, hvis man kan ødelægge dem på 1½ døgn. Heller ikke selvom det er hvalpe.

  • #100   30. dec 2009 Ren'e, ja jeg gider da ikke gentage mig selv, hvilken fejl har jeg så lavet ved at forsøge at give de 2 hunde et godt hjem?

  • #101   30. dec 2009 mette, det skal jeg så ikke kunne sige, jeg ved bare at dehverken høl eller pissede på gulvet af skræk bare fordi man ville løfte eller kæle for dem.

  • #102   30. dec 2009 Panikløsninger giver sjældent de bedste resultater.

    Jeg synes bare det er som om du smider alt "ansvar" fra dig, jeg tror heller ikke på man kan ødelægge hvalpene på 1½ døgn......


  • #103   30. dec 2009 Du er da utrolig Maiken, du prøver da virkelig at "vaske dine hænder her" og give Kim H skylden for din svigerfars vanrøgtede hvalpe som du iøvrigt også i PB til mig fralagde dig ethvert ansvar for, fordi det ikke var dine hvalpe.

    Jeg kender ikke Kim H personligt men har skrevet en del med ham i PB samtidig med da jeg tilbød dig at købe de to hvalpe som du kun ville sælge til mig hvis jeg ville give 300kr mere end jeg havde tilbudt og som du begrundede med skulle dække transporten fra Jylland til Fyn trods det du kørte turen alligevel da du jo var på juleferie hos din svigerfar.

    Mit indtryk af Kim H er bestemt ikke at han har ødelagt din svigerfars hvalpe tværtimod, han har imodsætning til dig tænkt på deres ve og vel hvor du har tænkt på at tjene penge.


  • #104   30. dec 2009 eftersom de har fået godt hjem kan i sq rende og hoppe, og vufferne , jeg er glad for du ikke fik dem! sådan som du opfører dig, vandrøgtede var de ikke, hvorfor er den hvalp så melanie og rune har taget ind, hvorfor er den begyndt at spise igen? hvorfor er den begyndt at komme til dem af sig selv? efter under 1 døgn? sjovt nok , det gjorde de begge ved os andre da de var vëd min svigerfar! men ikke ved kim...

    forresten vufferne, vi var på juleferie ved min mor i dronninglund (30km fra aalborg) og min svigerfar bor på mors, så det var EN OMVEJ hjem, for pokker da, der er jo ingen motorvej derud, det tog dobbelt så lang tid at skulle over 4 broer og kører dobbelt så langt i stedet for at kører 3 timer fra aalborg/dronninglund til fyn via mototvej.. så benzin er der brugt nok af...

    GUD HVOR I HÆNGER JER I ALT.. DET ER NU FINT MED MIG , MEN FIND NOGLE ANDRE AT LADE DET GÅ UD OVER.. kim starter indlægget med at lyve så forstår fanme godt i ser mig som en eller anden lort.. det kan fanme ikke passe at man ikke kan være på hg i fred når de har fået nye hjem, og i kan jo læse mine annoncer og se billeder af dem i albummet - de hvalpe jeg solgte er ikke "de samme" (sind osv.) der blev hentet ved kim. længere er den ikke og gider sq ikke blive ved med at sige det .


  • #105   30. dec 2009 ren'e , det var ikke nogen panik løsning? kim havde lagt billet på den ene i over en uge ? hvilken panik løsning er det ? det eneste panik der har været er at ha fået dem væk fra den hanhund han har der ikke kunne enes med dem, sådan som han fortalte mig det i telefonen.

  • #106   30. dec 2009 Ja ja Maiken jeg synes bare folk skal høre hvordan det egentlig hænger sammen...

  • #107   30. dec 2009 vufferne, hvis du ikke kender mig og kims samtaler ved du jo heller ikke hvordan det hænger sammen?

  • #108   30. dec 2009 Tjaa Maiken eftersom jeg har haft kommunikation med jer begge synes jeg jo nok jeg har en forudsætning for at vide hvordan det hænger sammen.

  • #109   30. dec 2009 pb'er mellem mig og kim .. ERGO JEG HAR IKKE BEDT HAM PASSE DEM!! som han skriver i tråden aller øverst, han har sq ikke passet begge 2, kun den ene for at få sin egen billigere:

    kunne vi også smiley
    Men imorgen der har jeg endelige svar om jeg har skaffet pengene, der sms'er jeg dig lige omkring middags tid. !


    --------- Forrige besked ---------
    Fra: *Maiken *
    Sendt: 21-12-2009 18:07:44
    Emne: SV: billeder

    super godt... ellers kan vi sige de 1000kr i depositum og 500 den første og du henter hvalpen d. 26 lige så snart vi kommer hjem smiley


    --------- Forrige besked ---------
    Fra: kim H
    Sendt: 21-12-2009 12:51:05
    Emne: SV: billeder

    Jeg er lige ved at undersøge om jeg kan få fat i alle pengene til dig på en gang, for så er det ude af verden og jeg kan få hvalpen med det samme :)=



    --------- Forrige besked ---------
    Fra: *Maiken *
    Sendt: 20-12-2009 21:19:47
    Emne: SV: billeder


    Hej det lyder bare rigtig godt .. ja jeg kan godt trække den til imorgen (:

    --------- Forrige besked ---------
    Fra: kim H
    Sendt: 20-12-2009 20:39:00
    Emne: SV: billeder

    flere hektar skov 2 min fra hvor jeg bor, den dejlige hverdag sammen med min armani og alle hans legekammerater som vi er sammen med hver dag. + den kærlighed jeg vil give den resten af livet. Du kan se hvor glad min rotte er på mine billeder smiley

    mht. penge, der giver jeg lige svar imorgen når jeg har fundet ud af det sidste der! hvis du kan vente med svar til imorgen.


    --------- Forrige besked ---------
    Fra: *Maiken *
    Sendt: 20-12-2009 20:29:13
    Emne: SV: billeder

    som jeg skrev tidligere skal jeg gerne have 1000,- kr i depositum,
    og resten når hvalpen bliver afhentet dvs senest nytårsaftens dag (der hvor de flestes løn går ind)

    hvad kan du tilbyde hende? så må jeg vælge lidt ud fra det også , desværre... hvorfor kunne jeg ikke bare have en hvalp til hver af jer?,, nå men hvad ville du kunne betale i depositum?


    --------- Forrige besked ---------
    Fra: kim H
    Sendt: 20-12-2009 20:24:17
    Emne: SV: billeder

    ja, det eneste der bremser mig er min økonomi.
    Jeg er i fuld gang med at få fat i penge til hvalpen. Hvor meget dep. ska du have for at resevere hvalpen til mig ?
    Dvs. du får resten til d. 1 !


    --------- Forrige besked ---------
    Fra: *Maiken *
    Sendt: 20-12-2009 12:44:51
    Emne: SV: billeder

    hej kim. den ene hvalp er solgt, og har 2 forespørgsler på den sidste, skal jeg holde den til dig kræver det depositum , og selv at du er rimelig sikker på at du kan bruge hende..

    skriver bare lige så du er klar over det, så jeg ikke sælger den sidste for næsen af dig, den anden er solgt ubeset


    --- i de beskede forstår jeg bare at kim ville købe den ene? men det er sikkert bare mig der er gal på den


  • #110   30. dec 2009 vufferne , den eneste komminukation vi har haft har været dårlig , i det du siger jeg skal meldes til db.. men kan da lige smide beskederne her!:

    Skrevet: 28-12-2009 07:47:17

    Hold da op du er da bare for meget.... tænker jo kun i kroner og øre og ikke på hvalpene.

    I skal da bare meldes til Dyrenes Beskyttelse både din svigerfar og dig.

    Hvorfor deltager du i grunden ikke i den tråd herinde der omhandler jer.... når du nu har så rent mel i posen som du siger????


    --------- Forrige besked ---------
    Fra: *Maiken *
    Sendt: 27-12-2009 16:42:24
    Emne: SV: Rotweilerhvalpe.


    hej - du må venligst pakke den der ned "at jeg har" , jeg har blot lavet annoncen for min svigerfar, ikke andet.. han har købt den ene selv og ville sælge den anden for mig og tjene lidt penge...

    ergo den unge fyr skylder mig depositummet.. på 1000,- kr da vi havde en klar aftale, både på skrift og tale.

    du kan få dem begge for 1300, de sidste 3 må så dække dække benzinen/ragten til fyn. da de er fra jylland.

    ham den unge du snakker om, ringer jeg lige til - da jeg jo ikke kan sælge en hund han har købt.

    send mig dit tfl nr så kan vi snakke om det, og jeg vil da slet slet ikke beskyldes for at have noget som helst med noget at gøre mht dårlig stand!! jeg har set hvalpene 2 gange, og kun lavet annoncen for ham. bare så vi har det på det rene.

    --------- Forrige besked ---------
    Fra: ** Vufferne** .
    Sendt: 27-12-2009 09:40:28
    Emne: Rotweilerhvalpe.

    Hej.

    Jeg er bekendt med at du får passet 2 rotweilerhvalpe fra din svigerfar der er i meget dårlig stand hos en ung fyr herindef ra indtil du kan få dem solgt eller aflive dem. Er det korrekt??

    Jeg vil gerne købe dem begge..... vil dog kun give 1000kr i alt for dem begge på grund af deres stand som vil give mig en del udgifter hos dr dyr.
    Vil du sælge dem for det?


    ----- så kan det være du husker den eneste form for samtaler vi har haft lidt bedre , i stedet for at sige du har snakket med os begge, du har jo som sådan ikke snakket med mig .


  • #111   30. dec 2009 Maiken hvis du nu kigger mine indlæg igennem igen vil du måske kunne se at det jeg kommentere på er hvorvidt det i mine øjne er Kim H der er skyld i hvalpenes stand eller ej.

    Og ja jeg mener stadig at både du og din svigerfar burde meldes, du har i mine øjne været bevidst om hvilken stand de hvalpe var i uden at gribe ind men tværtimod solgt dem videre for at tjene penge!


  • #112   30. dec 2009 hvad hjælper al den mudderkasten hundene?
    jeg ved der er mange rodede ting her i tråden, og istedet for at kører i samme ring, så glæd jer over at hundene er kommet i blivende hjem.


  • #113   30. dec 2009 vufferne, som jeg skriver til dig så har jeg set dem 2 gange,efter annoncerne har lavet, og ja meld mig da bare? for hvad? at de skulle have et bedre hjem? hehe husk lige at meld tilbage hvornår jeg skal lave kaffe, for puuuha hvor man finder meget på min hund smiley NØJ , åh nej, den har mad og vand, 2 kurve, 1 tæppe i stuen, åh nej den går med et halsbånd .O ÅHÅH jeg kommer helt sikkert i fængsel og de tar min hund.. (bla bla bla , tror du selv?)

  • #114   30. dec 2009 melanie, tak, det har jeg efterhånden skrevet i flere indlæg, der er bare nogen der bliver ved og svare jeg ikke har de jo helt sikkert en selv fed følelse af at de har helt ret trods ingen kender sagen helt 100, da alle her i tråden ikke har et hvalpene IRL eller mødt dem både inden og efter kim.

  • #115   30. dec 2009 det er jo svært at aføgre hvad der er hvad, og derfor mener jeg at man bare må glæde sig over at de får det godt, nu, men ja din svigerfar burde neutralisere sine hunde, og det er ikke ment som en bebrejdelse til dig, for du kan ikke ændre på din svigerfar.

  • #116   30. dec 2009 charlotte, jeg vasker skam kun MINE hænder, i må sq sige om min svigerfar hvad i vil, ham kan jeg nu heller ikke lide halvdelen af tiden!

    melanie, enig ..


  • #117   31. dec 2009 Hvem er det nu lige der påstår at hvalpen er "ødelagt " på 1½ døgn. En hvalp der lige er blevet flyttet fra sine vante omgivelser, en køretur fra Jylland til Fyn og så i et hjem med en rottehan der ikke bryder sig om hvalpe, kan den blive andet et utryg? Det er da bestemt ikke det samme som, at den er ødelagt.

  • #118   31. dec 2009 britta, når jeg siger "ødelagt" hentyder jeg til den telefonsamtale jeg havde med kim i søndags, han sagde at den bed ud efter ham når han ville røre den og noget om at han havde sat på guvlet i flere timer uden den gad komme.. ergo "ødelagt" fordi sådan var den bestemt ikke da jeg afleverede den.

    men som jeg sagde skulle han nok bare give dem noget tid og se om hanhunden ikke bare skulle vise hvem der bestemte og hvad der skete hvis han bare var i nærheden uden at blande sig, det turde han ikke prøve da den jo så jagede og bed efter dem.

    og pyt nu med det! de er kommet videre i gode hjem og kan derfor ikke se grund til at diskutere emnet ydeligere.


  • #119   31. dec 2009 Maiken - jeg ser det ikke som de har været ødelagt

  • #120   31. dec 2009 Hvorfor i alverden er det nødvendigt at nedgøre/ydmyge og tale så dårligt om hinanden herinde.. Bliv nu lidt voksen og brug HG som et forum der kan udveksles erfaringer og andre ordentlige ting med.. Ikke som et sted man skal skændes på skrift.
    Ironi kan være sjovt på rette tidspunkt og sted, men ikke hvis det er for at "tryne" andre..
    Det er da helt ok at have sin egen mening og give udtryk for det, men at videresende sms feks. mellem to er, efter min mening ikke ok, når det er for at lægge andre ud.
    Men godt nytår alligevel med håb om en pæn tone herinde:-)


  • #121   31. dec 2009 britta - jeg kan ikke lige finde andre ord, men nu har jeg beskrevet hvad jeg mener

    gitte, godt nytår til dig også (: godt skrevet.....


  • #122   2. jan 2010 topsy er ikke ødelagt, tværtimod er hun allerede kommet langt, og nej hun er ikke bange fo´r tyson, han passer rigtig meget på hende, det er nemlig sådan at topsy ikke kunne lide at få halsbånd og snor på, og når vi skulle give hende det på så forsvarer han hende,når hun fik det på begyndte hun at krybe og ryste, så nu har vi købt en gåsele og en ny snor, og det er blevet meget bedre nu.
    ellers har hun det fint og leger og bider ting i stykker som hvalpe skal.
    huner då med alle steder, da hun græder bare hun ikke kan se os.


  • #123   2. jan 2010 Hvem har den anden hvalp? Melanie I tog kun den ene, ik?

  • #124   2. jan 2010 melanie, hvor dejligt, godt det går godt..

    frk, ja det vil kim jo så ikke oplyse mig om, desværre (:


  • #125   2. jan 2010 frk sjørslev jo vi fik kun den ene for kim havde fundet en anden ejer til den ene, men hvor den kom hen ville han ikke sige.
    ja det går rigtig godt med hende maiken, hun bliver mere og mere modig, og når vi har været ude så ved hun helt sikkert når vi er ved at være hjemme, og hun styrter ind som om hun har været væk i flere dage, og hun er utrolig glad fot at komme hjem igen.


Kommentér på:
hvad ville i gøre?

Annonce