{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Chihuahua Lynet (Maxie 9år d.8 MAJ 2012 blev han [ Himmelhund] 2003

38.017 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Chihuahua Lynet (Maxie 9år d.8 MAJ 2012 blev han

Fødselsår:
2003
Størrelse:
''HVIS DU SMIDER EN BEDØMMELSE SÅ HUSK OGSÅ SILCHE**

...(`""()
("(´o`,)
..("),(")..Jeg vejer ca. 35kg....4,5m høj......stor, flot og farlig er jeg...........Maxie, det er jo løgn...........okayyyyyy, moar.......hmmmmm, jeg vejer ca.14kg er 2,5m høj...........Maxie....... forkert igen..........ihhhhh, moar altså......okay vejer 7,5kg og er 1m høj.........MAAAXIE... du vejer 3.2kg.....jamen jeg er ren muskelbundt..........masser a træning i haven......så jeg ER farlig...............det var bedre, Maxie!!! oO( ja..........han er ik en chihuahua for ingenting.....hihi)

Han vejer nu under 3kg, så nu er han en ægte chihuahua.......hehe
I følge dyrlægen, sund og robust uden nogen som helst tegn på indavl, jeg er fri for problemer med mine led og mit hjertet er sundt og rask. Maxie blev d 24 NOV 2006 Kastrat...

En rigtig kernehund.....Ja det passer så ikke helt...........mit lille Lyn har GENETISK FARVERELATERET HÅRTAB. Se evt. mit album om sygdommen og TÆNK DIG OM HVIS DU TÆNKER PÅ AT KØBE EN BLÅ CHIHUAHUA eller hvis du tænker AVL!!

Født 28 marts 2003
Temperament
Kælen, dejlig, madøre, sovetrold, vagtsom overfor fremmed, holder meget af små børn. (skal bare se skyggen af en lille lyserød flyverdragt, så går halen som en hjulpisker)

Alletiders vagthund, kan nå havelåget på et ½ splitsek....hæhæ.....slå den.

Lige så hurtig jeg er om at nå havelågen, lige så hurtig er jeg når mor siger: nå, Maxie, skal vi sove......kaaapaaau så ligger jeg oppe på 1. sal på mors hovedpude oO(og så er det jo en fordel med muskler...hihi. Jeg er ikke til at driiiiiive væk)

Tricks
Giver pote, først den ene, så den anden...

Sit

Stopper ved kansten ved "stop" går først ved "gå"

Danser på 2 ben

Ligge mig på kommando (godbid)

Kan fuldstændig ignorere at jeg hedder Maxie, hvis der sker noget der er mere spændende....
.oO(MOOOR aaaltså, jeg HAR jo sagt, at det er de lange hår ved ørene der smutter ind, så man bare I N T E T kan høre, ved da godt jeg hedder Maxie)

Tørre "skægget" a i mors bukseben, hvis jeg har spist noget der sviner..

Når det er vådt udenfor, henter jeg mit håndklæde og vil tørres før jeg hopper op i sofaen eller sengen, hver gang...man er vel en gentleman..

Når mor siger "tur" danser jeg rundt, stikker hende en "high five" og sætter mig på 3. trin så hun kan nå mig.....smil

Og så kan jeg tale......
Stævner
Kun som tilskuer.....ingen tavle. Men er blevet rost af chihhuahua-klubben

Men mor og jeg har da nogle gange stævne om hvem der kommer først op og ned af trappen til 1. sal......hæhæ....jeg vinder HVER gang.

Og så har jeg vundet nogle diplomer "VBC" (verdens bedste chihuahua) og "MDD" (mors dejlige dreng) og dem er jeg rigtig stolte a....
Stamtavle
NIX.......men derfor kan man da godt være en dejlig hund alligevel....a den bedste slags af arten chihuahua....for det er jeg.......sir moar!!!

Der er så nogle herinde, der har ondt et vis sted over at jeg ikke står under blandinger......når tavlen mangler..fordi jeg er langhåret og blå....men nu står jeg her og her blir jeg stående......hehe
Køn
I allerhøjeste grad ja...............langhåret blå chihuahua han med hvid og cremefarvet aftegninger.


**(SIG MIG, ER JEG DEN ENESTE BLÅ CHIHUAHUA HER INDE??)** oO(nej, Maxie der er efterhånden MANGE andre blå chihuahuaer herinde......?
Beskrivelse
Sød, dejlig, kærlig og kælen, men ren dynamit i haven, hvor jeg på ingen måde tillader fremmed at passere uden at de ved jeg er der................de for en guidet tur rundt.........smil..
oO(det skal vi altså ha vendt dig a med, Maxie) ja jaaaa, moar.
(efter skarp træning er Maxie nu blevet så dygtig at han 9 ud af 10 gange tillader folk at passere haven uden at han er ved at tage livet af dem med sin gøen og der er meget flot syntes jeg)

Jeg elsker at putte under dynen og at ligge på mors skød når der skal hygges.........og når vi bare er sammen.

Og så elsker jeg Frida........aaaaltså...... min 2årige menneske veninde, (min storesøsters datter) når hun lægger sine små arme om min hals og nusser min pels, er jeg hel solgt........og så er hun sød til at dele sin mad med mig.....mums

**Maxie blev kastereret D 24 NOV 06....oO( KASTERERET......for dævlen da, moar - var det derfor jeg fik skærm på??) ja og du får den a søndag, søde Maxie.......SMIL** iiihhh, jeg troede det var fast inventar...og så får jeg den snart a, weee.....

Mors beskrivelse af mig:
Maxie du for lækker.......oO(eeej moar, sig det lige igen) ja jaaaa søde Maxie, du for lækker.....hihi. Mors dreng. Jeg elsker dig a HELE mit hjerte....MIN lille SOULMATE

JEG sidder og kigger på dig og pludselig slår det mig ………jeg ser at skægget er ved at blive gråt og du har fået sølvstænk i din pels, du er ved at blive en gammel dreng…Søde Maxie….håber ikke der er forsent – at fortælle dig - at jeg elsker dig, at du er min ven, min allerbedste ven. At en dag uden dig er som en skyet regnvejrs dag i London, kold og trist. Der hviler en aura omkring dig, der giver mig energi, der giver mig styrke……….til at klare lidt mere.

6år er gået siden vi mødtes første gang og jeg må sige, at selvom mit liv er fyldt med mennesker, er du min ven, min allerbedste ven……uden dig vil jeg kun ku leve halvt! Du er min følgesvend på livets lange vej…min soulmate - der er ingen der kender mig så godt som dig..og det er en trøst for mig at vide at når jeg en gang dør, stå du ved regnbuebroen og venter på mig. Og skulle det ske, jeg dør før dig…….vil jeg vente for enden af regnbuebroen og hver dag spejde efter dig…….for vi skal følges ad……du og jeg og lille Silche Banditræv
...(`""()
("(´o`,)
..("),(")..
***************************************************************************
Så sluttede vores rejse sammen, søde skat...Den 8 maj 2012 drog du af sted til den lille stjerne, jeg havde reserveret med det kæmpestore køleskab - så du igen ka få lidt sul på din lille kræftsyge krop.

jeg vil så gerne skrive et afskedsbrev til dig her, men det gør så ondt og er så svært....

Men du ved selv inde i dit lille hundehjerte, hvad jeg betød for dig og hvad du betød for mig...og det er det vigtigste.

Tak søde Maxie....jeg elsker dig a hele mit hjerte! Det lille lys du tændte, vil altid brænde her <3

********************************************************************************************************
Hvis du som læser gerne vil læse om Maxies historie, kommer den her:

Jeg har tabt kampen og føler ikke jeg kan finde lysten igen - efter Maxie tog afsted til den stjerne - så nær på himlen så muligt....jeg havde bestilt til ham! En stjerne hvor der skulle stå et kæmpestort køleskab med alle hans livretter, så han ku får lidt mere sul på sin avmagret krop. En stjerne hvor det aldrig regnede og hvor han fik sin egen lille solstråle som han ku ligge og gasse sig ved - dagen lang..

Maxie var mit et og alt....min soulmate, som så det som sin forrnemmeste pligt altid at værne om mig, være der for mig og give mig energi..Han plads var lige op a min mave...så han ku beskytte mig..varme mig.

Maxie blev født på lolland i 2003 og jeg fandt han i den blå avis til en pris a 3000kr...( hun forlangte 4000 for som hun sagde BLÅ er sjællendt og mere værd, men annoncen skrev 3000 og det var hvad hun fik) og det var kærlighed fra første blik...hen a vejen så jeg godt han blev mere og mere tyndhåret, specielt på ryggen, hvor en stor brun plet var begyndt at vokse frem...men hvad ved jeg!

Så planer om at denne lille vidunderlige væsen skulle være far...var lagt. MEN gudskelov blev det aldrig til noget, for det viste sig at Blå IKKE var mere værd, blå IKKE var sjællendt!

MEN derimod indeholdt noget der skulle vise sig at være starten på en kamp, en kamp med djælven! Bare ordet : GENETISK FARVERELATERET HÅRTAB Skræmmer the hell out of me!

Men han skulle IKKE få MIN hund UDEN kamp...OG DET var en KAMP... Lille Maxie ku ikke tåle for meget varme, fik sårskårper og han poter blev så skrøbelige at småsten var en pine for ham...vinteren var hårdt for ham at komme igennem. Men jeg tog mine forbehold, badede ham i medicinske bade og fik bugt med sårene...olier så hans pels blev fin og undgik småsten og lange ture om vinteren...Men hvergang jeg tlnkte NU HAR JEG VUNDET..startede det hele forfra...Da han blev 6år begyndte hans hjerte at lave pibelyde..Ja jeg ku blive ved med at remse ting op som begyndt at stå a...på min lille tapre kriger...

Men han klagede aldrig, var altid glad og logrende...når bare vi var sammen...ku han klare hele verden! Men jeg holdt øje med ham, så han svandt ind - mere og mere overtog den genetiske fejl, magten og jeg ku kun se på...ku intet gøre Og til sidst måtte jeg give slip! Måtte jeg holde hvad jeg havde lovet ham, da han var hvalp!

At han skulle ikke igennem alt muligt, at han skulle ha en værdig død...og at jeg ville være der og hjælpe ham over!

Og imens jeg sad med ham - kigge han med så meget kærlighed på mig, som om han sagde: Det okay mor, jeg også så træt! og så sov han stille ind...Den 8 maj 2012 tog han afsted og vore vej her på jord blev skilt for altid!

Det har været utroligt hårdt at skrive, for savner er så stort! Men føler alligevel jeg skylder ham at fortælle hans historie....Så alle får et lille indblik i hvordan det KAN være at blive født som en lille blå chihuahua...og hvilke kamp, man som avler byder - både sine blå hvalpe og sine købere! men i den grad også hvor ødelæggende Sygdommen er for RACEN!


Kommentér på:
Chihuahua Lynet (Maxie 9år d.8 MAJ 2012 blev han