{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.584 visninger | Oprettet:

Bristepunktet {{forumTopicSubject}}

Ja, jeg er ved at nå bristepunktet, stedet hvor man ikke magter mere. Der hvor man har mest lyst til, at smide alt hvad man har i hænderne, og opgive.

Pan er 1 år og 4 mdr..
På den tid vi har haft hende, det må være 1 år og 2 måneder, ville vi have brugt 85000+ på dyrlægeregninger, hvis ikke vi havde haft vores forsikring.
Men der er jo stadig selvrisiko, samt betaler selv 10 %, så har nok brugt i omegnen af 15000. Dette foruden almindelige vacciner, kloklip m.m.

Pan har ondt, og har pt en regning på 8000+ afventende direkte skadesrefusion hos agria (min forsikring).
Derudover kommer yderligere på, grundet fys behandling, smertestillende samt i nærliggende fremtid, ct scanning.

Jeg føler ikke jeg laver andet, end at gå til dyrlægen. Dette bliver kun bekræftet af, hver gang man ringer og præsenterer sig til dyrlægen, bliver der sagt: "Hej Pans mor."

Derudover skrumper pengepungen snart helt ind.

Får snart et stresssammenbrud af anden verden.
Det værste er at fustrationerne går ud over dyrene, bestemt ikke fair, men det er dælme svært at opretholde positiviteten.

Lige pt har vi ingen diagnose på Pan, men håber på at scanningen, vil kunne løfte sløret, og fortælle os hvad der foregår ...

Beklager denne smøre, men trængte til at lufte fustrationerne...


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Bristepunktet
  • #1   16. sep 2018 Jeg har ikke nogen visdommens ord, men jeg vil gerne give dig en kæmpe krammer. Jeg håber I finder ud af hvad der er galt, og at det er noget der kan gøres noget ved smiley

  • #3   16. sep 2018 Er også afsindigt hårdt når det bare er den ene ting efter den anden og det er især hårdt når man ikk engang har en diagnose og kender problemets omfang smiley Føler virkelig med dig! Og det økonomiske aspekt gør det bestemt ikk nemmere! Dyrlæger ER skide dyre og sådanne forløb har det med at strække sig både tidsmæssigt og økonomisk.. Til sidst føler man virkelig at det ingen ende vil få og glæden ved at ha hund kan blive overskygget af bekymringerne.. Og fordi man elsker dem så højt så er det virkelig svært - man er så bange for hvad det mon kan være, netop fordi man ingen diagnose har.. Det kan være meget værre end når man kender årsagen og behandlings mulighederne..

    Håber inderligt at I snart får en diagnose og at det er enden på dyrlæge besøgene når diagnosen er fundet og en evt behandling overstået! Krydser SÅ meget fingre for Pan og jer smiley Og hvis der er noget som helst jeg kan gøre må du bare sige til!! Også hvis du har brug for en gåtur/kop kaffe eller lignende for at få tankerne over på noget andet i lidt tid.. Du må bare sige til! smiley

    Mange tanker og STORT kram herfra Mille og jeg smiley


  • #5   16. sep 2018 Det lyder godt nok som en hård om gang smiley Og stakkels Pan, hvis hun stadig går og har ondt. Stort kram herfra.

  • #7   16. sep 2018 Jeg kan godt nikke genkendende til frustrationen. Jeg måtte sige farvel til en hund i foråret og ingen undersøgelser viste noget konkret, så dyrlægerne famlede totalt i blinde. Det er topfrustrerende at gå rundt i den uvished med en syg hund, som man ikke kan hjælpe.

    Og ja, de økonomiske bekymringer gør det bestemt ikke bedre. Man vil jo så gerne gøre noget, men man har selvfølgelig ikke uanede mængder penge og det må virkelig være en hård tanke, at man snart ikke kan kaste flere penge i det smiley

    Mega lorte situation!!


  • #8   16. sep 2018 siger det samme som isabelle. stort kram til jer

  • #9   16. sep 2018 Jeg synes det er super vigtigt man husker sig selv på at det er i orden at trække en streg i sandet og sige vi har gjort hvad vi kunne.
    Også selvom det der begrænser er økonomi. Vi har ikke pengetræer i haven og har man en hund med så store og dyre problemer det ricikere at vælte en, så er det ok at sige pænt farvel.

    Når det så er sagt så forstår jeg også godt man ønsker at forsætte så de penge man allerede har brugt bærer frugt og så den hund man er glad for måske kan blive rask... måske.


  • #10   16. sep 2018 Det lyder som min historie med Penny.
    Hun blev aflivet 15 mdr gammel efter at have kostet 40.000 kr, uden vi nogensinde fik en endelig diagnose.
    Penny havde en fejl i benene, havde rigtigt ondt og en adfærd, som ingen var tjent med. Stakkels lille hund.

    Hvilke symptomer har Pan?


  • #11   16. sep 2018 Puha jeg havde givet hunden fred - og mig selv fred før.
    Overvej for hvis skyld du fortsætter

    smiley


  • #12   16. sep 2018 Symptomer er som følger:
    Rigtig meget pasgang, samt skidt i bukserne gang. Hun sjosker (slæber overdelen af h bagpote på jorden). Hun står sommetider meget underligt. Mangler muskler i højre side, både på for og bagende. Spænder op ligeså snart man rører ved lyskeområdet, samt viser tegn på smerte i ryg.
    Intet fundet på røntgen, nu afprøvet med massage og fys, næste er ct, som højest sandsynligt bliver i næste uge.

    Men man kommer ligesom dertil, hvor man netop tænker, hvornår er nok, nok, for hunden.
    Men vil have lavet ct scanning, før jeg beslutter noget, det er det eneste. Også selvom det gør ondt på pengepungen.
    I mellem tiden bliver Pan, så godt som muligt, smertedækket.


  • #14   16. sep 2018 Har været ude ved Magtor, til kiropraktor for nogle måneder siden, intet har 7-9-13 hjulpet. Det har været et langt forløb, samt det er blevet værre de sidste 2 uger

  • #15   16. sep 2018 Sådan her står hun, medens bagbenene ryster, har aldrig set et par bagben ryste så meget, som om hun ikke kan bære sig selv... kan i følge mig?

    profilbillede
  • #17   16. sep 2018 Stakkels Pan smiley

  • #18   16. sep 2018 det gør mig ondt at se smiley

  • #19   16. sep 2018 Det lyder bare ikke godt smiley
    Har dyrlægen overhovedet ikke noget bud på, hvad det kan være ? Og vigtigst af alt, et bud på hvad fremtiden kan bringe ?

    Nogen gange, kan det, desværre, blive nødvendigt at stoppe “festen” for tidligt. Også uden at have fået en diagnose, hvis fremtiden, og økonomien siger stop til flere behandlinger.
    Håber på det bedste, men frygter det værste, og sender en kæmpe trøstekrammer smiley


  • #20   17. sep 2018 Håber at I finder ud af hvad der er galt med stakkels Pan smiley jeg har ikke været igennem så langt et sygeforløb, men jeg husker hvor grimt der var den halvanden Fighter var syg inden han døde, og det er simpelthen forfærdeligt at gå i den uvished.
    Krydser alt jeg kan for, at I kan finde problemet og der er en løsning så hun kan få nogle gode år endnu smiley det er uretfærdigt, at så unge hunde skal have sådan nogle problemer.


  • #21   17. sep 2018 Puha øv altså, helt forståeligt at du er presset, både fysisk psykisk og økonomisk!
    Jeg havde nok aldrig ladet det komme så vidt for Walter, men sagt farvel længe før, håber det snart lykkes med diagnose og helbredelse for Pan, så hun kan blive smertefri smiley


  • #22   17. sep 2018 AV for den, jeg havde valgt både CT og MR scanning, evt. et tjek af en neurolog.

  • #23   17. sep 2018 Kender godt det med regningerne bare bliver ved og man føler ikke tingene bliver bedre. Ved ikke hvor meget vi har brugt på Bassen og vil heller ikke vide det for så bliver jeg bare deprimeret. Det bedste jeg gjorde var at “shoppe rundt” efter en dyrlæge det mente han havde en løsning.

    Men jeg må lige sige at de symptomer lyder næsten som en hest ude hvor jeg rider (selv de med at benene ryster). Det viste sig at den havde mavesår og problemer med lever og nyrer smiley
    Den fik det fint da der kom styr på det. Der var også snak om at problemer med æggestokkende kunne give lidt samme underlige symptomer.
    Men der er selvfølgelig forskel på heste og hunde, men af og til skal man tænke ud af boksen.


  • #24   17. sep 2018 Umiddelbart tænker jeg om det mon ikk ville være bedre med en MR scanning? Er det ikke på den man kan se feks diskusprolaps? (Ifølge nettet kan man vist bruge både ct og MR) Tænker bare at når symptomerne kan stamme fra ryggen skal man ihvertfald med så dyr en undersøgelse være HELT sikker på at man vælger den rette (især når forsikringen kun tillader en pr hundens livstid!)

    Men har I andre bud på om I vil mene ct eller MR er bedst?

    Og TS, hvad sagde dyrlægen mht Ct vs MR scanning? Hvorfor vil de har Ct fremfor MR?

    Bare lige en strø tanke...


  • #26   17. sep 2018 CT bruges til diskusprolaps. Den tur har vi taget på Faxe.

  • #27   17. sep 2018 Ved at man ihvertfald bruger MR til mennesker (Er ret sikker på det var MR jeg fik taget selv), kan dog ikk huske om min gamle hund fik ct eller MR, men der må jo være en forskel på hvad man kan se og med de symptomer skal man ihvertfald lige overveje grundigt at det bliver den rette hvor man kan se mest af hvad der kan være relevant..

  • #28   17. sep 2018 Jeg tænker også flåt, har set noget lign på en hest efter flåt infektion smiley

  • #29   17. sep 2018 Kan borrelia virkelig gi den slags forskel i muskulaturen på den ene eller anden side? :s

  • #30   17. sep 2018 Jeg kan sagtens forstå frustrationen og at du er ked af det - for det er man når ens elskede hund er syg. Jeg må dog samtidig tilstå at jeg har det som Isabelle: jeg havde stoppet 'festen' for lang tid siden også selvom jeg ikke havde en diagnose. Jeg ville tvivle stærkt på at hunden nogensinde ville blive frisk og rask og så er jeg så 'kynisk' at så er det farvel. Selvom jeg elsker mine hunde højt og de er mine bedste venner så bruger jeg ganske enkelt ikke 85.000 - 100.000 kr på at forsøge at gøre en hund rask, når ingen tilsyneladende kan finde ud af hvad der er galt med den.

  • #31   17. sep 2018 Det er rigtigt husket, at hun havde noget, de mente var borrelia for nogen tid siden. Hun lå på grænsen, og er blevet behandlet for dette.
    Der vises ikke noget på blodprøverne efterfølgende.
    Ift MR kontra CT scanning, så ved jeg ikke hvad der er bedst, men går da udfra, dyrlægerne har styr på det.
    Har selv været inde og læse, og synes umiddelbart at CT, lød lidt bedre. Men pas, ved det ikke


  • #32   17. sep 2018 Borrelia kan lave nogle ganske grimme - og irreversible - nerveskader. Har gennem tiden kendt to hunde, der umiddelbart kom sig over borreliaen, men som efter nogle måneder 'mistede' bagparten (tabte muskler, blev 'slingre', fik smerter osv). De fik begge fred.

  • #34   17. sep 2018 Det gør mig ondt, det var dog en skrækkelig situation at stå i. smiley

    Jeg kan sagtens forstå, at det må være super svært at sige stop så længe man endnu ikke ved, hvad der er galt, for man tror/håber vel hele tiden, at næste undersøgelse giver svaret. Og på en eller anden måde virker det hele spildt, hvis man opgiver. Men selv hvis man finder ud af, hvad der er galt, er det jo ikke sikkert, at hun kan hjælpes til et godt liv.

    Når jeg ser billedet af hende, og tænker på, hvor ung hun er, så ville jeg nok også have sagt stop både af hensyn til hunden og af hensyn til økonomien. Man bliver ikke en dårlig hunde ejer, fordi man har en økonomisk grænse.

    Men jeg håber da virkelig for dig, at scanningen vil give et resultat, så du endelig kan få afklaring på, om Pan kan hjælpes til et ordentlig liv. Jeg sender et virtuelt kram.


  • #35   17. sep 2018 For udelukket noget neurologisk!
    Det er tit bagbenene man ser dårlig funktion af ved den slags.


  • #36   17. sep 2018 Jeg forstår dig så godt.

    Vi har selv været igennem et meget langt forløb og måtte sige farvel til vores hund, kun 1 år og 1 måned gammel smiley Regningerne var løbet op i lige omkring 90.000, hvor forsikringen havde dækket omkring 55.000. Vi havde stadig en hund uden en reel diagnose, hvor intet behandlings tiltag havde virket.

    Stressen over det økonomiske, rengøringen der fulgte med (mave problemer), frustrationen over at det ikke blev bedre den manglende udsigt til fremskridt og sorgen over at se hende have det skidt blev til sidst for meget for os. Vi fik en god snak med en specialist om hvad fremtidsudsigterne var, selv hvis vi kunne finde ud af hvad hun fejlede.

    Der er ingen der kan sige hvad der er rigtige er at gøre for dig og hvornår du skal sige farvel, men for os var det, det rigtige valg at sige nu skulle hun have fred. Selvom jeg savner hende så inderligt og stadig græder dagligt, fortryder jeg på intet tidspunkt. Tanken om at aflive hende, uden at vide, hvad hun fejlede nagede mig lige indtil det øjeblik hun drog sit sidste åndedrag, for hvordan kunne jeg ende hendes liv, uden at vide om der var en chance for at hun kunne blive rask? Nu efter hun har fået fred, er det ikke noget der nager mig mere.

    Kram herfra smiley


  • #37   17. sep 2018 Jeg havde valgt at trække en streg i sandet og sige farvel...
    Jeg synes ikke det er rimeligt at man har en hund der vedbliver at have det så dårligt.
    For hvis skyld er han i live?
    Jeg VED godt det er hårde ord men når han har det så skidt er der ingen tvivl , ihvertfald ikke hos mig


  • #38   17. sep 2018 C
    Hun smiley


  • #40   17. sep 2018 Puha ... Jeg var slet ikke klar over, at søde Pan har det så slemt. Det gør mig virkelig ondt at læse smiley Jeg forstår din magtesløshed og desperation, for ikke bare økonomisk er det en uoverskuelig byrde, men det værste er nok den uvished du går med. Åh, hvor jeg føler med dig smiley
    Som andre også skriver, håber jeg inderligt, at scanninger kan give en form for svar/diagnose, og så er spørgsmålet derfra, om der findes en behandling, så din dejlige pige kan blive rask og få et langt og godt liv. Er det ikke tilfældet, tror jeg også, det bedste vil være at gøre en ende på hendes lidelser.
    Jeg krydser alt hvad krydses kan for det bedste resultat og rigtig god bedring med Pan (og din pengepung)
    Kram og tanker jeres vej smiley


Kommentér på:
Bristepunktet

Annonce