{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
942 visninger | Oprettet:

Laila C
Laila C
Tilmeldt:
28. aug
Følger: 12 Emner: 1 Svar: 1

Privat hundeskov {{forumTopicSubject}}

Vi leger med tanken om at åbne vores private indhegnede "skov" for andre hundeejere.

Nogen der har en fornemmelse for hvor stor interessen er for den slags?

Tanken var at det er for dem der enten har brug for roen til at træne selv, eller bare ikke har lyst til at møde fremmede hunde.

Det skal IKKE være en offentlig ting med et rend af mennesker/hunde.

Vi har 2,3 HA indhegnet, beliggende midt på sjælland.

Hvor stor er interessen & hvad vil folk betale for den mulighed?Kommentarer på:  Privat hundeskov
 • #1   28. aug Her i byen er der en hundeskov og en privat hundeskov. Det koster 20,- pr person og så har man den en time. Der bliver skrevet ud på en Facebook gruppe så der ikke bliver dobbelt booket. Og vi har også en skov (den er ikke i indhegnet). Det er en lille by skal det lige siges.

 • Isabelle
  Isabelle Tilmeldt:
  aug 2023

  Følgere: 15 Svar: 313
  #2   28. aug Det er godt nok billigt, Trine. Kan et enkelt menneske leje hele den private hundeskov en time for 20 kr?

 • #4   28. aug Jeps. For hen var de gratis. Man skal kende hende der har pladsen. Og efter hvad jeg har forstået må man tage lige så mange hunde med man vil. Vis de ødelægger noget skal man betale for det. Grunden er større end vores hundeskov…

 • #5   28. aug Det koster 125 i timen ved den jeg bruger (i det jyske). Til den pris vil jeg ikke komme der alt for ofte.

  Jeg elsker dog konceptet og det er også min opfattelse at mange andre sætter pris på de steder. Jeg ville helt sikkert nyde hvis der kom flere.


 • #6   28. aug Her oppe i Nordsjælland, er det meget populært, det koster 50 kr for 1 time, andre steder 30 kr, for 30 min.
  Jeg elsker det, da Sam kun kan være løs disse steder smiley
  Jeg kører også gerne længere væk for det på Sjælland, hvor ligger i henne af?
  Hvis det bliver til noget, må du meget gerne skrive det herinde, det støtter Sam og jeg gerne til, så han kan få flere steder uden snor. smiley


 • #7   28. aug Det ville jeg bestemt være interesseret i, hvis det lå i nærheden af mig, særligt hvis det var en 'rigtig' skov med lidt varieret terræn og omgivelser (altså ikke bare en græsplæne). Ville måske give 75 kr. for en time

 • #8   28. aug Efterspørgslen er enorm og behovet kæmpestort.
  Vi driver en privat hundeskov i Vejen. Prisen er 35 kr pr time. Det er en non-profit hundeskov, dvs indtægterne (som der jo altså skal betales hhv skat og moms af) kun lige opvejer udgifterne til vedligehold.
  Der ligger yderligere 3 private hundeskove inden for 20-40 minutters kørsel. Disse koster hhv 35 kr pr time, 30 kr pr halve time og 100 kr pr time.
  Alle 4 private hundeskove er godt booket. Så behovet er der virkelig. Jeg kan kun forestille mig at det er endnu større på Sjælland, hvor naturområderne er færre og mindre, samt brugertrykket større.


 • CM
  CM Online Tilmeldt:
  sep 2020

  Følgere: 5 Emner: 22 Svar: 463
  #9   28. aug Vi benytter os af de private indhegninger on/of i perioder.

  Vi har en lille flok på 6 og har oplevet, at der max som standard må være 3 hunde med, men har så betalt et ekstra beløb for at få lov til, at tage hele flokken med. Det dyreste vi har betalt er kr. 100,00 for en time på Sjælland.


 • #10   28. aug Vi bor midt på Sjælland smiley vi ville være interesserede smiley
  Prisen har jeg ikke den store erfaring med eller holdning til, men jeg tror ikke den skulle være alt for høj hvis det skulle være mere end en engangs ting for os.


 • #11   29. aug Der er en ved egelund dyreklinik ved Viborg. Den er meget populær og jeg synes ideen er rigtig god

 • #12   30. aug Specielt to-tre gange om året ville jeg være interesseret i adskillige besøg, men spørgsmålet ville være, om vi så ville være velkomne....
  Ville i tillade tæver i løbetid?
  Jeg savner vores gåture i frihed imens tøserne er i løb, resten af tiden har vi egentlig god adgang til relativt lidt besøgte hunde(skove), strand, eng mm. men når hormonerne raser, så er flexlinerne altid på.
  Og ellers ville jeg nok benytte en privat hundeskov til aftalt hundeleg/træning med enkelte venner med hunde, her er det for mig vigtigt at vide, at vi er alene om arealet.
  Så egentlig jo, jeg ville godt betale mig fra det, 50-100 pr. time måske...


 • Isabelle
  Isabelle Tilmeldt:
  aug 2023

  Følgere: 15 Svar: 313
  #13   30. aug DET havde jeg slet ikke tænkt på, Kirsten - muligheden for at leje sig ind et sted, når tøserne er i løb. Det kunne jeg virkelig også godt være interesseret i. Både hundene og jeg har det temmelig stramt med at skulle luftes i snor i flere uger et par gange om året.

 • Laila C
  Laila C Tilmeldt:
  aug 2023

  Følger: 12 Emner: 1 Svar: 1
  #14   31. aug Tak alle sammen for Jeres input. smiley

  Jeg kan ikke lige finde ud af at svare på de enkelte, men I får her et fælles svar.

  • Beliggenhed er i nærheden af Roskilde festivalplads.

  • Området er 2.3 HA - det er indhegnet med højt dyrehegn. Det er let kuperet (eller rettere der er lidt niveauforskelle og ikke fodboldbane flad)
  Det er en relativt nyplantet "skov"... der er træer i varierende str. -ikke så mange som der burde være, men der er lidt krat, højt græs og for menneskene er der slåede græsstier.

  • Vi har selv en tæve, så tænker ikke at det er et problem

  • Vi overvejer at arrangere lidt "naturagility" på sigt, nogle stammer mv. Vores egen elsker at balancere osv.

  • Hvis vi gør dette, bliver det med bookning, så man har den eksklusivt i den bookede time.
  Vi ønsker ikke "fremmedhunde møder" og heller ikke en massiv færdsel af hundeejere som der kan være på offentligt åbne steder.

  Vores tanke bag det var at vi har den her skønne plet, som kun bliver brugt af vores ene hund + evt aftalte legekammerater. Derudover har vi nogle heste opstaldet, som ligeledes kommer der til tider (ikke ret tit).
  - jeg ved at nogle har problemer med at deres hunde ikke kan håndtere andre (af den ene eller anden grund) og derfor tænkte vi at der måske var interesse for det.

  og ja - Personligt drømmer jeg om agility/forhindringerne... og hvis der er "marked" for det, så er det lidt nemmere at overtale manden til at få det lavet *ha ha*.


 • #15   31. aug Vi havde en heroppe engang, som vi var glade for at bruge. Den er desværre lukket nu.

  Det var 4 HA i smukt kuperet terræn, og vi gav 65,- per time smiley det kørte med bookingsystem på nettet.


 • #16   31. aug Lyder som nogenlunde verdens bedste ide !!!

  Og beliggenheden er jo perfekt med stort opland - gang i manden din, det der projekt kan KUN gå for langsomt smiley


 • #17   2. sep Jeg kommer gerne og støtter. Ofte for 50 kr og meget få gange for 150 der er smertegrænsen

  Evt mulighed for halv times booking,


 • #18   2. sep Jeg melder mig også i koret. Det ville helt klart være noget, som jeg kunne forestille mig at bruge. Jeg ville gerne betale op til 100,- for en time. Bliver det dyrere, ville det være noget, jeg kun ville bruge en sjælden gang imellem.

 • #19   4. sep Selvom jeg bor på Sydsjælland og selv har 1,5HA, der er indhegnet til hundene, så ville jeg klart komme forbi engang imellem alligevel, for at hundene kan løbe frit "et nyt sted".
  Pt. booker jeg indimellem den, der ligger i Hårlev.


 • #20   4. sep Karina: Har du info om den i Hårlev? Vidste slet ikke der lå en der

 • CM
  CM Online Tilmeldt:
  sep 2020

  Følgere: 5 Emner: 22 Svar: 463
  #21   4. sep http://bjerg-gaarden.dk/ tænker det er denne, de har også en Facebookside, der hedder Hundene på Bjerggården.

 • #22   5. sep Præcis CM. Det er et helt fint sted smiley

Kommentér på:
Privat hundeskov

Annonce